Şimdi Ara

BenQ W1070 full HD 3D! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
6
Favori
13.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • casparza C kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar bende aranıza benq w1070 katılmış durumundayım cihazı. Öncelikle Max-well Sinan hocama yapmış olduğu teknik bilgiler ve bilgi birikim katkılarından dolayı aktivizyon cihan beyin güzel olan esnaf kişiliği ve makul seviyede fiyatı sebebi ile bu forumda tüm güzel düşünce ve fikirlerini katkılarını esirgemeyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim cihaz şu an kargoda elime geçer geçmez ilk deneyimlerimi foruma aktaracağım saygılarımla Mehmet.
  • arkadaşlar bu inceleme ne kadar haklı bir seçim yaptığımızı bir göstergesidirhttp://www.youtube.com/watch?v=b9dCJIcYEx4 videoyu izleyin hak vereceksiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iskenderolu

    arkadaşlar bu inceleme ne kadar haklı bir seçim yaptığımızı bir göstergesidirhttp://www.youtube.com/watch?v=b9dCJIcYEx4 videoyu izleyin hak vereceksiniz

    :) Bir de ne dediklerini anlasak güzel olacakmış..
  • casparza C kullanıcısına yanıt
    arkadaşım Casparza 2d konusunda perfomansı kendi segmentinde harika renkler ve diğer test edilen markaya siyah seviyesi bayağı fark atmış durumda ve kalitesini bariz şekilde test sonunda izleyenler gayet memnun ve cihazı tanıdıkça dahada memnun kalıp seveceksin saygılaımla 3d yi test ettinizmi selamlar.
  • 3D yi daha önce de test etmiştim, sizin deneme şansınız oldu mu ?
  • Dostlar şuan Amerika da olan tanıdığınız bi arkadaşımıza ihtiyacım var. Yakın zaman da gelecek bi arkadaşımız var ise uzaktan kumanda alacağız. Yardımcı olursanız çok makbule geçer. Pm le temas kurabiliriz ... Saygılarımla ...
  • ben de askerden donuste bu modeli alacagim artik aylardir burayi takip ediyorum ))
    harici hdd oynatma ve laptop baglanti konusunda sikinti yasanmiyor degil mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu up cihaz hala up :)) cok basarili kisa mesafeden muhtesem goruntu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazla birlikte ses sistemine ihtiyaç var mı yoksa dahili hoparlörü sinemada hissi yaratmak için yeterli mi? Siz nasıl kullanıyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neeenanana -- 20 Mayıs 2015; 14:03:29 >
  • neeenanana N kullanıcısına yanıt
    Dahili hoparlörler hiçbir şey için yeterli değil. Ses sistemi almak zorundasınız.
  • Arkadaşlar uygun fiyata teşir ürünü benq w1070 buldum fiyatı çok uygun 1-2 saatlik kullanılmış sizce teşir ürünü projeksiyon alsam sıkıntı yaşarmıyım yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shahmir

    Arkadaşlar uygun fiyata teşir ürünü benq w1070 buldum fiyatı çok uygun 1-2 saatlik kullanılmış sizce teşir ürünü projeksiyon alsam sıkıntı yaşarmıyım yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler..

    Bulduğunuz fiyatı söylerseniz ona göre yorum yapabiliriz?
  • Urune baktim 1690 tl fakat benq hd bir modeliydi cok yipranmis bende dun gittim vatandan 0 benq1070 aldim :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu ürünü 4 ay kadar önce aldım. Full HD ve 2000 tl civarı fazla da bir alternatif yoktu. Yorumları okudum ve pozitif yorumlar sonrası aldım. Memnunum diyebilirim. Fakat diğer markalarla malesef karşılaştırma şansım olmadı. Benim gözlemlerim şu şekilde. Öncelikle hoparlörleri yetersiz ve de gereksiz, ses sistemi kesinlikle gerekiyor. Gözlerinizi sağa sola hareket ettirirken, gökkuşağı etkisi belli oluyor, ama çok rahatsız etmiyor. Belli bir süre sonra elinizi cihazın üstünde tutmanız zor. Isınıyor. Sanırım o yüzden fan fazla mesai yapıyor ve gürültülü. Sessiz sahnelerde kendini belli ediyor. 3D perfomansı hoşuma gitti. Satın aldığımda 3D gözlük gelmedi. Ayrıca BenQ'nun kendi 3D gözlüğünü satın aldım. Sinemadaki 3D'den daha başarılı. Görüntü kalitesi güzel, renkler parlak. Zoom olayı yeterli. 3 metreden 240cm'lik perdeyi dolduruyor.

