Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3792. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.776.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37903791379237933794
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu kasimpasa bize hep ters geliyor insallah bir kaza cikmaz yeneriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genel olarak eleştirel bir oyun oynadık ama pozitif yanları da vardı.

    Q7 nin Negroya pas atmamasını ve caner belasını daha önce yazmıştım, ondan şimdi pozitif gördüğüm şeyleri yazıcam.

    1) Negredo. Bence iyi oynadı, tüm pozisyonlarda var. Ozzy ye 10.saniyede ofsayt verilen ama olmayan indirişi, talisca ya 2 ve babele ceza sahası içinde 3 tane kilit pas verdi. Kafa toplarında hep indirdi sağa sola. eğer son pozisyonda q7 negroya verseydi bugün çok başka şeyler konuşacaktık. Taliscaya kafa vuruşunda ön direk koşusu yaparak boş alanda yarattı. ben çok olumlu gördüm.

    2) ilk devreye nazaran daha çok pas oyunu ama hala yetersiz.

    3) Q7 ilk defa orta tarafta topla buluştu, ceza sahasına girdi ve sol içten şut çekti ki sol kanada geçmemişti. Yani şenol Q7 nin kulağını biraz çekmiş, hep çizgiye hapsolmuyor.

    4) Atiba'dan assist! Atiba sadece defans değil sol iç de önemli işler yaptı ama bence kesinlikle medel'in oraya montesi şart.

    5) Talisca, yeter ben burdayım, beni izleyin ve sezon sonu Premier Lİg'e satın artık düşüncesiyle kendisini göstermeyi kafaya koymuş.

    6) Ozzy ruh gibi gezmedi, çok koştu ve faydalıydı. 2 maça bu yeni pas düzeni biraz daha artarsa güzel şeyler göreceğiz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackEagle03

    Oyun olarak hiç hazır değildik Allah'tan Antalya gibi vasat bir takımla oynadikta Talisca nın bireysel çabasıyla kazandık.Tek olumlu nokta orta aç oyununu bir nebze kesmişiz.Talisca nın bu performansı da ışık verdi açıkçası.



    Ama bizi Negredo götürmez çok açık.Chicharito nun gelme şansı varsa yönetim artık ölücülüğü bıraksın.Yoksa şampiyonluk gidiyor bağıra bağıra.Ayıptır be.Gs bare puan kaybetsin de şu lanet hafta bitsin.

    Talisca boş alan bulduğunda oynuyor yada böyle orta sahaların düştüğü oyunlarda tabi bu iyi mi hayır mesela dün Talisca'nın ön plana çıkmasının sebebide buydu mesela örnek vermek gerekirse aynı ön plana çıkış Lyon maçında burada oynanan ve Trabzon maçında da olmuştu goller atmıştı ha bu oyun yapısı iyi mi hayır kanserojen ve langırta dönen şans odaklı oyun kimsenin tercihi değil rakip biraz daha dirençli olursa yenilmek puan kaybı yüksek ihtimal yani dünkü oyun kısacası mok gibiydi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: teslaa34

    Şu kasimpasa bize hep ters geliyor insallah bir kaza cikmaz yeneriz.

    İçerde pataklarız.Umarım forvet ve 10 numara gelirse Bursa'da gene klasik geleneksel 3 puanımızı alırız asıl sorun Bayern ve sonrası
  • Sivasspor, Robinho ile prensipte anlaşmaya varıldığını açıkladı.
  • Arkadaşlar ben genel olarak Quaresma'nın faydalı bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Öyle çok orta yapması problem ise de suçlu kendisi olamaz. Takım topu oraya getirip hep Quaresma'ya atarsa adam da orta yapar, ne yapacak. O kısımlarda eleştirmiyorum.
    Ama dün Negredo'ya pas vermemesi, ayrıca kaleye yakın, sert ortalar yapması kasıtlı geliyor artık bana.

    Bu problem çözülmez ise şampiyonluk gider.

