Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.620
Cevap
1.422
Favori
2.598.951
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13411342134313441345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Emzirme sırasında yara yanma vs durumla karşılaşan anneler kesinlik le aventin göğüs kalkanını alın arkadaşlar ve kesinlikle sentetik göğüs pedi kullanmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: propes

    Arkadaşlar göğüs ucu krem ne tavsiye edersiniz lansonih kullandık faydasını göremedik. Bebek 2 günluk baya hanım zorlanıyor.

    Avent kalkan mutlaka alın. Kakao yağı da işe yarıyor. Garmastan tavsiye ettiler bize de
  • propes kullanıcısına yanıt
    Ben ayva çekirdeği öneririm, ilk çocuğumuzda eşimin halası yapıp getirmişti tüm çocuklarda kullandı eşim, çok faydasını gördük.
    Ilık yada kaynamış suyun içerisine çekirdekleri atıp bir gece bekletin, sonrasında hafif jölemsi bir kıvama gelince krem gibi sürün.
    Suyun miktarı, çekirdek sayısı ve süre bunlar tamamen size bağlı ve jöle kıvamının az olması ve çok olması ile alakalı.
    Ama bir çay bardağının yarısından fazlasına 7-8 çekirdek yeterli olur sanırım, sabah öğle akşam yada ne zaman akla gelirse sürülebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurugr

    Arkadaşlar bizim ufaklık 25 günlük oldu. Fakat 2 -3 günden beri gündüzleri hiç uyumuyor sürekli bir ağlama durumu oluştu , kolik olma ihtimali yüksek zannedersem . Nasıl bir yol izlemeliyiz yardımcı olabilecek var mı ?

    Bio Gaia damla kullanmıştık faydalı olmuştu baya.
  • Uni baby yenidoğan ıslak mendil en uygun nerede bulabılırım arkadaşlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rush10


    quote:

    Orijinalden alıntı: ShaRLooT

    Sleepy bebek bezi kullanan varmı arkadaşlar?


    1,5 yaşına kadar hep premium care kullandık 7-8 aydırda sleepy kullandık sıkıntı olmadı alın deneyin şuan 4+ kullanıyorum pakette 42 tane var 17 lira premium çok pahalı.gerçi dün marketin birinde gördüm sleepy fiyat değişmemiş ama Uyanıklık yapıp paket içindeki sayıyı azaltmış

    Dün 2 numarasının en ucuzundan aldık denedik pişik vs. olmadı elimde 1 paket açılmamış prima var onu başkasına satarım artık Sleepy'e terfi ettik :)
    Daha önceden bilseydim Prima'yı hiç almazdım
  • Arkadaslar bebegimizin yuzundeki egzema (kizariklik) bir turlu gecmiyor simdiye kadar bioderma atoderm, koresatin ve bepanthen sensiderm kullandik, aralarinda sadece sensiderm biraz azaltiyor ama asla tam olarak gecirmiyor.



    Kortizon icermeyen krem veya baska bir onerisi olan var mi? Bu sorundan nasil kurtulabiliriz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kizilat K kullanıcısına yanıt
    Biz doktorumuzun yönlendirmesiyle, linola şampuan(konak sorunu için) ve linola losyon kullanmıştık atopik dermatit(egzama) için ve çok memnun kalmıştık.
  • Dj_CooL kullanıcısına yanıt
    Sleepy yenidoğan tavsiye ederim.. 24x40 lısı 50 tl kampanya var.. kalitesini baya artırdılar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 75 gunluk kiz bebegimiz var su an mamayla besleniyor kilosu 5,300 civarinda..Mamalarin arkasinda yazan cc ye gore besliyoruz ancak yetmiyormus gibi geliyor bize bazi mamanin arkasinda gunde 5 kere bazisinda 6 kere 120 cc diyor.. Bu aylarda bebegi olan arkadas var ise kac cc ile besliyor acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jybe kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Dr değiliz en nihayetinde yönlendirmemiz yanlış olur, fakat; yarın benimkiler iki aylık oluyorlar. Bizde yiyebildikleri kadar yapıyoruz, zaten fazlasını istemiyor benimkiler

    Hastaneden çıkarken hemşireler 20lik demişlerdi bizimkiler hiç doymadı 20lik ile
    Şimdilerde oğlan 120 yi içiyor kızımda 90 gibi
    Acıktıkça, ortalığı birbirine katmalarından anlayıp veriyoruz mamayı, kimi zaman günde 6 kimi zaman 8-10
    Kolay gelsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4. ay aşısı için sağlık ocağına gittik bugün kan ilacı verdiler 4.ayda başlamak gerekiyormuş. bunun yararları ve zararları nelerdir acaba? alternatif ürünleri var mı bir de?
  • selamlar herkese joie every stage oto koltuğu var elimde ancak aşağıdaki linkteki isofix bazasını TR de bir türlü bulamadım yardımcı olabilecek var mıdır ? Bu şekilde de kullanıyorum ancak isofix aparatı ile daha güvenli olduğu için içimiz rahat ediyor...ikinci el bile olabilir.



    https://www.hellobabydirect.com/joie-i-base-isofix-car-seat-base?gclid=EAIaIQobChMI7Oyq_bfc2AIVQxUYCh3tvwixEAQYASABEgLAcvD_BwE
  • hboz90 H kullanıcısına yanıt
    Kargona bakıyo musun?

