Şimdi Ara

Bellek azalması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Iphone 6Plus cihazımı aldığımdan beri yaklaşık 1,5 yıl fotoğraf hariç hiç bişey silmemiştim 16 gb telefon bellek doldu hatası verdi uygulamalara baktım 3 gb tutuyor bilgisayara bağladım bellek veri olarak 7,5 gb görünüyodu önce yedekledim ardından telefonu sıfırladım sonra sorun cıktı icloud üzerinden tekrar yükledim 7,5 gb boş alanım oluştu ama yaklaşık 10 saat içinde azalarak 2 gb oldu her gecen dakika düşüyor sebebi ne olabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRGoKs -- 2 Mart 2016; 17:15:16 >



  • Hocam uygulamalar önbellek yuzunden durdukca daha fazla yer kaplıyor bende facebook şuanda 1 gb yakın yer tutuyor silip yine yuklıyorum bir süre sonra yine aynı oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iCloud'dan verileri indiriyor. iCloud'dan geri yükleme tamamlandığında, işlem bitmiyor. İnternet bağlantına göre bir süre daha arka planda verileri indirmeye devam ediyor her uygulama için. O yüzden azalıyor sürekli. Yapacağın şey, ya çok yer kaplayan uygulamaları silip tekrar yüklemek, ya da phoneclean tarzı peogramlarla bilgisayara bağlayıp programların sakladığı dosyaları temizlemek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.