    Kimse Lens demesin, Quaresma 37 yaşına da gelse Lens Quaresma'yı geçemez, form geçicidir, klas bakidir.
    Yapılması gereken Quaresma'yı uyarmak ve Negredo ile varsa problemi onu çözmektir.

    Negredo'ya gelirsek, benim beklentilerim çok büyüktü ama henüz istenen düzeyde değil. Ama cenk gibi değil; etrafını iyi besliyor, 10 asist yapar bence.

    Yeni pahalı forvet asla almamalıyız. 10 m bonservis 4 m yıllık maaş x 3 yıllık kontrat: Cenk'in parası gitti. Olmaz böyle şey.
    En iyi transfer maaşların gününde ödenmesi.

    Son not, Dün Love ile anlaşmışlar. 2 m Eur a yakın bonservis, Larin 6 ay kiralık. Bence ideal transfer oldu, maaş da 2 m EUR civarı olur tahminim.
    (Kaynak : ÖZEL, zaten yakında açıklanır)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitebaby -- 22 Ocak 2018; 14:39:16 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hawk1903


    quote:

    Orijinalden alıntı: kültürlü cingen


    quote:

    Orijinalden alıntı: hawk1903

    Galip geldiğimiz maçtan sonra bile takımın topçusuna sallayanlar var bu ne görgüsüzlük? Talisca'ya sallayanlara Taliska soktu dün Caner'e sallayanlara da Caner sokacak. Beşiktaş'ın yokluk zamanını yaşamamış ergenler buraya çıkıyor salak salak yorum yapıyor.



    Şampiyon biz olacağız. İnanmayan gölge etmesin.

    Bayern'i elesek yine de bu Şenol lazına sallamaya devam ederim. Evladı Kovaresma'yı da alıp bu takımdan gitmediği sürece benim içim rahat etmez kardeşim. Sen kimsin de Beşiktaş'ı böyle ayaklar altına düşürüyorsun Allah'ımın hamsi kafalısı!? Ulan Samet Aybaba bile senden iyi oynatırdı şu kadroyu. İlla Volkan, Burak, Arda falan lazım sanırım bu çakma filozofa.

    Tamam sallamaya devam et. Hatta Şampiyonlar ligi şampiyonu olalım yine sallamaya devam et. Ben de kızıyorum zaman zaman ama sürekli bir düşmanlık sence gereksiz değil mi? Sen Beşiktaş kazanınca mutlu olmuyor musun? Ne istiyorsun ki?

    Merak etme Q zaten en fazla bu sene de oynar sonra kanat Lens ve Orkan'a kalacak.

    İyi oyun dersen Şampiyonlar ligine bak derim sadece lige bakma. Çift kulvara adapte olamadı takım ve ligde salak saçma puanlar kaybettik. Zaten Bayern'le iki maç oynayacaz büyük ihtimal de eleniriz. Sonra ligde kim kralmış göstereceğiz. Ve üçüncü şampiyonluğumuzda sen utanmayacak mısın bunca düşmanlık yaptığın için?

    Hocam biz Beşiktaş'ı kazansın diye tutmuyoruz. Biz Beşiktaş'ı değerlerimiz için tutuyoruz.
    O Şenol Güneş kim oluyor da bizi böyle elaleme rezil edecek şeyler yapıp duruyor? Sen kimsin de çıkıp öyle devasa ekranlarda Kovaresma savuması yapıyorsun? Biz boşuna mı para veriyoruz bu Negredo'ya, adama orta açmıyor yahu. Herifin önü bom boş gidiyor en arkaya orta açıyor. Kaç pozisyonda ya Babel, ya Caner topladı geldi öbür kanattan topu. 1000 dakika üstünde oynamış bi oyuncu toplamda beş gole katkı yapamadıysa çıkaracaksın kardeşim. Caner frikik kullandı diye bandajlarını yırtıyor bu kanat bozuntusu. Beşiktaş böyle ahlaksız adamların yeri olsaydı şimdi bu takımda Volkan Şen, Burak Yılmaz, Ozan Tufan, Arda Turan gibiler oynuyor olurdu. Burası Beşiktaş herkes akıllı olacak.
    Ben Beşiktaş kazanınca elbette mutlu oluyorum. Sonuçta çocukluğumuzdan beri bu takımın taraftarıyız. Ama bu Şenol lazı ile buruk bi mutluluk oluyor. Bize etmediği kalmadı. Bir dönem çok daha serttim her mesajımın altıan nefretimsin yazıyordum ama sonra zarar veririm takıma diye bıraktım. Fakat şimdi iyice kabardı. Terbiyesiz herif bi de milleti inandırmış forma adaleti falan diye. Madem forma adaletin var oynatsana Orkan'ı bu ahlaksız kovanın yerine.
    Neyse çok uzattım, şampiyonluk falan beklemiyorum olursak da olmazsak da Şenol Güneş'in gitmesinden yanayım!
    İyi forumlar renktaş!




