Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.775.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32003201320232033204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Medel,Lens,Negredo şu maçta Q7,Atiba,Cenkten kötü mü olacak?Senol günes ne istiyorsun acaba neden hep eski oyuncuları kesemiyorsun artık?



    10 kişi kalmış rakibe bile uzun top,orta oynatıyorsun!!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Davy Jones.

    Kadro kapanan takimlara karşı is yapmiyor. Adam gibi bir santraforla 10 numara lazım.



    Bu maçta senol hocanin da hatasi var negredoyla lensi hemen oyuna almalıydı. Lensi 45 de negredoyu da 55 de almaliydi. Taliscayi almamaliydi.





    Hocam kim demiş iş yapmıyor diye? Sen Quaresma, Atiba, Tolgay, Cenk ile çıkarsan tabi iş yapmaz. Medel, Lens, Negredo niye oynamıyor? 10 numara alsan oynatacak mı Şg?
  • Bundan sonra 5 6 puan artıyla başlayın ki kayseri gibi düzgün takılar ezilmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CENK ILE OLMUYOR 10 15 NE VERIYORLARS SATIP ABOUBAKAR ALINMAYA ÇALIŞMALI.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun oyuncu falan değil sorun hocada. 10 kişi kalmış rakibe karşı yedekte lens, orkan,negredo,medel bekliyor 2. değişikliği 80de 3. değişikliği yapmıyorsan kimse bu formsuz şu formsuz vırt zırt demesin. Hoca apaçık adaletsizlik, evlatçılık yapıyor.
  • 10 maç 3 galibiyet.Neyse daha fazla konuşmanın manası yok.Quaresma artık sahada kaldığı sürece bizden bi halt olmaz. Adam sadece çizgide bekliyor.Hız yok güç yok.sadece orta aç çizgide.Derbi sonrası hava yakalanır kadro dinlendi dedik.Aynı tas aynı hamam.
  • Hocam ben artık iyice kıl olmaya başladım bunlara. Herkes topu böyle benden çıksın da gerisi nolursa olsun gibi top oynuyor sanki. Şu topu alıp dikine diriblink yapacak cesareti olan adam yok ya. Oğuzhan alıyo topu etrafında geveliyo Atibaya veryor. Atiba alıyor bir tur dönüyor Tolgay'a veriyor. Tolgay topu anında geri Atibaya veriyor. Atiba alıyor gg ye dönüyor.

    Bu ne biçim oyun ya.

    Talisca zaten top süremiyor. Onu pas oyununun içine dahil etmiyorum zaten. adamın beyni top sürme, pas verme komutunu veremiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SHIHAD

    Bize Emre gibi biri lazim takima hukmedebilen Babelin oguzhan ayagina atiyon sirtini rakibe donup geriye oynuyor

    Ayagi yerine onune at sıkiyorsa kosmasinlar bakalim. Bunu Sosa da yapardi pasi atar.kosardi ucgenler yapar takim cikardi ayaga degil hizlica onune oynardi. Bunu su an yapabilecek kimse yok bu sezon en azindan 2.ligi kaybetmeden gecmek lazim seneye ona gore kadro kuralim

    Aynen katılıyorum. İlk yarıda %100 2 pozisyon var başka da bir şey yok. Topu hep yana ve geriye oynuyoruz. Hızlı atağa çıkamıyoruz öne doğru topu alıp kaleye giden bir kişi yok. Normalde Oğuzhan, Talisca, Adriano, Babel bunların yapması lazım hiçbiri yapmıyor. Rakip savunma yerleşiyor biz hücum edene kadar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    Cenk ve Oğuzhanın kaçırdığı golleri hatırlıyor musunuz aslında Kayseri deplasmanı çok zordur 1:0 alır dönersin neyse 2. yarı rakip 10 kişi kaldı 1 tane pozisyon yok. Bunun sebebi kim? tabi ki Cenk Tosun ve Quaresma ama bunları oynatan kim? hocayı en çok ben savundum ama yeter artık banane şampiyonlar liginden çıktıysak seneye ligde ilk 2 ye giremicez ve şampiyonlar ligi olmayacak gene hep böyle mi olacak? bunu kabul ediyor musunuz?

    Eğer gelecek sezon Şampiyonlar ligine gidemezsek, bu sene istersek finale çıkalım hiçbir anlamı kalmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JeffJason


    quote:

    Orijinalden alıntı: qlobaLww

    Kimse bahsetmiyor ama beklerin durumuda berbat. Özellikle GG ne topu oynuyor ben anlamıyorum. Beck'ten bir artısı var mıydı GG nin ?

    Ayrıca takımda herkes kopuk kopuk oynuyor. Kimse birbirinin yanına yaklaşıpta verkaça gireyim demiyor. Bu ne biçim oyun planı ya. Şenol hoca antrenmanlarda yatıyo mu napıyo.

