Şimdi Ara

BenQ-Siemens S81 Hakkında Her Şey ::.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar biraz örnek foto koyamazmısın
  • Arkadaslar en baştaki yorumlar dikkatimi cekti Benqsiemens ile ilgili.. Arkadas cok dandik işte 2 gün sonra bozulur falan demiş. Garantiyle cok ugrasırsın falan demiş.. Bunlar külliyen yalan bence. Benqsiemens gayet kaliteli ve saglam. yaklasık 2-3 senedir benqsiemens in e61 modelini kullanıyorum ve cok cok memnunum. mp3 caları olsun tipi sekli olsun acayip güzel. Üstüne üstlük benim telefonum camasır makinesinde yanlıslıkla 1 program boyunca yıkandı ve cıktıktan sonra hemen sac kurutma makinesiylen kuruttum ardında 1 gün güneşe bıraktım sonrasında alet kaldıgı yerden calısmaya devam etti. Sagdece tus takımı ısıkları bozuldu yanmıolar onlarda o kadarda önemli deil. Yalanım yoktur aynen calısıyor alet. Abartmak icin söylemedim. İşin özü Adamlar taş gibi aglet yapıyorlar. Sagdece nasıl kullanıcagınıza baglı. Saga sola atıp yerlerde süründürücekseniz hic almayın böylesine güzelim telefonu ki ben böyle yaptım yinede ilk günki gibi calısıyor aglet. Ve simdide s81 almak istiyorum cok güzel bir telefon. Agbim de vardı bu telefon alıp 1 saat kadar kurcaladıgımda baya hosuma gitti telefon yavas deil. Kamerası normalin üstünde günlük fotograflarınızı cok rahat cekebilirsinz.. İşin özü budur arkadaslar. Şunuda belirtmek istiyorum bu kadar yazıyı yazmamın sebebi benqsimns firmasıyla anlasmam deil ki ztn böyle bişey sacma olr amacım sagdece dogru bilgi edinmeniz. Yoksa bol keseden almayın sallayın demek cok kolay deneyin görün begenirsenz alın bende alıcam hayırlısıyla ..




  • Merhaba Arkadaşlar,

    Yıllardır siemens kullanan biri olarak çok sevdiğim S75'im kaybolunca yeniden Siemens almaya karar verip S81 aldım. Yaklaşık 1 hafta oluyor alalı. Telefonun görünüşüne özelliklerine baktığınızda harika bir telefon diye düşünüyorsunuz.

    Ama maalesef kazına ayağı öyle değil.

    Bir defa telefonun adres defteri çok başarısız. İsimlerde türkçe karakter kullanılamıyor. Mesaj yazma ise bir facia. ITAB diye T9un yerine geçecek bir şey uydurmuşlar. Dil seçeeneği yok, kelime ekleme yok. Ayrıca hiç bir kelimeyi de tanımıyor. Yani eskisi gibi bir tuşa 5 defa basarak yazmaya devam. Oysa S75' te T9 telefonun bütününde çalışırdı, rehbere isim yazarken, randevuları not ederken vs. vs.

    Telefonun boyutları ise ayrı bir konu. 4-5 mm lik boy farkının bu kadar rahatsızlık vereceği aklıma gelmemişti. Telefona kılıf bulamıyorum. Aldığım en büyük kılıfa bile sığmıyor. Yani cebinizde toz kapmaya ya da çizilmeye mahkum bir telefon olacak.

    Ayrıca telefonun menüleri acaip bir gösterişin yanında son derece kullanışsız. Kullanılmayacak bir sürü özellik koymuşlar ama en çok kullanılacak özellikleri bulamıyorsunuz. Örneğin telefon tuşlarına kısa yol ataması yapmak istediğinizde son derece dolambaçlı bir yoldan yapıyorsunuz ve rehberinizde kayıtlı olan isim altında birden fazla numara varsa da o isme kısa yol ataması yapamıyorsunuz.

    Yaa sabır diye kullanmaya çalışırken dün durup dururken rehberimde kayıtı olan isimleri göstermemeye başladı. Yedek telefonumun şarjını bulur bulmaz hemen tamire göndereceğim ya da iade etmenin yollarını arayacağım.

    Hiç mi iyi özelliği yok derseniz; telefon gerçekten çok gösterişli. Şarjı fena değil 4-5 gün gidebilecek gibi görünüyor. Ama kullanırken sürekli ızdırap çektikten sonra bunların hiç önemi kalmıyor maalesef.

    Sonuç olarak uzak durulması gereken bir telefon.




  • ya beyler hala s81 kullanan var mı forumda :) bu aletin ahize sesi çok az ya karşı tarafı zor duyuyorum. yoksa benim cihaz mı bozuk...

    bir de bu aletini cd sini nerden bulabilirim?
  • Ben kullanıyorum, ses çok iyi, azaltıp çoğaltabiliyorsun. Ayarlar menüsünden...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.