Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (450. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58.446
Cevap
66
Favori
1.355.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En formsuz halindeki Töre bile elimizdeki en iyi kanat hala. Cunku modern. Kendi standartinin cok altinda bile kalsa oyuna katkisi daha yuksek. Quaresma caner gibi oyuncular dunyanin en iyi ortalarini acsinlar bunun artik bir karsiligi yok. Getirisi de yok. Eski ve verimsiz olan bir oyunu cok cok iyi oynasan bile getirisi cok az olur. Dogru oyunu kotu oynamayi tercih ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wake Up Lieutenant

    buna da şükredin











    stadınız bu halde de olabilirdi
    Hocam Gördes mi burası?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaraylıyım ama Beşiktaş'ın gerçekten daha fazla gol atmasını bekliyorum. İnşallah gruplara kalıp ülke puanımızı yükseltirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikret başkan iyi işler yaptı da artk yeter yarın olur dese 33 e dayanmış manzukici getirmeye çalışırlar.zam istemese babele 3 senelik sözleşme önerirler..quaresma 37-38 yaşına kadar oynar.Pepe vizyon katıyor uefa elemelerinde 5m yıllık maaşla seneye de sözleşme uzatırlar..şl gelirleri cenkin parası hepsi mundar oldu..bizim borç düşük gözüküyor ama başkan değişse acaba kaça çıkar 200m de bizim artar mı acaba.?

    Daha negredonun bonservisi ödenmemiş valenciaya

    ahmet bulutun 12m tl yasal alacağı var deniyor.Vida elde patladı bu saatten sonra fransaya satsan satsan 10m eder.seneye 30 yaşına girecek iyi topçuda zor okuturuz 3.5m maaş da hayırlı olsun..fabri,tosic,mitroviç den gelenler çalışan ve futbolcu maaşlarına gitti..

    Velhasıl kelam düzeliriz diye hep destekledikte başarı gelince güç zehirlenmesine uğradılar yönetimdekiler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sifremiunuttu S kullanıcısına yanıt
    Bilecik - Karaköy - Pazaryeri stadı

    http://www.bilecikolay.com/bilecikspor/karakoyde-bulunan-toprak-saha-oyuncular-icin-muhtemel-bir-tehlikenin-zeminini-hazirliyor-h9199.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 10 Ağustos 2018; 0:26:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 gol atarız deplasmanda çıkar gideriz

    Transfer lazım ama :(
  • Başkan'ın değil de Umut Güner'in net yıldız oyuncu hastalığı var.Konuşulanlara göre Menajer kankaları var ve durumumuzda menajerlere bağlı tamamen menajersiz transfer yapamıyoruz.

    Umut Güner'in yıldız oyuncu hastalığını ben değil Umut Güner övücü U.Güner'e yakın olduğunu söyleyen bir twitter hesabı kendisi söyledi.Ki öyle de zaten görüldüğü gibi.

    Umut Güner'in stad konusunda büyük yardımcı olduğu söyleniyor sağolsun ama Başkan tarafından baya bir taviz verilmiş kendisine belli. Stad öncesinde bu adam neredeydi ortalıkta hiç göremiyorduk stattan sonra birden ortaya çıktı adam.

    Troll hesapları birde transfer sihirbazı U.Güner diyor Umut Güner piyasada görünmeye başladığından beri para saçmaya başladık işte Fikret Orman'ı bitirecek olan bu çevresindekiler.




  • "vida elde patladı" tarzında mesajlara katılmıyorum. Keşke satabilseydik ama vida iyi oyuncu her türlü katkı sağlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vida fena patladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon bitti.
  • Takımda hiç umut ışığı yok ne yazık ki. Anlaşılan geçen sezonu bile mumla arayacağız. Akhisar maçına 1 puan yazıyorum. Umarım yanılırım ve yeneriz :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben artık transfer beklemiyorum kulüplerden ciddiyim,sadece bizim için değil her takım için geçerli bu.Çok değil 15-16'ya girerken mario gomez,van persie,nani,quaresma kısaca yıldız adamlar temmuz ortasında geliyodu nerdeyse.Geçen sene de yine çokça yabancı transfer gerçekleşti pepe vs ama bu sezon gs,fb ve bjk'nin aldığı toplam yabancı sayısı sadece 4.Onların da 2'si kiralık zaten,biri nagatomo biri de adını ilk defa duyduğumuz roco.Türk basketbol liginde kulüpler kapanıyo artık,yakında bu futbolda da gerçekleşirse şaşırmam,her takımın geliri 3 büyükler kadar değil çünkü.İnşallah öyle bir şey olmaz,ülke insanının tek eğlencesi futbol zaten yakında o da elden alınırsa toplumun halini düşünemiyorum.
  • İyi bi 10 numara yeterli olacak, tek ihtiyacımız sırtı dönük oynayabilen bi 10 numara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -BurakBey