    Katılıyorum.Orta sahada bir duvar olan oyuncu verkaça gelen oyuncu yok lan böyle futbol anlayışı olmaz.

    bi tane verkaç göremedik kapalı defansa karşı, herkes girmiş içeri sabit bekliyo , kenardan tık yok plan yok.

    Bu arada Q7 ye kim ceza alalına gir diyo ya? girmesin, atamıyo zaten, çizgide kalsın rakip defansı açmak ve orta yapmak için. son 3-4 maçtır sürekli içeri giriyor. Belki de adam ona veryansın etti kenara gelip kaç kere.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rv370

    Normal defans hattını adriano - pepe - gökhan gönül yapıcağına gökhan gönülü çıkardı herkesin yerini değiştirdi ah be şenol hocam gerçekten yazık

    Saçmaladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızı kart pozisyonunun neden tekrarı verilmedi? Sadece 1 kere uzaktan pilot görüntüsü verildi. Neden şu pozisyonun 1 kez olsun yakın plânda tekrar verilmedi. 1 kere bile verilmedi maç içerisinde? Uzaktan gördüğüm kadarıyla dünkü Yasin'in kendini atmasıyla aynı pozisyon.
  • Rakip 10 kişi kalır kalmaz çift forvete dönmemiz lazımdı. 80 i beklemenin anlamı nedir? Kapalı savunmaları çözemiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quaresma yerine Orkan girse bu defansı çözebilirdi. Talisca ikinci yarı giriyor ama hayalet iş yapamayız böyle. Taliscanın bonservisini alırsak vay halimize.
  • Alıştı bjk cl de açık oynayan takımlara. Rahat pozisyon bulunca gol atmalara. Normal tabi ileri üç kaliteli. Ama lig de bjk ya açık oynamaz kimse. Kimse bile bile yenilmek istemez. Bjk da kapalı oynayan takımlara karşı kazanır ama zor kazanır. Bjk li oyuncular mac seçmiyor sadece cl deki maçlar gibi açık alan buluruz zannediyorlar. Şenol hoca buna çözüm bulamaz ise bjk şampiyon olamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık ulan Negredoya, düşünsene şöyle bi kariyerin var lazın biri geliyor sana 3.sınıf oyuncu muamelesi yapıyor her maç 80de alıyor seni oyuna orda kıçını kıpırdatmayan Cenk 90 dk oyunda kalıyor.
  • Leipzig maçı kadrosu ile şu maça çıksaydık üç puan bizim di. Şenol hoca kusura bakmasın da çok saçma sapana işler yapmaya başladı. Şu takımı quaresma belasından kurtarsak inanın her şey çok daha iyi olacak. Bütün takım bu herife pas atmak için uğraşıyor, böyle rezillik olmaz. Yemin ederim sağ kanattan nefret eder hale geldim. Oğuzhanı tebrik etmek lazım, bir sene de kendini nasıl böyle bir çöpe dönüştürdü anlaşılır gibi değil. Cenk kıçını da yırtsa, ters takla da atsa bu takımın golcüsü olamaz,zerre güven vermiyor, cenk varsa sorun yok dediğimiz hangi maç var. Bir gomez de, bir abubakar da, bir ba da bunu diyebiliyorduk ama cenk hiç bir zaman bu güveni veremedi. Orkan , lens i, medeli, negredo yu hala şu takıma monte edemeyen Şenol Güneş bence bütün kredisini şu puan kayıplarından sonra harcadı. Oğuzhanı, cenki, ve quaresma yı bu takımdan şutlayıp, iyi bir teknik direktör bulabilirsek önümüzde ki sene bu acıları çekmeyiz diye düşünüyorum. Sene başından beri Avrupa maçları ve bir gs maçı dışında ortaya konulan doğru dürüst bir oyun yok. Sağdan ver quaresmaya orta yapsın cenk efendi karambolde topla buluşabilirse çaksın, koskoca Beşiktaş bu ikisinden mi ibaret.




  • Haftaya olmasi gereken kadro



    Negredo

    Babel talisca lens

    Oguzhan medel

    Adriano tosic pepe gokhan

    Fabri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahmin sıralamam
    1.gs
    2.fb
    3.başakşehir
    4.bjk

    belki 3. olabiliriz en iyi ihtimalle haftalar önce şampiyonluk imkansız dediğimde laf ediyordu millet artık herkes anlamıştır bu berbat futbolla şampiyon olamayacağımızın
  • Maçı izleyenlerin %80 i lens,negredo değişikliğinin yapılmasını gerektiğini biliyor da acaba şenol hocanın kafasında farklı bir plan mı var.Gerçekten enteresan
  • 
Sayfa: önceki 32003201320232033204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.