Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1712. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.616
Cevap
1.422
Favori
2.598.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17101711171217131714
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lord-06- kullanıcısına yanıt
    ben travel sistem casual almıştım. çok memnun kaldık. özellikle çocukla dışarı çıkınca pusetli araba çok işe yarıyor. çocuğu elinde gezdirmek zorunda kalmıyorsun. hatta bazen çocuk uyumayınca evde balkonda filan arabada gezdiriyorduk.
    büyüdüğünde kullanılan koltuk da bi süre hem oto koltuğu gibi oluyor. çocuğu arabaya koyarken arabadan alırken koltuktan çıkarmaya gerek kalmıyor. koltuğu çıkarıp otomobile koyup kemer takabiliyorsun, otomobilden çıkarıp bebek arabasına koyuyorsun. bence travel sistem işleri çok kolaylaştırıyor. ama tüm markaları incelemedim.
  • Bir arkadaştan görmüştüm. Bebek için şimdiye kadar kullandığım ürünleri paylaşmak istedim.

    Bez- Prima Premium Care
    Islak Mendil- Prima Aqua Pure, %99 su bazlı.
    Pişik kremi- Sudocrem. Çok iyi, gramajı fazla ekonomik boylar var. Onlardan alıyoruz internetten. Uzun süre gidiyor.
    Bebek arabası- Travel sistem, Casual Quatro 1700 TL'ye hb'dan aldım. Kaynımda görmüştüm, beğendim aldım. Çok sağlam ve kaliteli ama uzun süre kullanım deneyimi olmadığı için çok iddialı yorum yapamıyorum.
    Ev tipi ana kucağı- Baby plus 6 Fonksiyon Bir Arada Ana Kucağı e bebekten aldım, memnunum. Bununla ilgili ayrıntılı yorumum şu linkte.https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/145564193
    Portbebe- Kraft marka. İlk birkaç ay kullandık, ilk zamanlar oto koltuğuna göre taşıma için daha uygun ama fazla kullanılmıyor. Gene de alınması taraftarıyım. Hepi topu 100-150 liralık bir ürün zaten. Ben aldığımda 99 TL idi.
    Park yatak- Kraft Calipso 2- Aslında Kanz alacaktım ama pandemi sürecinde doğru düzgün ürün bulamadığım için aldım. Şimdilik memnunuz. Dönencesinin müzik sesi fazla geldi, onun dışında bir şikayetimiz yok.Edit: müzik sesi de ayarlanabiliyormuş, geç de olsa keşfettik.
    Park yatak içine konan yatak- Pukka Home Bambu yatak. Araştırmalarım sonucu cocuk gelişimi için uygun olduğuna kanaat getirerek aldım. Yanına da alez aldım, aynı yerin internet mağazasından.
    Oyun Halısı- Tiny Love Into The Forest modeli, sesli oyuncağı birkaç farklı melodi çalıyordu, aynı melodiyi çalıyor, belki de pil değişince düzelir, bilemedim. Edit: pil değişince düzeldi. Gayet güzel ve kaliteli.
    Biberon- Dr.Browns kolik modeli. Uzun ve dar, mama koyarken geniş biberon kadar rahat koyulmuyor ama el alışınca sıkıntı değil. Philips Avent vardı ilk başta, daha yavaş akışlı biberon ararken Eczaneci tavsiyesi ile aldık. Hala da kullanıyoruz. İlk aylarda bebek mamayı alırken hızlıca çekebiliyor ve boğazına kaçma durumları felan olabiliyor, o yüzden bu biberon çok işimizi gördü. Şu an bebek 4 aylık, yedek olarak Philips Aventi de kullanabiliyoruz artık.
    Gaz damlası-Alle viando. İçeriği temiz, bebek sağlığına zararlı bir bileşen yok. Faydasını görüyoruz.
    D vitamini- Sağlık ocağının verdiği monoviti bırakıp gene içeriği temiz Ocean D3 400 olanı aldık (1000 almayın yetişkinler için)
    Mama- Burada memnuniyet çok görecelidir. Biz başından beri SMA kullandık. Memnunuz, bir sıkıntı yaşamadık. Migroslarda sürekli bulunması da bir artı.
    Dijital ateş ölçer- Loobex DT 8806h alından temazsız. Buna para vermedik, bir akrabam verdi sağolsun. Çok fazla kullanmadığımız için yorum yapamıyorum, aldığım kişi iki çocuğuna da kullandı, memnundu.
    Biberon temizleme deterjanı- Frosch almıştık ama daha da temiz içerik önerisi ile tavsiye edilen Unibaby deterjanı deneyeceğim.
    Kıyafet için deterjan- Frosch. Bu tip ürünlerin içerik vs bilgileri paylaşan mühendisinoglu instagram sayfasına bakmanızı öneririm.
    Şampuan- Mustela Gentle Cleansing Yenidoğan Bebek Şampuanı 500 ml. Pahalı ama uzun süre gidiyor.
    Banyo Küvet seti-Babyjem, joker internet mağazasından alındı.
    Demir damlaması diğer adı kan damlası- Bestiron- içeriği doğal ve dişleri karartmıyor. Sakın sağlık ocağının verdiğini kullanmayın.
    Mama sandalyesi-İkea Antilop ve destek minderi
    Kıyafetler- pamuklu olanlardan, mümkünse yüzde yüz pamuk, Lc Waikiki'den online alıyoruz, kalitesi iyi fiyatlar da kalitesine göre uygun sayılır.

