Şimdi Ara

Benq - Lg - intel Herkes Okusun...****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkesi bu üç bu üç firmayı ( Benq - Lg - intel ) boykot etmeye ve bu firmaların
    ürünlerini almamaya davet ediyorum nedenmi bu firmalar Türkiye yi internet sitelerinde
    middle east kısmına koymuşlar.
    ****işin ilginç tarafı bu üç firma sitelerinde israil i europe kısmına dahil etmişler.****



    Acaba dedim başka firmalardamı böyle yapıyor baktım asus da anasayfada
    http://www.asus.com/ Türkiye var...

    Nec'de de durum hemen hemen aynı
    http://www.nec.com/global/office/index2.html de türkiye asya pasifik de yani adamlar kötü
    niyetli değil en azından... (japonya bile bu kısımda)

    *Abit e gelince şu siteye kesin bakın http://www.abit.com.tw/ adamların Türkiye ye verdiği önemi
    görün...

    Philips anasayfada isehttp://www.philips.com/index.htm adamlar bütün ülkeleri listeden seçtiriyorlar.

    AMD nin sitesinde de Türkiye Avrupada :
    http://www.amd.com/us-en/CountryLanguage/0,,,00.html?AMDWorldflg=1

    http://www.amd.com/us-en/Corporate/AboutAMD/0,,51_52_3592_764,00.html




    NOT: Bu üç firmaya yani :Benq - Lg - intel e-mail adreslerinden ulaşmaya çalıştım ve bu yanlışlık??? hakkında bilgi istedim fakat hiç bir cevap alamadım bunun üzerine bu konuyu burada açmaya karar verdim.Arkadaşlar hep beraber tepkimizi gösterelim.Başka forumlarda yazan arkadaşlar var ise bu yazıyı oralarada taşıyın.Türkiye ye değer vermeyen, önem vermeyen firmalara bizde aynı ilgiyi gösterelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr44m -- 20 Eylül 2005, 15:04:07 >







  • kardeşim şirket politikası. genel müdürlük yapılandırmalarını ona göre yapmışlardır belki.ASIL İLGİNÇ OLAN BOYLE SAÇMA SAPAN BİR KONUYU AÇMIŞ OLMAN.herkes okusun diyorsun bizde okuyoruz.önemli birşeymi var diye.türkiyenin yüz ölçümünün %85 i aysa kıtasında.%10 u avrupada.Türkiyeye orta dogu ülkesi deseler ne olacak avrupa ülkesi deseler ne olacak.boyunmu uzayacak yada kısacalak.Sen TÜRKLÜGÜNLE övün gerisi hikaye. ALTIN ÇAMURA DÜŞSE degermi kaybeder.böyle gereksiz konularla bizi meşgul etme.böyle gereksiz tartışmalarla zaman kaybettirecegine dogru olanı yap yeter.işçiysen işinde iyi ol.ögrenciysen dersinde iyi ol.kısaca ülkene yararlı ol.hepimiz üstümüze düşeni yaptıkça göreceksinki o genel müdürlüklerin merkezi istanbul ankara izmir olacaktır. saygılar
  • bu topic için seni tebrik ederim arkadasim ayrica abit'e sempatim dahada artti
  • program.intel.com adresinden intele türkçe ulaşabiliyorsunuzzzzzz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: profdr

    kardeşim şirket politikası. genel müdürlük yapılandırmalarını ona göre yapmışlardır belki.ASIL İLGİNÇ OLAN BOYLE SAÇMA SAPAN BİR KONUYU AÇMIŞ OLMAN.herkes okusun diyorsun bizde okuyoruz.önemli birşeymi var diye.türkiyenin yüz ölçümünün %85 i aysa kıtasında.%10 u avrupada.Türkiyeye orta dogu ülkesi deseler ne olacak avrupa ülkesi deseler ne olacak.boyunmu uzayacak yada kısacalak.Sen TÜRKLÜGÜNLE övün gerisi hikaye. ALTIN ÇAMURA DÜŞSE degermi kaybeder.böyle gereksiz konularla bizi meşgul etme.böyle gereksiz tartışmalarla zaman kaybettirecegine dogru olanı yap yeter.işçiysen işinde iyi ol.ögrenciysen dersinde iyi ol.kısaca ülkene yararlı ol.hepimiz üstümüze düşeni yaptıkça göreceksinki o genel müdürlüklerin merkezi istanbul ankara izmir olacaktır. saygılar