    Benimki 13ünde istanbula giriş yapmış ve UPIM’e varmış gözüküyor.Fakat ondan sonra nolduğu bilgisi yok.End of tracking- delivery soon diyor.PTT kargodan sorgulattım ordan çıkmıyor.Bizim kargo nerde napıyo acaba, gümrüğe takıldıysa nasıl öğrenicez dersin

    Upim’i aradım.Kargonun Türkiye’de takibi yok.Girene kadar yalnızca.Gümrüğe takılmıştır size kağıt gelir onu bekleyin dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breathin -- 16 Ocak 2018; 15:26:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: breathin

    Kargona bakıyo musun?

    Benimki 13ünde istanbula giriş yapmış ve UPIM’e varmış gözüküyor.Fakat ondan sonra nolduğu bilgisi yok.End of tracking- delivery soon diyor.PTT kargodan sorgulattım ordan çıkmıyor.Bizim kargo nerde napıyo acaba, gümrüğe takıldıysa nasıl öğrenicez dersin

    Upim’i aradım.Kargonun Türkiye’de takibi yok.Girene kadar yalnızca.Gümrüğe takılmıştır size kağıt gelir onu bekleyin dedi.

    Benim kargo da 14 ünde gelmiş görünüyor ama devamı yok aynı sizin gibi duruyor. Türkiye takibi olmuyormuş dhl in GM ile başlayan kargolarında. Beklemeye devam 😄 ben GittiGidiyor dan aldım çok işe yaradı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • hboz90 H kullanıcısına yanıt
    Hocam gittigidiyordan hangi satıcıdan almıştınız?
    Ben de yurtdışından sipariş verdim ama onun elime ulaşması belli ki zaman alacak.
  • slmbrn kullanıcısına yanıt
    Benim aldığım satııcıda iki tane kalmıştı birisini ben aldım zaten, bitmiş şuanda satışta değil. 110 dan satıyordu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BiPeRVA

    4. ay aşısı için sağlık ocağına gittik bugün kan ilacı verdiler 4.ayda başlamak gerekiyormuş. bunun yararları ve zararları nelerdir acaba? alternatif ürünleri var mı bir de?

    kızım 10 aylık

    4. ayda biz de başladık fakat 7. ayda kilo alamıyor diye gittiğimizde kan testi yaptılar ve bazı değerleri aşırı yüksek çıktı. biz doktor dememesine rağmen kan ilacını kestik ve 2 hafta sonra tekrar kan testi aldılar, değerler öncekinden biraz düşük çıktı ve doktor kan ilacını kesin dedi (biz 2 haftadır vermiyorduk zaten) bizde vermediğimizi söyledik. 1 ay sonra tekrar kan alınmak üzere gönderdi, bu sürede kan ilacını ve kan yapıcı gıdaları vermedik. değerleri biraz daha düşmüştü, sonra ki kontrol 1 yaşında dedi, kan ilacını verelim mi diye sordum, "onun kontrolü bundan sonra sizde, kan yapıcı gıdalarla takviye yapabilecekseniz kan ilacını vermeyin" dedi.

    yani bebeklerin kanı düşük olur diye verilen bir damla. sağlık bakanlığı tarafından onaylanıp veriliyor ama o aylardaki bebeklere yapılan kan testleri doğruyu gösteremeyeceği için kontrol edipte verin ya da vermeyin diyemiyorlar. bizde mecburi olarak verdik, yeni bebeğimiz olsa da onda da vereceğiz. doktor ne diyorsa onu yapın, bizler sadece tecrübelerimiz paylaşabiliriz, her bebekte aynı değildir.




  • Kargonuz gümrüğe takılmış görünüyor. Maalesef ki DHL içinde ne varsa resmi olarak iletiyor. Bu durumda DHL'i aramayı denediniz mi? Eğer DHL veya herhangi partneri bir taşıma şirketi ile gelmişse onlar size en doğru bilgiyi verecektir.

    Ben de, bu arada, sizin kargoların gelmesini bekliyorum ve şu an sırf son durumu kontrol etmek için girdim.
  • Merhaba arkadaşlar,

    Oyuncakları genelde nerelerden alıyorsunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13411342134313441345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.