  • Quaresma'nin kesinlikle satilmasi gerektigini dusunen ve kendisini hic bir zaman sevemeyen biri olarak ileride gol atmak ve kaleyi rahatsiz etmek disinda cokca ekstrem isler yaptigini dusunuyorum. Yani dalga gecilen ortalari ve asistleri oyle dandik seyler degil. Bunun disinda adamin Negredo'ya kasitli pas atmadigi dusunuluyorsa, fazla dusunmeye gerek yok. Quaresma sahada ergenligin kitabini yazan bir adam.

    Kendisine pas atilmadi diye atilan gole sevinmeyen, 85. dakikada bile oyundan cikarken trip atan, defansin onunde sinirlenip adam calimlamaya kalkan ve top kaptiran, topu kaptirdigi adama insanlik disi bir sekilde arkadan tekme tokat giren, aldigi kartlarla ve yaptigi hareketlerle takimi sabote eden, orta veya asist yapmasi gereken yerde bir calim daha atan, kizdigi takim arkadasina kasitli top atmayan...vs bir oyuncu.

    Ben hala boyle bir adamin neden bu kadar cok sevildigini anlamkta zorluk cekiyorum. Bu islerde Alen'in payi buyuk. Simdi bir kitap daha yazsa, Quaresma'ya istemeyenlerin bile yarisi donebilir.




  • Fırat Negredo'nun top kaybı yapmasına hoca çıldırdı demiş.Peki Q7'nin topu kaptırıp golü yediğimiz pozisyona çıldırma mış mı?Bu adam kayırmanın açık ispatı.Böyle bir şeyin olduğu yerde başarı beklenemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni forvete milyonlarca euro para verileceğine, 2m€ imza parası, 3m€ da senelik + CL ve şampiyonluk primleri ile SARRI yi alalım.


    çare Maurizio Sarri verin bu adama bu parayı, bu kadroyu uçurur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeSuRKaRTaL

    Fırat Negredo'nun top kaybı yapmasına hoca çıldırdı demiş.Peki Q7'nin topu kaptırıp golü yediğimiz pozisyona çıldırma mış mı?Bu adam kayırmanın açık ispatı.Böyle bir şeyin olduğu yerde başarı beklenemez.









    Hocam quaresma hemşerisi mi kayırsın, lizbon şoparı herif :) bu maçta orta kafa muhabbetinin azaldığını farkeden oldu mu? Azalarak mininum sayıya inmesini temenni ediyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • love eger olursa bize cok katki yapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talisca ikinci yarı böyle oynasın rahat şampiyon olalım 3. şampiyonluğumuzu alırız kendisine de elveda deriz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: whitebaby

    Arkadaşlar ben genel olarak Quaresma'nın faydalı bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Öyle çok orta yapması problem ise de suçlu kendisi olamaz. Takım topu oraya getirip hep Quaresma'ya atarsa adam da orta yapar, ne yapacak. O kısımlarda eleştirmiyorum.
    Ama dün Negredo'ya pas vermemesi, ayrıca kaleye yakın, sert ortalar yapması kasıtlı geliyor artık bana.