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoLLiN -- 20 Eylül 2005, 15:01:08 >




  • Artık Sapphire de türkçe. Bu arada senin boykot edelim dediğin firmalar ülkemizde olan firmalar.Hep beraber adam akıllı düzgün içerisinde hakaret içermeyen e-mail yazarız göndeririz.Eşşek değiller ya.Onlarda türk sonuçta.

    Birde boykot edelim diyorsun sen kimi kimle boykot ediyorsun.? Biraz mantıksız hareket olmuş. TV gösteriyorlar Fransız TV5 in Türkiye tanıtımını yapıyor 24 saat.Ülkemizin iyi olmayan bütün yönlerini.Bu yetmemiş gibi Türkiye'yi Haritada gösterir iken Diyarbakırdan orta karadaniz hariç olan bölgeyi yada Doğu anadolu bölgesini "KÜRDİSTAN" olarak gösteriyorlar.Buna ne diyeceksin.

    İyi Bundan sonra fransa ile alışveriş yapmayalım.Alcatel i boykot edelim.Hazır altyapıyı sökelim.Sen nediyorsun.

    Elbet içindeki olan veya oluşan kin karışımını anlıyorum.Ne gelir elden.Biz daha içimizdeki problemlerimiz aşamadık.Daha bir bez parçasını sorun ederken, demokratikliğin gereğini yerine getiremezken sen kimi kimlere boykot ettiriyorsun.

    Bugün Coca-Colanın ters yazışında ibranice olarak bir "No makkah,No Muhammed" yazarken ve bu bizim dinimize en büyük hakaretken NEDEN HALA içiyoruz.?Almayalım hadi boykot edelim.Yermi yemez değil mi?

    Sen bu gibi yabancı fimaların TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜ yapan türk firmalarında kaç bin insan ekmek yiyor ailesine ekmek getiriyor hiç düşünüyor musun? Biz TÜRKLERE kastı olan TOPRAKLARIMIZDA HALA GÖZÜ OLAN SEVGİLİ KOMŞULARIMIZI AÇLIKLARINI BASTIRMAK İÇİN ÜLKE NE FEDEKARLIKLARA GİRİYOR BİLİYORMUSUN.?

    Belli oluyor düşündüğün...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khn -- 20 Eylül 2005, 15:18:15 >




  • Şirket politikası diye Türkiye yi orta doğu da israilide avrupada gösteren şirketlerden ben şahsen
    korkarım profdr arkadaşım.
    Görüşünü belirtmişsin yinede saol.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr44m -- 20 Eylül 2005, 15:07:42 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: profdr

    kardeşim şirket politikası. genel müdürlük yapılandırmalarını ona göre yapmışlardır belki.ASIL İLGİNÇ OLAN BOYLE SAÇMA SAPAN BİR KONUYU AÇMIŞ OLMAN.herkes okusun diyorsun bizde okuyoruz.önemli birşeymi var diye.türkiyenin yüz ölçümünün %85 i aysa kıtasında.%10 u avrupada.Türkiyeye orta dogu ülkesi deseler ne olacak avrupa ülkesi deseler ne olacak.boyunmu uzayacak yada kısacalak.Sen TÜRKLÜGÜNLE övün gerisi hikaye. ALTIN ÇAMURA DÜŞSE degermi kaybeder.böyle gereksiz konularla bizi meşgul etme.böyle gereksiz tartışmalarla zaman kaybettirecegine dogru olanı yap yeter.işçiysen işinde iyi ol.ögrenciysen dersinde iyi ol.kısaca ülkene yararlı ol.hepimiz üstümüze düşeni yaptıkça göreceksinki o genel müdürlüklerin merkezi istanbul ankara izmir olacaktır. saygılar


