Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3794. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.775.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37923793379437953796
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    chicharito'nun vagner'e nazaran yaş ve tekrar satılabilme gibi avantajları var. fakat vagner love topla daha yetenekli ve daha yaratıcı bir oyuncu chicharito'dan. chicharito'da topla yetenekli fakat onun daha çok ekmeğini taştan çıkaran bir oyun yapısı var, love'ın topla meziyetleri chicharito'nun önünde.

    yani beşiktaş'da bunu ne kadar yansıtabilir orasını bilemem. rakiplerin daha defanif oynayacak olması bi dezavantaj, fakat etrafında daha kaliteli oyuncular olacak olması da bi avantaj. e cska'dan dolayı ligin büyük takımı olmas içgüdüsü de var.

    ben daha çok emre akbaba için ligin ilk yarısında 7-8 alanya maçı izlemişimdir en az. hani şu adebayor'un başakşehir'de yaptığı rakip yarı sahanın tümünde oynama, arkasındaki tüm oyuncularla iyi bağlantı kurup oyuna dahil etme işi var ya; adebayor bunu zekası ve fiziğiyle, kapladığı alanla yapıyor. vagner love'da alanya'da bunun aynısını yine zekası ve çabukluğuyla yapıyordu.

    eyyorlamam bu kadar

    Hernandezi almamız imkansız bana göre eğer 10 milyon euro altına alınacaksa hiç düşünmemek gerekiyor. Ligin altını üstüne getirir. Bide üstüne sezon sonu dünya kupası var gerisini düşünün artık.

    eğer hernandez'i alabiliyorsak benim de ilk tercihim o fakat kısa vadede fiyat/performans olarak bakarsak love bi tık önde olabilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates





    bunu 90metrics seçip tekrar atar mısın? abu ilk 15 hafta hep 15dk oynadığı için per game düşük çıkmış olabilir.
  • jurgenk kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jurgenk


    quote:

    Orijinalden alıntı: selates





    bunu 90metrics seçip tekrar atar mısın? abu ilk 15 hafta hep 15dk oynadığı için per game düşük çıkmış olabilir.
    https://www.transfermarkt.com.tr/vincent-aboubakar/leistungsdaten/spieler/147487/plus/0?saison=2016

    tam ona bakıyordum ve yanılıyorsun bence abou ilk yarı baya süre almış. hele şl grup aşamasında full oynamış nerdeyse. 16. haftaya kadar gayet iyi süre almış, sonra afrika kupasına gitti zaten.

    negredo için bakıyordum ben yalnız. negredo'nun dünkü maçı 90 dakika sahada kaldığı ikinci maç (ilki 5-1'lik osmanlı maçı). hani abou geçen yıl ilk yarıda, negredo'nun ilk yarıda aldığından 2 kata yakın fazla süre almış.

    negredo eleştirilerinde hesaba katılması açısından söylüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 22 Ocak 2018; 16:54:54 >




  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    evet bende ona bakacaktım şimdi iyiki linki attın.
    yalnız 90metric bakında abu da 2 yıldız oluyor ilkinde olmayan ama istatistiksel olarak her daim tek oynayan vagneri geçmek zor.
  • Larin nerelerde acaba ?

    İstanbulda mi yoksa ABD ye döndü mü harbi merak ediyorum adamı :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dişi Kartallar
    8 dk. ·
    Sezon sonu Benfica’ya bunu göndereceğiz 😁

  • quote:

    Orijinalden alıntı: jurgenk

    evet bende ona bakacaktım şimdi iyiki linki attın.
    yalnız 90metric bakında abu da 2 yıldız oluyor ilkinde olmayan ama istatistiksel olarak her daim tek oynayan vagneri geçmek zor.

    evet o karşıaştırmadan 90 dakikayı hesba katmak gerek. ben de negredo için bakmıştım. farklı sebeplerden

    https://www.transfermarkt.com.tr/alvaro-negredo/leistungsdaten/spieler/18644

    hani şimdi elimizde bi negredo olunca 4 kolla sarılıp beklentiyi tavan yaptık fakat adamın 90 dakika sahada kaldığı 2. maç henüz. mesela abou'nun ilk yarı şl+lig maç başı süre ortalaması 70 vardır fakat negredo'ya bakın, çok düşük, 35'i geçmeyebilir.




  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    burada en pro Negredo'cu benim sanırım. Ben güveniyorum bu güzel insana. Gerekeni yapacaktır.
    yeterki şenol q7 ile negroyu barıştırsın. ondan sonra önü açık.
  • Negredo antalyanın geri pasını yakalayamadığı an ben onun eski negredo olmadığını anladım ve üzüldüm.kesinlikle hızlı arkalara koşacak bir adam lazım bu anlaşıldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vagner Love, Eto'o,Demba ba 3lüsünden şuan en iyisini alıyoruz.Kısa dönemde faydalı olacaktır fakat önümüzdeki yıllar nasıl olacak çok merak ediyorum.bu kadar yaşlı takıma çok büyük değişimi nasıl yapacağız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk dogan

    Dişi Kartallar
    8 dk. ·
    Sezon sonu Benfica’ya bunu göndereceğiz 😁



    Biri bu fotoğrafı başkana ulaştırsın gerisini o halleder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    quote:

    Orijinalden alıntı: Pitx1

    Negredo'yu elestirenler olmus. Adam dogru duzgun pas alamadi su zamana kadar. Tek adam akilli pasi Medel Gs macinda atmisti ve birde Alanya macinda Adriano'nun asisti var. Ayrica Babel Talisca gibi oyunculara actigi alanlari es gecmemek gerekir.

