Şimdi Ara

Bel fıtığına yakalandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam 13 ekimde bedelli askerlik yapacağım. 2 hafta kadar önce artan bel ve bacak ağrılarımdan dolayı muayene oldum, MR çekildi ve 2 adet fıtık tespit edildi. Fizik doktoru ameliyat aşamasına yakın durumdasın dedi, beyin doktoru ise direkt ameliyat olmalısın dedi, ama ben olmak istemiyorum.


    Şu an fizik tedaviye gidiyorum ve bel egzersizleri yapıyorum. 10 dakika ve üzeri ayakta durduğumda veya yürüdüğümde belime ve bacağıma inanılmaz ağrılar giriyor. Askere gideceğim, şu saatten sonra erteleme olaylarına girmek falan çok zor benim için. Çürük almak ise çok zormuş sanırım fıtık için.


    Merak ettiğim şu: Mr raporumu ve cd mi yanımda götürsem ilk gün muayenede spor yapamaz tarzı bir rapor alabilme şansım var mı? Şu an gerçekten spor yapabilecek durumda değilim. Oturmak bile sıkıntı ama idare edebiliyorum. Sizce muayenedeki doktor insaflı olup rapor verir mi? Güle oynaya yapar geçerim dediğim askerlik fıtıkla birlikte şimdiden büyük bir kabus oldu benim için. Lütfen görüşlerinizi belirtin. İyi forumlar.








  • İlk katılış muayenesi esnasında bu durumunu belirterek birlik doktoru muayenesi sonrası sana terlik istirahati verilir ve hastaneye sevkin sağlanır belki istirahat vermez direk sevk verir doktora kalmış bir durum hastaneden spor ve eğitim muafiyeti raporu alabilirsin. Bu sevk işleminide birlik doktoru terlik istirahati süreci içinde sevk edecektir yani istirahat süresince hastaneye gitgelin olacaktır ve raporu rahatlıkla alacaksındır. Mr ve cd yi götürmeyi ihmal etme ilk girişte cd için sorun çıkarabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Albayrak -- 29 Eylül 2022; 2:35:10 >
  • Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Zaten olabileceğim en erken tarihte ve saatte teslim olacağım. Çünkü duyduğum kadarıyla ilk gün saatlerce sıra oluyormuş ve ayakta bekleniyormuş. Hem bunu istemediğim için hem de ilk gün muayenede doktora daha sakin bir şekilde muayene olmak istediğim için erken gideceğim. Eğer doktor raporumu görürse ve aksi biri değilse hastaneye sevkeder ve orada da askeri spor yapamaz raporu alabilirim inşallah. Bu durumda da sanırsam sadece sabah içtiması artı yazıcılık tarzı bir görev verirlerse o görevi yerine getirmekle geçer günlerim sanırım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.