    İyi bi 10 numara yeterli olacak, tek ihtiyacımız sırtı dönük oynayabilen bi 10 numara.
    10 numaranın yeterli olacağını sanmıyorum. GG yokları oynuyor resmen sağ beke transfer lazım. Negredo ve Love dan bir yol olmaz en yakın zamanda gönderilip net bir forvet alınması şart.
  • Takım hiç hazır değil. Kanatlardan boş futbola,top şişirmelerle boş futbola devam. Tolga güven vermiyor,topu oyuna sokma konusunda imdb 9.8'lik korku filmi gibi. Orta alan bomboş kaldı.
    Takımın ihtiyacı göbekten dikine oynatabilecek 10 numara ve o sistem. Geçen sezon başında da aynısından yakınmıştım,şampiyonluk gitti,şimdi de aynı.
  • Mr. Robot34 kullanıcısına yanıt
    umarım can kaybı olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 10 Ağustos 2018; 1:23:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetimi eleştirmekten başka kimseye sıra gelmiyor ama bir eleştiri de Şenol Hocama.

    Bu kadro şampiyonluğa oynamaz bunun farkındayız bu tamamen yönetimin suçu.Ama Hazırlık kampı ve 3.resmi maç sonucunda saha içinde disiplinden bu kadar uzak olmak,organize olamamakta Şenol Hoca'ya yazar.

    Gerekli takviyeler yapılmasa bile saha içinden bir şeyler denersin,beceremezsin o ayrı konu.Ama biz saha içinde de bir şeyler denemiyoruz.Bu kadro evet şampiyonluğa oynamaz ama saha içinde bu kadar kötü olacak kadar kalitesiz değil özellikle bu rakibe karşı.

    Ben dahil bir çok taraftarın bu sezon tek güvencesi Şenol Güneş.Umarım hoca da bundan sonraki maçlarda takıma gerekli ayarı verir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: youngmoney

    Ben artık transfer beklemiyorum kulüplerden ciddiyim,sadece bizim için değil her takım için geçerli bu.Çok değil 15-16'ya girerken mario gomez,van persie,nani,quaresma kısaca yıldız adamlar temmuz ortasında geliyodu nerdeyse.Geçen sene de yine çokça yabancı transfer gerçekleşti pepe vs ama bu sezon gs,fb ve bjk'nin aldığı toplam yabancı sayısı sadece 4.Onların da 2'si kiralık zaten,biri nagatomo biri de adını ilk defa duyduğumuz roco.Türk basketbol liginde kulüpler kapanıyo artık,yakında bu futbolda da gerçekleşirse şaşırmam,her takımın geliri 3 büyükler kadar değil çünkü.İnşallah öyle bir şey olmaz,ülke insanının tek eğlencesi futbol zaten yakında o da elden alınırsa toplumun halini düşünemiyorum.
    Transfer olmamasi onemli degil bence. Bir planin, politikan vardir onun dogrultusunda transfer yapmayabilirsin. Ama 2 sezon once yildizlar ligiyiz diyorken kendimize suan transfer 'yapamamak' bizim sorunumuz ve can sıkan. Suanda sampiyonluk icin onde gorunen bir takim yok. Gsnin ve bizim kadromuz yasli. Fener en azindan gelecegini garantiye aldi bu yaz. Biz ise zafer sarhoslugu ile ve zirveden inmemek icin buyuk riskler aldik gecen sene ve sonuc basarisizlik oldu. Kuluplerimiz her sene ya hep ya hic kumari oynuyor. 3 kulup de yapiyor bunu. Ama iki tanesi mutlaka kaybediyor sezon sonu. Basaksehir bu sezon sampiyon olursa ucu de kaybedecek. Ellerinde birer sene yaslanmis bir kadro olacak. 2 senelik basarili donemin bedelini bu sezon 2 senede misliyle odeyecegiz. Gecen sezon 'planli ve kontrollu' kuculmeye gitmeyi dusunecek futbol aklina sahip olsaydik suan elimizde hem kaynak olurdu hem de gondermeye calistigimiz bir duzine adama sahip olmazdik. Bizde planli kuculme diye bir sey yok. Daha da buyumek icin arada yuklerinden kurtulup taze baslangiclar yapman gerek. Hep ustune koyarak gidecek yapida degil kuluplerimiz cunku uretim yok. O yuzden basari devamliligi icin disari bu kadar bagliyken sampiyonluk serisi icin alacagin risklerin kaybi cok buyuk olabilir ve oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Özetten gördüğüm kadarıyla çok iyi oynamışız ama burada takımı yerden yere vurmuşsunuz o kadar kötü mü takım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orox

    10 numaranın yeterli olacağını sanmıyorum. GG yokları oynuyor resmen sağ beke transfer lazım. Negredo ve Love dan bir yol olmaz en yakın zamanda gönderilip net bir forvet alınması şart.

    Alıntıları Göster
    Gökhan lens ile oynamaya devam ederse form tutar kendini bulur diye düşünüyorum. Quaresma ile oynarsa eğer o zaman hiçbir katkı alamayız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.