Şimdi Ara

Bekleyen Satın Alma İşlemi Acil YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese iyi forumlar. Kardeşimin youtube da izlediği bir videonun etkisinde kalmasıyla steam de ücretli bir oyunu ücretsiz almaya kalkmış. Oyunu satın alırken
    Ödeme Yöntemini : Akbank( BoaCompra) seçmiş. BoaCompra nın sitesine yönlendirince "Satınalımı Sonlandırma" butonunu kullanmadan siteden çıkmış.

    https://www.youtube.com/watch?v=AwSq3BV_IXQ bu videoda 02:00 dakikadaki gibi ama dakika 02:40 daki ekrandan direk çıkmış. Oyun kütüphanede yok , fakat aşşağıdaki fotoraftaki gibi Satın alma geçmişinde "Bekleyen Satın Alma İşlemi" olarak görünüyor. İptal etmek için tıklıyorum bomboş sayfa çıkıyor. Web den veya Uygulamasından Canlı Destek e ulaşamıyorum.
    Nasıl İptal edebilirim ? Video altındaki yorumlar saçma gibi görünsede Bankanın bunu tahsil etmek için bir yaptırımı olurmu veya İnternet faturasına yansır mı ?

    Teşekkürler Bekleyen Satın Alma İşlemi Acil YARDIM







  • Bilmiyorum fakat videoyu yapan kişinin envanterinde sözde satın almış olduğu oyun Dark Souls 3 yok.
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198291021387

    Bu ödeme şekli ne ise ben bilmiyorum fakat ödeme yapmazsan oyun alamazsın ya da şu linkteki (https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122557886 ) arkadaşa karşı yapılan dolandırıcılık işleminde olduğu gibi oyun daha sonra silinir.




  • Haplo kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Halloldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.