    Dunku gollere dikkatle bakin, arka direkte Talisca topla rahat bulustu. On direkte 2 kisi Negredoyu tuttugundan dolayi Talisca o golleri atti. Bu arada Q7 gibi 1 ileri 2 geri yapan birinide unutmamak lazim.

    Bu saatten sonra cok ust duzey bir transfer zor gibi duruyor. Eldeki en iyi secenek Wagner Love gibi duruyor. 2009 da devre arasindaki Yusuf gibi bir etki yapabilir.

    bide arka direge kosmadan once talisca'ya pas cikariyor sirti donuk, talisca sut cekiyor kaleci kurtariyor. donen topta dediklerin oluyor.



    aklimda kalan bi diger pozisyon; talisca'nin sonlardaki o cok guzel sutunde defanstan gelen uzun topu tek topta talisca'nin onune indiren yine negredo. hatta indirirken "oha ne guzel indirdi" diye tepki verdim ama talisca'nin daha guzel sutundan sonra tabi golgede kaldi.

    talisca orda sut cekti defans oyuncusuyla yan yanaydi, baski altindaydi. iste vagner love da orada kisa mesafede hizini ve sprintini konusturup kaleciyle karsi karsiya kalabilecek, hatta kaleciyi dahi gecebilecek bir oyuncu. bu sene orta sahadan toola delici kosu yaparak trabzon'a attigi gol muthis ornek. vagner love rakip yari sahanin tumunde etkili bi forvet oyuncusu, gezdini, duvar oldugunu, yuzu donuk delici kosu yaptigini, ceza sahasi onunden yerden sutunu, kaleciyle karsi karsiya kalmalarini sık goruruz dunku tempoda oynamaya devam edersek.

    Negredo patlama gucu yuksek ve hizli bir sprinter olsa dedigin gibi dunya da esi benzeri olmaz :) Mesela Abu gecen sene cok asama kaydetti ve komple bir forvet oldu. Son donemlerdeki asist ve gol sayisi bunu ozetliyordu. Keske elimizde tutabilseydik.

    Negredo'ya tekrar donersek, etrafindaki oyunculari oynatabilen bir oyuncu. Aslinda bizim eksik olan tarafimiz oynatan oyuncunun az olmasi. Oguzhan-Babel disinda oynatan oyuncumuz yok gibi. Negredo, cok iyi pas istasyonu olabiliyor, tek toplari iyi indiriyor ve duvar olmasiyla beraber etrafindaki oyunculari oyuna sokuyor. Bu da Talisca ve Babel gibi oyunculari (hatta Q7 bile) ceza sahasina yaklastiriyor. Karabuk maci ve dunku macta Negredo, Ts macinda Babel cok iyi istasyon olmustu. Talisca dan verin alinacaksa bu tipte oynamali. Gecen sene Abu bunu iyi yaptigi gibi skorada katki veriyordu. Haliyle Talisca daha cok one cikiyordu.

    Bu sene ise skora katki veren oyuncular Babel ve Talisca. Negredo yeni yeni oynuyor. Elimizde skor yapan adam az. Bu yuzden Love gibi bir oyuncu bizim oyuncu yapimizi ve hucum planimizi tamamlar. Love da ayrica pas yapabilme ozelligi de var.

    Sirasiyla; Love, Talisca, Babel, Negredo bitirici, Negredo, Babel, Oguzhan, Love hazirlayici ozellikte oyuncular olarak gozumuze carpar. Hatta formunu bulmus bir Lens bile iyi bir hazirlayici olur. Bunlara ekstradan Q7 asist yaparsa isimiz daha da kolaylasir.

    Ama Q7 ye guvenmiyorum. 1 ileri 2 geri. Hatirlayin gecen sene Fb macini 3 4 atacagimiz macta 1 gol atabildik. Simdi diyeceksiniz o golu q7 attirdi ama en az o tipte harcadigi ve uygun oyunccuya pas atmadigi 3 net pozisyon sayabilirim size. Keza bu sene Gs maci.

    Kisacasi elimizdeki malzeme bu. Bunu tamamlayan bir oyuncu bizi rahatlatacaktir. Bunlara ek olarak saha icindeki takimin boyunu daha kisaltip 50 metrede oynarsak daha iyi oynadigimiz gibi istedigimiz skorlari aliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • En temizi Vagner Love şu anda. Yarım sezonluk gelsin, devre arasında buluruz kimi bulacaksak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates



    bu karşılaştırma hangi site beyler?
  • whitebaby kullanıcısına yanıt
    http://www.squawka.com/comparison-matrix

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Love en basindan beri istedigim ve gercekci buldugum oyuncuydu. Slimani ve Chicharitoya pek ihtimal vermemistim. Slimani icin umitlenmistim yine ama chicharito heyecanlandirmadi bile. Love gelsin yeter.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


  • ver sat gitsin abv ya yeter
  • Taş yerinde ağırdır sözünü vagner için yaşamayız umarım.
  • hawk1903 kullanıcısına yanıt
    Orta saha rotasyonu çok gerek yok musaya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 37923793379437953796
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.