    Kesinlikle haklısın..Ben de önemli birşey zannettim..Çok mu farkediyor arkadaşlar bizim M.East'te gösteriliyor olmamız..Kimse aslını inkar etmesin, zaten eden de bizden değildir. Biz ne kadar Avrupa'lıyız ki adamlar bizi Avrupada gösterecek? Saçma sapan kompleksler bunlar. Aşın bunları da işinize bakın.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: tr44m

    Şirket politikası diye Türkiye yi orta doğu da israilide avrupada gösteren şirketlerden ben şahsen
    korkarım.




    anlamlı ve hassas bir yaklaşım aslında. bizim ortadoğu ülkesi olmadığımızı, bu ülkeleri gezip dolaşan biri olarak açıkça söyleyebilirim. olayı aynı zamnda çalışan biri olarak da olay tamamen jeopolitik, stratejik ve sistematik bir bütün içeriyor. Maalesef olay akademik perspektif de verilen sınırlar içerisinde türkiye ortadoğu ülkeleri arasında yer almaktadır. Ama kimlik olarak bunu kabullenmek de kabullenmemekde elimizde, ben bu coğrafyada yaşamış ve diğer ortadoğu ülkelerini gezmiş biri olarak kendimizi bir ortadoğu ülkesi olarak görmek istemiyorum. bunun kompleksle bir ilgisi yoktur, olay daha ileriye dönük bir perspektif ve vizyon meselesidir. (ortadoğu araştırmaları master öğrencisiyim! şu an kısıtlı olan hesabım "uisik34")

    not: konuyla ilgilenen arkadaşlara daha detaylı bilgi verebilirim.. ortadoğu neresidir gibi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uisik -- 20 Eylül 2005, 15:32:39 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: uisik

    anlamlı ve hassas bir yaklaşım aslında. bizim ortadoğu ülkesi olmadığımızı, bu ülkeleri gezip dolaşan biri olarak açıkça söyleyebilirim. olayı aynı zamnda çalışan biri olarak da olay tamamen jeopolitik, stratejik ve sistematik bir bütün içeriyor. Maalesef olay akademik perspektif de verilen sınırlar içerisinde türkiye ortadoğu ülkeleri arasında yer almaktadır. Ama kimlik olarak bunu kabullenmek de kabullenmemekde elimizde, ben bu coğrafyada yaşamış ve diğer ortadoğu ülkelerini gezmiş biri olarak kendimizi bir ortadoğu ülkesi olarak görmek istemiyorum. bunun kompleksle bir ilgisi yoktur, olay daha ileriye dönük bir perspektif meselesidir. (ortadoğu araştırmaları master öğrencisiyim! şu an kısıtlı olan hesabım "uisik34")

    Tamam Orta Dogu ülkesi değiliz ama şunu da bi sormak lazım acaba ne kadar Avrupa'lıyız. Bilimde, Teknolojide, Demokraside, İnsan Hak ve Hürriyetlerinde ne kadar Avrupalıyız acaba? Bence arada bir yerdeyiz, yüzümüz Avrupaya dönük ama kattetmemiz gereken yol çok uzun. Onun için adamlardan bizi direkt olarak Avrupalı olarak görmelerini bekleyemeyiz. Ayrıca Türkiye sadece İstanbuldan ibaret değil arkadaşlar. Ben öyle yerlere gittim ki değil Orta Doğuda, Uganda da dahi zor görülür. Onun için herkes işinde en iyisini yapmaya çalışsın. Bizi Avrupalı gösterin diye dayatma yerine, biz öyle bir seviyeye gelelim ki istemeseler de bizi Avrupalı görsünler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salvatuon -- 20 Eylül 2005, 15:33:12 >




  • KHN arkadaşım,
    fransız mallarının tamamını ben kendim boykot ediyorum hiçbirini almıyorum; telekom altyapısını fransızlar kurmuş olabilir ben fransızlara kurdurmadım o altyapıyı...
    ayrıca o yeni bilmem kaç tane airbus uçağıda ben almadım fransadan...

    ayrıca coca -cola içmiyorum yer



    Elbet içindeki olan veya oluşan kin karışımını anlıyorum.*Ne gelir elden.Biz daha içimizdeki problemlerimiz aşamadık.Daha bir bez parçasını sorun ederken, *demokratikliğin gereğini yerine getiremezken sen kimi kimlere boykot ettiriyorsun.