    Bu kadar bilgi verdikten sonra ben de bir şeyler sormak istiyorum. SilverCrest marka bir perde aldım ama kenarları kıvrılmaya başladı. Motorlu yeni bir perde almayı düşünüyorum. Bu projeksiyon için uygun 600TL civarı perde önerebilir misiniz?

    Teşekkürler.




  • BManTR B kullanıcısına yanıt
    benimde silvercest marka beyaz perdem var ilk projeksiyonumu aldığımda perde konusunda cahildim en ucuz perdeyi aldım şimdi pişmanım forum sitelerini araştırırsan sana fixed frame kontrast gri perde önereceklerdir fixed frame perdeler pahalıdır ve sabittir tablo gibi duvara asarsınız 450 tl civarlarına kontrast gri storlu perde alabilirsiniz bütçeyi biraz daha yukarı çekerseniz motorlusunuda alırsınız sonradan perde yüzeyinde buruşma olmaması için tavsiyem motorlu tercih etmeniz marka öneremem istanbulda oturuyorsanız boyut dijitale ya da aktivizyona cihazla beraber gidip kendi gözünüzle test edin ve de yüzeyini gözünüzle kontrol ettiğiniz perdeyi kargoyla göndermelerini isteyin hatta mümkünse cihazınızı o perdede deneyin
  • Yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için düzeltme yapmak isterim. Motorlu perde ile storlu perde arasında birini elle diğerini ise motor vasıtasıyla uzaktan kumanda ile açıp kapatırsınız.
    @teco1095 üstadımın bahsettiği motorlu perdeler gerdirmeli motorlu perdelerdir.
    Perdelerin kenarlarında kıvrılma olayı motorlularda da muhtemelen olacaktır. Belki biraz daha uzun zamanda olabilir, kalitesine göre.

    Konu içinde diy gerdirme yapan arkadaşlar olmuştu (yanlış hatırlamıyorsam cırt cırtları perdenin kenarlarına monte edip içinden ip geçirerek yere ağırlık konulmuştu), belki öyle bir çalışma yapılabilir.
  • Arkadaşlar 2.el 500 saati geçmemiş W1070 arıyorum.
    Şu anda NEC VE281X kullanıyorum. Açıkçası memnunum cihazımdan ancak 3D olayı için bu modele geçmek istiyorum.
    Önceliğim takas , cihazımın üstüne 600-TL verebilirim maximum satma fikri olanlar pmden iletişime geçerse memnun olurum.
    Herkese iyi forumlar..
  • hortlatıyorum.
    BENQ Musteri hizmetleri diye bir efsane var. netteki telefondan bir allahın kuluna ulaşamıyorum bilen gören duyan varmı.
    bu memleketteki garanti uygulamasına lanet olsun. bunu kaçıncı yaşayısım baska markalarda. şirketin varlığı yokluğu belli değil. . daha dün
    aynı şeyi saatx com için yaşadım. tamire bgönderdim başka saat göndermişler.


    BenQ ile iletişim kurmak için;
    BenQ Destek Hattı
    444 3058
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Hocam Benq projeksiyon cihazlarına önceden astel bakıyordu şimdi Tecpro diye rezil bir yer bakıyor. ((212) 268 40 00)

    Bende fan sesi ve zoom ayarıyla oynayınca beliren noktalardan dolayı garantiye gönderdim geçen hafta sorun yok diye geri gönderdiler.

    Teknik servisi aradım eleman zoomla niye oynuyorsunuz görüntü varken birşey yoksa sorun yok diyor. Noktalar tozdur normaldir diyor. Çıldırmamak elde değil.
  • edibus kullanıcısına yanıt
    o dediğiniz yeride aradım efendim. cevap veren olmadı. bir tek papua yeni gine konsoslosluğunu aramadım. ordan çıkma ihtimalini düşünüyorum.
    benq global sayfasında ulkeler kısmında turkiye seçeneği bile yok. Bundan böyle benq bitmiştir bana. bu saate kadar bu markayı ciddi bişi zannediodum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 14 Nisan 2016; 19:48:05 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.