Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (451. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58.446
Cevap
66
Favori
1.355.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Takımın eksiği çok. Transfer var mı, yok. Sadece 10 numara ile bitmiyor dertler. 10 numaranın önündeki forvet ile arkasındaki adam da eksik. Atiba gibi pas yollarını kapatabilen, rakibi hatalı pasa sevk eden bir adam lazım. Ama ne yazık ki bu bölgeye hiç isim geçmiyor. Tolgay-Medel, zaman zaman Necip, idareli idareli de Atiba ile sezonu tamamlayacaklar gibi.

    Babel, Quaresma, Lens, Love, Negredo... takım bitiklerle kaynıyor. Gökhan Töre oynarsa ne ala ama yine bu Quaresma merkezli orta oyuna kaldıysak ah ki ne ah. Babel'i de maçta gördünüz, oyunda öne çıkan bir yapısı yok. Hayalet gibi bir anda görünmez oluyor. Golünü attıktan sonra bir tane bile olumlu hareket yapamadı.

    Sırtına 10 numarayı geçirmiş Oğuzhan kaç yıl oldu geleli hâlâ son vuruşunu geliştirmedi. İleriye gideceğine sürekli geri gidiyor.

    Bir de kaleci sorunu var ki... Allah sabır versin taraftara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 10 Ağustos 2018; 1:31:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • vida iyi stoper, kalsın bizde oynasın bize stoper lazımdı, al sana stoper. asıl sorun şenol hoca'nın yedekleri küstürmesi

    dorukhan gibi genç ve sıkı bir ön libero almışız, son 15 dakika bile oynamıyor
    orta alan düşüyor, şenol hoca forvet alıyor.

    kriz çok fena etkiliyor, bir yedek sağ bek, bir de 10 numara alıp zar zor transfer dönemini kapatırız.


  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciminli24 C kullanıcısına yanıt
    kardeş pozisyon buluyoruz ama yine harcıyoruz. ayrıca adamlar bize pres yapınca topu şişirip top kaybediyoruz. torshavna adamlar full savunma yapıyor diye orta açıyorduk, bunlara full pres yapıyorlar top ayağımızdan çıksın diye yapıyoruz aradaki fark bu. yapılan prese kısa paslarlarla çıkarak karşılık veremeyincede taraftar sinirleniyor. pepe ve caner sürekli top şişirdi ayrıca lens etkisiz babel çok hata yaptı. larin çabaladı, oğuzhan 2 tane yüzde 80lik pozisyon kaçırdı. bunlar aklıma gelenler (maçı 30. dakikadan sonra izleyebildim öncesini bilmiyorum)
  • Geçen sezon Talisca ile merkezden hücum ederek kilidi açabiliyorduk. Avrupa ve ligde çok önemli goller atmıştı. Artık o da yok.



    Bu sezon da sadece kenardan doldur boşalt yapıyoruz. G.Gönül ve Caner zayıf kalıyorlar. Quaresma nın takım oyunuyla alakası yok kafasına göre takılıyor. Tolgay ve Oğuzhan da depar yapıp ortadan hücum varyasyonu yapmıyorlar, hareketli çabuk değiliz. Hücumda çoğalamazsan gol pozisyonu üretmek çok zor.



    Oğuzhan neyse ama Tolgay da ısrar boşuna.