    şu yukarıda yazdıklarına gelince:
    Seni biraz teslimiyetçi gördüm.yıldızlı olanlar
    Türkiyede verilen eğitimin sonucu olsa gerek.


    O bez parçası dediğini anlayamadım orda nedemek istiyorsun !!!!!!!!!
    Bayrağımızımı kast ediyorsun? öyle ise eğer vay halimize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr44m -- 20 Eylül 2005, 15:43:35 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Comet
    Tamam Orta Dogu ülkesi değiliz ama şunu da bi sormak lazım acaba ne kadar Avrupa'lıyız. Bilimde, Teknolojide, Demokraside, İnsan Hak ve Hürriyetlerinde ne kadar Avrupalıyız acaba? Bence arada bir yerdeyiz, yüzümüz Avrupaya dönük ama kattetmemiz gereken yol çok uzun. Onun için adamlardan bizi direkt olarak Avrupalı olarak görmelerini bekleyemeyiz. Ayrıca Türkiye sadece İstanbuldan ibaret değil arkadaşlar. Ben öyle yerlere gittim ki değil Orta Doğuda, Uganda da dahi zor görülür. Onun için herkes işinde en iyisini yapmaya çalışsın. Bizi Avrupalı gösterin diye dayatma yerine, biz öyle bir seviyeye gelelim ki istemeseler de bizi Avrupalı görsünler.

    Ortada bir gerçek var ki Türkiye batı illerinden ibaret değil durum doğu illerinde içler acısı da olabilir ama bunu düzeltmek ve değiştirmek elbet yine bizim elimizde. Bu kimliğe sahip çıkma meselesi uzun yıllar alan bir süreç ve bir sistematiktir. Bunu şimdi kabul edersen düzeltmesi asırlar alabilir. Avrupa birliği (hayali) bakın türkiyeye bugün bundan birkaç sene önce hayal dahi edemeyeceğimiz artısıyla eksisiyle bir visyon vermiştir. Bu çizgide ortadoğu ülkeleri dahi türkiyeyi izlemekte ve imrenmektedirler. Şu anda ne kadar Avrupalı değil isek o kadar ortadoğu ülkeside değiliz. Bir geçiş süreci yaşıyoruz ve bu zmana alacaktır ama bu davaya sahip çıkmanın aslında tam zamanıdır. Bugün Kurdistan diye tanımlanana ülkemizin toprakları da bu sistematik çalışmanın bir parçasıdır. olay ortadoğu da gösterilmemiz için de geçerlidir.




  • @tr44m
    quote:

    Orjinalden alıntı: tr44m

    KHN arkadaşım,
    fransız mallarının tamamını ben kendim boykot ediyorum hiçbirini almıyorum; telekom altyapısını fransızlar kurmuş olabilir ben fransızlara kurdurmadım o altyapıyı...
    ayrıca o yeni bilmem kaç tane airbus uçağıda ben almadım fransadan...

    ayrıca coca -cola içmiyorum yer



    Elbet içindeki olan veya oluşan kin karışımını anlıyorum.*Ne gelir elden.Biz daha içimizdeki problemlerimiz aşamadık.Daha bir bez parçasını sorun ederken, *demokratikliğin gereğini yerine getiremezken sen kimi kimlere boykot ettiriyorsun.

    şu yukarıda yazdıklarına gelince:
    Seni biraz teslimiyetçi gördüm.yıldızlı olanlar
    Türkiyede verilen eğitimin sonucu olsa gerek.


    O bez parçası dediğini anlayamadım orda nedemek istiyorsun !!!!!!!!!
    Bayrağımızımı kast ediyorsun? öyle ise eğer vay halimize.

    Bence güzel bir nokta burası: Sözkonusu arkadaşın fikirlerine ne kadar tahammül edebiliyorsan o kadar Avrupalısın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salvatuon -- 20 Eylül 2005, 15:57:29 >




  • Ne gelir elden derken bir şekil ima ettim ama anlayamamışsın.

