Şimdi Ara

Bedelli askerlik başvuru ve ödeme tarihi hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. ödeme neye göre yapılıyor. aralığın ortaları gibi başvuru yaptım diyelim 80 bin tl mi ödeyeceğim yoksa ocaktan sonraki yeni rakama göre mi ödeme yapacağım. bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını istiyorum.




  • Müracaat ettiğiniz tarihteki rakam neyse onu ödeyeceksiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.msb.gov.tr/Askeralma/Duyuru/bedelli-askerlik-hizmetinin-uygulanmasina-yonelik-bilgilendirme-duyurusu-1112021

    Bedelli askerlikte başvurular 1 ocak - 31 aralık arası alınır. 31 aralık saat 18.00e kadar parası ödenmeyen başvurular düşer. 1 ocak sonrası tekrar hizmet tercihi yapmanız gerekir. Ve güncel ücreti ödersiniz.

    1 ocak ve 1 temmuzda memur maaşına endeksli 2 defa zam geliyor. Ocak ve temmuzda, enflasyon oranı açıklanıp memur maaş zamları belli olana kadar ASAL bedelli ödeme sistemini kapatır. Sistem açılınca güncel ücret neyse onu ödersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

    benim anlatmak istediğim olay şu ben 31 aralığa kadar ödeyeceğim ama diyelim ki 15 aralıkta başvurdum hemen ödeme çıkıyor mu? 15 aralıkta başvurup ödemem ocağa şubata sarkma ihtimali var mı? yazıyı şimdi okudum 31 aralıktan sonraki ödemeler güncel fiyattan oluyormuş.

  • merhamet95 M kullanıcısına yanıt

    Hizmet tercihini yaptıktan sonra sisteme borç düşüyor. Herhangi bir devlet bankasından (ziraat vakıf, halk, ptt) ister şubeden ister mobil uygulamasından tcnizle ödeme yapabilirsiniz. İlla bu bankalardan birinde hesabınız olması da gerekmiyor, tanıdığınız birinin bu banakardan birinde hesabı varsa oradan da ödeme yapabilirsiniz. Babasının ziraat hesabından bedelli ödemesi yapan oldu mesela.

    Ekleme olarak anahtar kelimeleri bu konuda arttırıp bulabilirsiniz.

    https://forum.donanimhaber.com/yeni-bedelli-askerlik-sistemi--138899650




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 23 Ağustos 2022; 1:9:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.