    Aklıma gelenleri yazdım, olursa daha sonra ekleme yapabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fellini -- 20 Kasım 2020; 22:0:3 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lord-06-

    Tecrübeli arkadaşlar bebek arabası alacağım 2000 2500 civarı bir bütçem var ama çok kararsız kaldım. Travel slstem bi araba mı önerirsiniz yoksa baston tip mi?
    Çok kararsız kaldım..
    Baston tip alsam puset vs. Derken bütçemi aşıyor gibi görünüyor..
    Artıları eksikleri ile ne önerirsiniz..
    Baston tip arabanın kendisini taşırken kolay, yer kaplamaz ama konfor olarak geridedir. Kısa süreli kullanım içindir daha çok. Bir yerden sonra iki büklüm olur bebek. Travel sistem veya normal tek parça bir bebek arabası alabilirsiniz.
    Edit: iki çocuk sahibi bir baba olarak yeni nesil baston arabaları çok bilmiyorum, kastım klasik basit baston tip arabalar. Travel sistem baston arabalardan bahseden arkadaşlar var. Onları bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fellini -- 19 Eylül 2020; 23:55:54 >




  • maTeryaL. M kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ben de Kasım’da 700₺’ye almışım. Ürün çok kaliteli değil ve arkadaşın dediği gibi en yatma pozisyonu bile uyuyan bebek için sağlıklı gelmedi bana.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kutalmis K kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam teşekkür ederim, marka ve modeli zaten bilmiyordum. Kısa bir baktım 1000 tl di diğer sitelerde. Almaktan vazgeçtim bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maTeryaL. M kullanıcısına yanıt
    0-36 tavsiye etmem. Düşünsenize bebeğin oturduğu ile 10 yaşında çocuğun oturduğu koltuk aynı olacaksa oto koltuğuna ne gerek var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. 3 4 ay kaldı doğuma beşik alcaz. Ham halinde alsak zararsız boyatma var mıdır? Beyaza.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fellini kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam. park yatak için 70x120 iç yatak arıyorum. Pukka Home Bambu yatak dediğiniz yeni doğan bebekler için uygun mudur ? yeni doğan için hangi yatağı tercih etmeliyiz ? bu olurmu mesela
    https://www.pukkahome.com/PukkaHomePukkaBambuPark70x120



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparcoo -- 18 Eylül 2020; 12:41:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sparcoo

    merhaba hocam. park yatak için 70x120 iç yatak arıyorum. Pukka Home Bambu yatak dediğiniz yeni doğan bebekler için uygun mudur ? yeni doğan için hangi yatağı tercih etmeliyiz ? bu olurmu mesela
    https://www.pukkahome.com/PukkaHomePukkaBambuPark70x120
    Merhaba. Olur tabii ki, aynı yatağı aldım, ölçüsü de aynı idi. Şu an kullanıyoruz, bir sıkıntı yok. Önerilen Yaş Grubu: 0-3 Yaş yazıyor zaten. Dilerseniz firmadan telefonla da bilgi alabilirsin. Yatağı da siparişe göre üretiyorlar diye biliyorum, uzun süre stokta kalmış ürün satmıyorlar. Bana öyle demişlerdi telefonda. Ben 409 TL'ye almıştım. Şu an 10 TL daha ucuz. Yanına alez de alırsan iyi olur, sonuçta yatağı koruyan bir kılıf da lazım.
    Aldığım alezin linki de paylaşıyorum. 61 TL'ye almıştım, şu an 69 TL.
    https://www.pukkahome.com/PukkaHomePukkaNaturaYatakAlezi70x120?search=Natura%20Alez%2070X120%20-%20Pukka%20Natura%20Yatak%20Alezi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fellini -- 18 Eylül 2020; 14:37:0 >




  • fellini kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam
  • lord-06- kullanıcısına yanıt
    Baston tipi travel kullanıyorum, tavsiye ederim.

    Chicco Liteway Plus modeli. Hatta ana kucağı+keyfit bazasını letgo'dan benim hesabımdan alıp çok daha kara geçebilirsin : )

    Şaka bir yana ben çok memnunum. İkizlerim için ideal. Az yer kaplıyor, kurulumu basit ve hafif.
  • Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar

    Bebek arabamız tamam,

    Kamera için xiaomi 360 düşünüyorum fakat sürekli kullanım için ekstradan tablet gerekli olacak sanki. Neye yöneleyim bilemedim. Park yatak ve kamera konusu kaldı şuan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maTeryaL. M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam ürün modeli nedir? Nerden ve ne kadara aldınız?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bebek kamerası almam gerekiyor. acil tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  • lord-06- kullanıcısına yanıt
    Inglesina Trilogy City.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sulozanger S kullanıcısına yanıt
    Bebevo VM901.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fellini kullanıcısına yanıt
    pukka yatak,alez, çocuk yorganı sipariş verdim. firmanın ürünleri güzelmiş cidden. firma çok ilgili, tecrübeli ve bilgili, yardımcı oldular telefonda. bu markadan haberdar ettiğiniz için teşekkürler
  • Mama sandalyesi almayı düşünüyoruz var mı tavsiyesi olan ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkea antilop

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-8CA3A7969

    Mama sandalyesi almayı düşünüyoruz var mı tavsiyesi olan ?
    Pilsanın mama sandalyeleri gayet sağlam tavsiye ederim. En ucuz olanı alıp geçin derim.
  • 
Sayfa: önceki 17101711171217131714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.