    Hele hele BEZ BARÇASInı Bizim anlı şanlı bayrağımıza AKSETTİRMEN senin BİR OKADAR TÜRKLÜĞÜNDEN ŞÜPHE ETTİRDİ. 100 kişiye sorsan Bez parçasını derken neyi kastettiğimi anlarsın. Hiç yakıştıramadım.Bence sen ilk önce eski nickinle gel cevap yaz.Biliyorsun 2 nick yasak bu forumda.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: khn

    Artık Sapphire de türkçe. Bu arada senin boykot edelim dediğin firmalar ülkemizde olan firmalar.Hep beraber adam akıllı düzgün içerisinde hakaret içermeyen e-mail yazarız göndeririz.Eşşek değiller ya.Onlarda türk sonuçta.

    Birde boykot edelim diyorsun sen kimi kimle boykot ediyorsun.? Biraz mantıksız hareket olmuş. TV gösteriyorlar Fransız TV5 in Türkiye tanıtımını yapıyor 24 saat.Ülkemizin iyi olmayan bütün yönlerini.Bu yetmemiş gibi Türkiye'yi Haritada gösterir iken Diyarbakırdan orta karadaniz hariç olan bölgeyi yada Doğu anadolu bölgesini "KÜRDİSTAN" olarak gösteriyorlar.Buna ne diyeceksin.

    İyi Bundan sonra fransa ile alışveriş yapmayalım.Alcatel i boykot edelim.Hazır altyapıyı sökelim.Sen nediyorsun.

    Elbet içindeki olan veya oluşan kin karışımını anlıyorum.Ne gelir elden.Biz daha içimizdeki problemlerimiz aşamadık.Daha bir bez parçasını sorun ederken, demokratikliğin gereğini yerine getiremezken sen kimi kimlere boykot ettiriyorsun.

    Bugün Coca-Colanın ters yazışında ibranice olarak bir "No makkah,No Muhammed" yazarken ve bu bizim dinimize en büyük hakaretken NEDEN HALA içiyoruz.?Almayalım hadi boykot edelim.Yermi yemez değil mi?

    Sen bu gibi yabancı fimaların TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜ yapan türk firmalarında kaç bin insan ekmek yiyor ailesine ekmek getiriyor hiç düşünüyor musun? Biz TÜRKLERE kastı olan TOPRAKLARIMIZDA HALA GÖZÜ OLAN SEVGİLİ KOMŞULARIMIZI AÇLIKLARINI BASTIRMAK İÇİN ÜLKE NE FEDEKARLIKLARA GİRİYOR BİLİYORMUSUN.?

    Belli oluyor düşündüğün...




    arkadaşa katılarak kendi görüşlerimi yazmak istiyorum
    Evet ben orta doğuluyum
    medeniyetin yayıldığı medineliyim
    alçak insanlığın yüz karası avrupalı değilim
    türküyle kürtüyle arabıyla farketmez
    ben ortadoğuluyum
    ilimlerin çıkış kaynağı bağdatlıyım
    sıfırı biz müslümanlar bulmasaydık avrupalı bilgisayarın dili olan ikili sayı sistemini roma rakkamlarıylamı icat edecekti.
    bütün yaptıkları teknolojik gelişmelerin altında kimsenin değer vermediği ama çok önemli bir sayı olan 0(sıfır)yatıyor ve bunu bizim ecdadımız bulmuş(hangi millet olursa olsun müslüman olması benim için kafidir.)
    varsın bizi nereye koyarlarsa koysunlar
    BEN ORTADOĞULUYUM




  • ya iş gene dönüp doloaşıp aynı yere geliyor.burda ne kadar konuşulsa boş.böyle işe yaramaz konulara takılı kalmayalım.türkçedegüzel bir deyim var. havanda su dövmek.Sen üretmene bak.Arçelik vestel şişecem gibi kuruluşlarının sayısını 10 la 20 le çarp sen bakayım.malezya gibi tayvan gibi güney kore gibi fabrikalarını 5 e 10 a katla.o zaman göreceksin ki.sana geri diyen ülkeler seni gerinde kalmış.İşin özü bu degilmi.YOKSA BURADA TÜRKİYE ORTA DOGUDAMI AVRUPADAMI yada TÜRBAN TAKMAK SERBEST OLSUNMU böyle elli tane gereksiz seyle ugraşır durursan bi bakarsın kişi başına 400 dolarlık milli geliri olan malezya 4000 dolarlık adam olmuş.
  • Yanımda iki arkadaşım daha var o yazdığın şeyden onlarda o anlamı çıkardı
    sordum arkadaşlara bu ne demek istemiş diye.Bu önemli değil zaten sordum eğer dedim bayrağımızı kastediyorsan dedim zaten...türban hiç aklıma gelmedi---şu sıkıntılı günlerde bayrağımıza dil uzatan çok olduğu için anlayamadık