    SOS veriyoruz. Santrafor sıkıntısı çok büyük. Bu sezondan hiç umutlu değilim maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vida niye almadilar anlamadim bizim başkan 15 bile bırakırdı para için dünya kupasında final oynamiş gol atmış penalti atmiş daha napsın anlamadim bir işler döndü ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu açık giden geleni aratıyor.
  • arsenal defansız bu ligde napacak bakalım
  • Rezalet yönetiliyoruz rezalet takımın en az 3 kritik bölgeye ihtiyacı var. (Kale,10,forvet)Lig başlıyor daha hiç birisi alınmış değil. Şenol hocaya yazık yemin ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar küçük takım büyük takımlar o durumlara düşmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gomez yaşlı falan diye burun kıvıranlar oluyor hala. Bütün sezon Love-Negredo izleyip kafanızı televizyona vura vura ağlayacaksınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gomez rahat 36-37'ye kadar oynar burda. Hem negredo hem love giderse eger ben isterim. Ozellikle Tolgayin dahil oldugu bir takas ile alacaksak. Tolgay'i arada ovuyorum cok iyi oynuyor nadiren yetenekleri de var ama tam bir fraud. İyi goz boyuyor. Gomez + para ile Tolgayin yeri Orkun ile doldurulsa gelecegi dusunerek cok iyi bir operasyon olur. Kaleye bence ospina gelecek, sag beke Najar yada Wague gelebilir, 10 noya suana kadar ismi dusmemis biri gelecek bence. Surpriz olacak hepimize.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bernard ı everton almış 😔

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gonzales20 kullanıcısına yanıt
    Adamlar acayip kadro kurdu.

    Richarlisona 45,Mina’ya 30 baya da para harcadılar.

    Cenkide harbiden çok ucuza aldılar ona yanarım.

    Ama Cenk adına seviniyorum.Bu sene garanti 10-15 golü bulup bir üst seviye takımlara transfer olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    İltifat kabul ediyorum.
  • K E N kullanıcısına yanıt
    1-2 kim olur?
  • Beyler Sosa olur Gomez olur ücretinde kolaylık sağlayacak kim varsa gelsin doların ateşinden sonra artık yüksekte gözüm yok hele hele akp'ye oy verip yoldoz tronsfor ostoroz kafasında olan varsa yazıklar olsun diyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Young Sinatra

    En formsuz halindeki Töre bile elimizdeki en iyi kanat hala. Cunku modern. Kendi standartinin cok altinda bile kalsa oyuna katkisi daha yuksek. Quaresma caner gibi oyuncular dunyanin en iyi ortalarini acsinlar bunun artik bir karsiligi yok. Getirisi de yok. Eski ve verimsiz olan bir oyunu cok cok iyi oynasan bile getirisi cok az olur. Dogru oyunu kotu oynamayi tercih ederim.
    Son cümle çok doğru, altına imzamı atarım. Doğru oyunu bir sene kötü oynarsınız, iki sene kötü oynarsınız ama zaman içerisinde mevcut kadro oyuna adapte olur ve sisteme göre takviyeler yaparak doğru oyunu iyi oynamayı öğrenirsiniz.

    Biz bu forumda çok fazla futbolcu bireysel performansı (X olmaz, Y yetersiz vs.) ve pozisyon (6-8-10 vs.) tartışıyoruz. Takımın öncelikle bir sistemi, felsefesi olur onun üzerine futbolcular bu sisteme uyuyor mu uymuyor mu tartışırız. Paramız mı var sisteme uygun oyuncu alalım derseniz bir yere kadar haklıdır. Ama 2019 sezonunda hala orta kafa oynamaya çalışan bir takım varsa, kimi alırsanız alın erişebileceğiniz üst seviye sınırlıdır.

    Beğenmediğimiz Başakşehir, Burnley karşısında 640 pas ve %72 topla oynama oranı yakalamış. İnat ediyorlar zira bir oyun sisteminde. Belli bir sistem olduğu için de gelen giden oyunculara göre her defasında yeni bir şey denemek zorunda kalmıyorlar. Bizde Gomez - Sosa gitti dön başka bir oyuna, Talisca gitti hadi hop başka bir sisteme olmaması lazım. Şenol hoca 4. senesinde, artık neyi nasıl oynayacağını bilen bir takım görmek istiyoruz sahada. Yoksa daha 10 numara gelecek de ona göre sistem bakacaksak maalesef yine hüsran olur bu sezon.




  • Dolar 6 lira - Euro 6.90

    Bu şartlarda TFF araya girip tüm takımlara transfer kotası koymalı bence.

    Fikret Başkan napsın bu krizde resmen ülkem eriyor.
  • Alınsın da isterse yeni futbola başlamış olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.