    Bu problem çözülmez ise şampiyonluk gider.

    Kimse Lens demesin, Quaresma 37 yaşına da gelse Lens Quaresma'yı geçemez, form geçicidir, klas bakidir.
    Yapılması gereken Quaresma'yı uyarmak ve Negredo ile varsa problemi onu çözmektir.

    Negredo'ya gelirsek, benim beklentilerim çok büyüktü ama henüz istenen düzeyde değil. Ama cenk gibi değil; etrafını iyi besliyor, 10 asist yapar bence.

    Yeni pahalı forvet asla almamalıyız. 10 m bonservis 4 m yıllık maaş x 3 yıllık kontrat: Cenk'in parası gitti. Olmaz böyle şey.
    En iyi transfer maaşların gününde ödenmesi.

    Son not, Dün Love ile anlaşmışlar. 2 m Eur a yakın bonservis, Larin 6 ay kiralık. Bence ideal transfer oldu, maaş da 2 m EUR civarı olur tahminim.
    (Kaynak : ÖZEL, zaten yakında açıklanır)

    Valla Love gelirse bence bişeyler olabilir ligde. adam alanya ile ligi kavuruyor, bizde sakatlık yada ters bişey olmazsa iş yapar.

    hani bi gif vardı, bu gerçekmi, nolur gerçek olsun diye.. valla olsun. hiç olmazsa maç izleme heyecanı gelir gene.




  • manevi oğlu deyince gülüyorlar falan. açıkça qanser7'ye sempati duyuyor.

    hiç lens demeyin lensi savunan olmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tugrulmd

    Talisca ikinci yarı böyle oynasın rahat şampiyon olalım 3. şampiyonluğumuzu alırız kendisine de elveda deriz

    niye elveda diyoruz ?
  • Negredo'yu elestirenler olmus. Adam dogru duzgun pas alamadi su zamana kadar. Tek adam akilli pasi Medel Gs macinda atmisti ve birde Alanya macinda Adriano'nun asisti var. Ayrica Babel Talisca gibi oyunculara actigi alanlari es gecmemek gerekir.

    Dunku gollere dikkatle bakin, arka direkte Talisca topla rahat bulustu. On direkte 2 kisi Negredoyu tuttugundan dolayi Talisca o golleri atti. Bu arada Q7 gibi 1 ileri 2 geri yapan birinide unutmamak lazim.

    Bu saatten sonra cok ust duzey bir transfer zor gibi duruyor. Eldeki en iyi secenek Wagner Love gibi duruyor. 2009 da devre arasindaki Yusuf gibi bir etki yapabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pitx1

    Negredo'yu elestirenler olmus. Adam dogru duzgun pas alamadi su zamana kadar. Tek adam akilli pasi Medel Gs macinda atmisti ve birde Alanya macinda Adriano'nun asisti var. Ayrica Babel Talisca gibi oyunculara actigi alanlari es gecmemek gerekir.

    Dunku gollere dikkatle bakin, arka direkte Talisca topla rahat bulustu. On direkte 2 kisi Negredoyu tuttugundan dolayi Talisca o golleri atti. Bu arada Q7 gibi 1 ileri 2 geri yapan birinide unutmamak lazim.

    Bu saatten sonra cok ust duzey bir transfer zor gibi duruyor. Eldeki en iyi secenek Wagner Love gibi duruyor. 2009 da devre arasindaki Yusuf gibi bir etki yapabilir.

    bide arka direge kosmadan once talisca'ya pas cikariyor sirti donuk, talisca sut cekiyor kaleci kurtariyor. donen topta dediklerin oluyor.



    aklimda kalan bi diger pozisyon; talisca'nin sonlardaki o cok guzel sutunde defanstan gelen uzun topu tek topta talisca'nin onune indiren yine negredo. hatta indirirken "oha ne guzel indirdi" diye tepki verdim ama talisca'nin daha guzel sutundan sonra tabi golgede kaldi.

