Şimdi Ara

Benq - Lg - intel Herkes Okusun...**** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: khn

    Sayfadan çekmedimki TV-kartında iken tv gösteriyordu daha doğrusu pvr ile deneme yapıyordum snapshot yapıp kayıtettim...

    yani şu anki konuyla doğrudan ilgili değil(intel, benq, lg) öyle mi!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: khn

    Artık Sapphire de türkçe. Bu arada senin boykot edelim dediğin firmalar ülkemizde olan firmalar.Hep beraber adam akıllı düzgün içerisinde hakaret içermeyen e-mail yazarız göndeririz.Eşşek değiller ya.Onlarda türk sonuçta.

    Birde boykot edelim diyorsun sen kimi kimle boykot ediyorsun.? Biraz mantıksız hareket olmuş. TV gösteriyorlar Fransız TV5 in Türkiye tanıtımını yapıyor 24 saat.Ülkemizin iyi olmayan bütün yönlerini.Bu yetmemiş gibi Türkiye'yi Haritada gösterir iken Diyarbakırdan orta karadaniz hariç olan bölgeyi yada Doğu anadolu bölgesini "KÜRDİSTAN" olarak gösteriyorlar.Buna ne diyeceksin.

    İyi Bundan sonra fransa ile alışveriş yapmayalım.Alcatel i boykot edelim.Hazır altyapıyı sökelim.Sen nediyorsun.

    Elbet içindeki olan veya oluşan kin karışımını anlıyorum.Ne gelir elden.Biz daha içimizdeki problemlerimiz aşamadık.Daha bir bez parçasını sorun ederken, demokratikliğin gereğini yerine getiremezken sen kimi kimlere boykot ettiriyorsun.

    Bugün Coca-Colanın ters yazışında ibranice olarak bir "No makkah,No Muhammed" yazarken ve bu bizim dinimize en büyük hakaretken NEDEN HALA içiyoruz.?Almayalım hadi boykot edelim.Yermi yemez değil mi?

    Sen bu gibi yabancı fimaların TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜ yapan türk firmalarında kaç bin insan ekmek yiyor ailesine ekmek getiriyor hiç düşünüyor musun? Biz TÜRKLERE kastı olan TOPRAKLARIMIZDA HALA GÖZÜ OLAN SEVGİLİ KOMŞULARIMIZI AÇLIKLARINI BASTIRMAK İÇİN ÜLKE NE FEDEKARLIKLARA GİRİYOR BİLİYORMUSUN.?

    Belli oluyor düşündüğün...






    Benden alıntı.Koyu yazılmış yazıyı okursan bir konu diğerini getirdiğini görürsün.Alakalı bir şey olmasa BEN yazmazdım merak etme arkadaşım...




  • pardon khn bir ara bayağı kafam karışıktı dikkat etmemişim., kolay gelsin
  • yaa millet siyaset yapmayalım herkes neyin ne oldugunu biliyo bizim bizden başka dostumuz yok bunu bilin yeter
  • sizi bilmem ama ben orta doglu olmaktan gurur duyuyorum.kokusmus bır avrupalı olmaktansa tarıhımle edebimle kulturumle ortadoguluyum diye gogsumu gere gere dolasırım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Alaris

    sizi bilmem ama ben orta doglu olmaktan gurur duyuyorum.kokusmus bır avrupalı olmaktansa tarıhımle edebimle kulturumle ortadoguluyum diye gogsumu gere gere dolasırım.

    Herkes senin gibi olamıyor işte..Ne demekse Avrupa'lı olmak. Biz neysek oyuz. Sen gel Orta Asya'dan sonra da ben Avrupalıyım de..Gülerler valla.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.