    Türklüğümden şüphe ediyorsan gel istersen sana gösteriyim ,insanı çileden çıkarmayın.


    Ben buraya kesinlikle iki nickle filan girip bir şey yazmadım ;benim amacım burda kendimi haklı çıkarmak değil burada forumda yazan arkadaşların genelde yaptığı gibi...

    ***benim amacım şu yukarıda yazdıklarımın kulaklarınızda yer etmesi o kadar.

    Yani şuraya güzel bir şeyler yazalım dedik yani bunu bile rezil rüsva ettiniz konuyu ne hale getirdiniz.yazık
    yazık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr44m -- 20 Eylül 2005, 17:04:02 >
  • Arkadaşım niyetim cins cins polemik yaratarak ne ortamı germek nede krililik yaratmak. Elbet açtığın bu konuda birnevi katılmamak mümkün değil.Elbet bunları görmemezlikten gelemeyiz değil GELMEMELİYİZ.

    Hayır sanki üniversite gençliği gibi boykot edelim deyişin biraz kızdırdı.Bende bunu bir çeşit örneklerle anlatmaya çalışsamda ağır olduğunu kabul ediyorum.

    Bu arada senin boykot edelim dediğin firmalar ülkemizde olan firmalar.Hep beraber adam akıllı düzgün içerisinde hakaret içermeyen e-mail yazarız göndeririz.Eşşek değiller ya.Onlarda türk sonuçta.


    üsttede yazdığım gibi tatlı bir dille belirtirsek en kısa zamanda en iyi neticeyi alabiliriz.Yoksa BOYKOT etmek kolay bir iş değildir.

    Öyle firmalar varki devletlerin bizim üzerimizde hakimiyet emellerine BAL süren.Keşke de boykot edebilsek.Sonuçta onlar bir firma.Ve ben bu firmanın dvd-rw,cd-rw ve daha önce 15" lcd sini kullandım.Vede çok memnunum.

    Şimdi bundan sonra "Bana dokunmayan bin yaşasın demek istiyorsun" dersen koyu yazılmış yazıyı hatırlatırım.

    Birkaç kişi ile münasebetim olduğu için sahte nick ile sana ithamda bulundum .Özür Dilerim.

    Şimdi bilgisayar başındayız.Bu firmalara binlerce e-mail atabiliriz.Tekrar tekrar atarız.Oluncaya dek.Olmazsa bilişim programları ile irtibata geçeriz.

    Yeterki isyan eder gibi savaşarak değil bir nevi kalem ile...

    Adamlar PATALAYALIM diye hala KAŞINIYORLAR.Daha ne diyeyim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khn -- 20 Eylül 2005, 19:06:43 >




  • kusura bakmayın ama bence böyle bir şeyin gündeme gelmesi bile komik. firmalar bu gibi kararları siyasi olarak değil pazarlama stratejilerine ve nakliyat ağlarına uygunluk kriterine göre verirler. bu bölgelerin değiştirilmesi de web sitesinde küçük bir oynamayla hallolmaz, firmanın bu bölgelerde yeniden yapılanmasını gerektirir. ayrıca ortadoğululuğu kompleks nedeni yapmak da anlamsız bence.
  • konunun tamamını okumadım ama eger boykot edilcek birileri var ise fransızlardır hatırlarsanız bi ara öyle bi durum tvlerede çıkmıştı adamlar 1. kalite türk düşmanı ama bence saçma yada diil öyle yada böyle tavrımızı koymlıyız sesiiz kalmak mantıksızlık
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.