    talisca orda sut cekti defans oyuncusuyla yan yanaydi, baski altindaydi. iste vagner love da orada kisa mesafede hizini ve sprintini konusturup kaleciyle karsi karsiya kalabilecek, hatta kaleciyi dahi gecebilecek bir oyuncu. bu sene orta sahadan toola delici kosu yaparak trabzon'a attigi gol muthis ornek. vagner love rakip yari sahanin tumunde etkili bi forvet oyuncusu, gezdini, duvar oldugunu, yuzu donuk delici kosu yaptigini, ceza sahasi onunden yerden sutunu, kaleciyle karsi karsiya kalmalarini sık goruruz dunku tempoda oynamaya devam edersek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 22 Ocak 2018; 15:49:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Quaresma'nın Vodafone Park'ta hazır seyircisi var. Diğer maç formayı öper, armayı öper yine stadyumu inletir.

    İşin komik yanı formayı öpen adam gol atacak pozisyondaki arkadaşına bilerek pas atmıyor. Kendini düşünüyor. Nasıl bir takım sevgisiyse artık bu.



    İşte bunu o hayran kitleye nasıl anlatacaz ki. Adamlar görmek istemiyor. 3-4 fark atsak tamam şovunu yap çalım dene. Zar zor yeniyoruz adamı kanser ediyor. Ver o pası da biz Quaresma diye bağıralım. Negredo da sana koşacak zaten. Herkes seni tebrik edecek. 34 yaşında adam bunun farkında değil mi anlamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    quote:

    Orijinalden alıntı: Pitx1

    Negredo'yu elestirenler olmus. Adam dogru duzgun pas alamadi su zamana kadar. Tek adam akilli pasi Medel Gs macinda atmisti ve birde Alanya macinda Adriano'nun asisti var. Ayrica Babel Talisca gibi oyunculara actigi alanlari es gecmemek gerekir.

    Dunku gollere dikkatle bakin, arka direkte Talisca topla rahat bulustu. On direkte 2 kisi Negredoyu tuttugundan dolayi Talisca o golleri atti. Bu arada Q7 gibi 1 ileri 2 geri yapan birinide unutmamak lazim.

    Bu saatten sonra cok ust duzey bir transfer zor gibi duruyor. Eldeki en iyi secenek Wagner Love gibi duruyor. 2009 da devre arasindaki Yusuf gibi bir etki yapabilir.

    bide arka direge kosmadan once talisca'ya pas cikariyor sirti donuk, talisca sut cekiyor kaleci kurtariyor. donen topta dediklerin oluyor.



    aklimda kalan bi diger pozisyon; talisca'nin sonlardaki o cok guzel sutunde defanstan gelen uzun topu tek topta talisca'nin onune indiren yine negredo. hatta indirirken "oha ne guzel indirdi" diye tepki verdim ama talisca'nin daha guzel sutundan sonra tabi golgede kaldi.

    talisca orda sut cekti defans oyuncusuyla yan yanaydi, baski altindaydi. iste vagner love da orada kisa mesafede hizini ve sprintini konusturup kaleciyle karsi karsiya kalabilecek, hatta kaleciyi dahi gecebilecek bir oyuncu. bu sene orta sahadan toola delici kosu yaparak trabzon'a attigi gol muthis ornek. vagner love rakip yari sahanin tumunde etkili bi forvet oyuncusu, gezdini, duvar oldugunu, yuzu donuk delici kosu yaptigini, ceza sahasi onunden yerden sutunu, kaleciyle karsi karsiya kalmalarini sık goruruz dunku tempoda oynamaya devam edersek.

    Ama bazıları hala bunları görmezden geliyor. Quaresma yerine ikinci babel olsa, formda lens olsa ve Atiba yerine medel oynasa daha farklı şeyler konuşuyor olurduk. Tabi caner i de çıkarmak lazım kadrodan. Keşke yine küfür falan etse de 6-7 maç ceza alsa.. Beşiktaşa yakışmayan oyuncu. Sol bekte tosic oynasın daha iyi oynar caner çöpünden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 37903791379237933794
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.