Şimdi Ara

Bebek Bezi 15,89 TL 80 adet (Adet 0.19 krş) + Ücretsiz KARGO (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
4
Favori
7.795
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • B.AYAR kullanıcısına yanıt
    Haklısın ben 26lı biliyordum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1 yıldır kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Islak mendilini de kullanıyorum. Memnunum açıkçası. Kendi sitesinde de sık sık kampanya oluyor. Geçen hafta 5 paket bez 80 tl idi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük numaralarda avantaj yok 5 numara prima premium care 50 kuruştan(migros sanal market) aktif bebek'i 33 kuruştan(ebebek masterpass) stokladım.
  • ıslak mendili de bezide çok düşük kalite. Bunu alacağınıza bim in bezini alın daha iyi
  • kampanya sadece 1 numara ve 2 numara bebek bezi paketleri için geçerli diğer paketlerin 18tl lik satışları kapatılmış. linkleri güncelledim
  • çok pişik yapıyo bunlar . bedava verilse bile alınmıcak ürün
  • Arkadaşlar herşeyden önce yerli malıdır.1 yıldır kullanıyoruz hiç sıkıntı yaşatmadı. P&G-Unilever-Colgate gibi firmaların üzerimizden kazandıkları yetmedi mi?
  • nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt
    Başka bezle başlayıp Sleepy'ye geçtiyseniz pişik yapabilir. Bu diğer bezler içinde geçerli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldik kullandik bir moka benzemiyor. Yanlardan sizdirdi ve 2. Gün pişik yapti.



    İlk cocukta ilk gunden son gune prima kullandik 2. De farkli marklari denedik komili sleepy v.s gibi ama hic biri malesef bi prima degil.



    İslak mendil olarak da e bebekte satilan baby & me adinda sadece saf su ve mendilden olusan islak mendili kullaniyoruz. Kampandan bi kamyon almistim liseye gidene kadar yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snomask

    Başka bezle başlayıp Sleepy'ye geçtiyseniz pişik yapabilir. Bu diğer bezler içinde geçerli.

    Aynen. Bu hemen hemen diğer bütün markalar için geçerli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    2 yıl sonra kuru mendil olarak kullanırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben henüz yeni bir babayım, kızım 3 ayını bitirdi geçtiğimiz hafta.
    Bu süre zarfında ben prima alıyordum sürekli, eşim internetten araştırarak (Daha doğrusu kadın forumlarında gördüğü herşeye inanarak diyelim) Sleepy, Komili markalarından aldırdı (Evde koli koli prima olmasına rağmen) neyse.

    Komili : Çok kötü kokuyor, bebek içinde rahat edemiyor, sürekli bir rahatsızlık içinde oluyordu, fakat pişik yapmıyordu.

    Sleepy : Pişik ve çocuk sanki bezlendikten sonra hava almıyor ve bez kuru bile olsa huzursuzluk çıkarıp tekrar bezlettiriyordu kendini, pişik sorunu bazen yaşadık bu bezle 1 hafta kullandık, günde 4-5 kere bezlendş bazen pişik oluyordu ama sanırım bu cümlenin başında bahsettiğim havasızlıkla alakalı.


    Şimdi iki bez için birinde rahatsızlık içinde oluyordu, birinde ise huzursuz olup yeniden bezlettiriyordu dedim. Belki aranızda 3 aylık bebek ne anlarmış bundan, yada o anlıyorda hadi size nasıl anlattı diyeniniz çıkar. Açıklayayım, altını açtığımızda susuyordu hemen, bez değiştiğinde rahatlıyordu, 2-3 saat geçince (hava almadığı için sanırım) tekrar huysuzlanıyordu, bezi açıp bir 15 dakka bekleyip yeniden bezlediğimizde 2-3 saat daha sıkıntı çıkarmıyordu, bunu hemşiresine (Aile Sağlığı Merkezinde takibimizi yapan) ve kontrol için düzenli götürdüğümüz doktorada sorduk onlarda havasızlıktan olduğunu söylediler.

    Kısaca ben Prima nın sahibi değilim, ancak macera aramayın, biz aradık üzüldük, tabi ki ucuz olması iyi olur bezin (Prima nın işte 140-150 li olan paketlerini 42 TL dan alıyorum Carrefour ile), ancak üç kuruş aşağı kar edelim diye bebeği çok huzursuz ettik.
    Ha belki sizin bebek prima ile rahat edemiyordur bu markada eder bilemem, fakat benim gördüğüm kesinlikle hava alma sorunu yaşadık biz, prima ya devam ettik, eski komili ve sleepy leri komşulara falan dağıttık.
    Bu konuya dikkat edin gerçekten 10-20 lira için değer mi diye. Ben Sleepy mendillerini kullanıyorum 3 lü paketini hakmar dan 5 tl den alıyorum şu ara, fakat bezinden memnun kalmadık.
    Sizinle de paylaşmak istedim.




  • Biz 2 bebegimizde de cok cazip bir kampanya olmadikca prima kullanmadik ve kullandigimiz zamanlarda da esnek yan bantlari nedeniyle 2,3 damla ciste bile sarkma, yeni uc kanallilari kullanmaya basladigimizda da pisik sorununa yol acti. Hatta migrostan aldigim kombolarla sleepyden bile ucuza gelmis olan 2 tane aylik paketi bu nedenle iade ettim. Genelde evy baby, molfix ve sleepy yi kesfettikten sonrada sleepy kullandik ve devam ediyoruz.



    Primanin bezlerinde kullandigi krem veya ne kimyasal ise ondan kaynakli oldugunu dusunuyorum. Cunku cevremde ve forumlarda gordugum kadariyla prima ile baslayan cogu aile degistirdiginde sorun yasayip tekrar primaya donuyor. Bebeklerin cildi kullanilan kimyasala alisip diger kremleri kabul etmeyerek pisik olusuyor gibi gorunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı yaklaşık 100 kat düşük yazmışsın sanki. O fiyata kürdan bile alınmaz çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekiRoRo

    2 yıl sonra kuru mendil olarak kullanırsınız

    Tuvalet kagidi yaparım sorun degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt ici kargo mu ???



    Konu kilit uye ban




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak çocuklarıma molfix kullandım/kullanıyorum, sıkıntı yok, tavsiye ederim. Primadan falan geçerseniz belki ilk zaman pişik sorunu olabilir ama normalde kesinlikle yok. Şimdi yaşadıklarımızı düşününce Primadan kaynaklanan bişey olduğunu ben de düşünüyorum, arkadaşın bahsettiklerinden sonra.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: decard_cain

    Yurt ici kargo mu ???



    Konu kilit uye ban





    ilk parti 10 paket (iki koli) bana ertesi gün hemen geldi yurtiçi kargo ile. 2parti 10 paket siparişim 2. günü kapıma teslim edildi. sorun yok
  • biz henüz kullanmaya başlamadık ama bu bezden memnun olanda çok olmayanda çok, olumlu vea olumsuz yorum yaparken konuyu iyice okuyarak cevap yazın isterseniz.
  • Bir markadan diğerine geçerken pat diye geçmemek lazım. kademeli bir geçiş yapmak lazım. 2 eski bez 1 yeni bez 2 eski bez. Sonra 1 eski 1 yeni vs. diye , yoksa pişik yapma ihtimali yüksek. bizim prima ile yaşadığımız sıkıntı çok kokması ve çocuğun bel bölgesinde kesik yapması. eski primada böyle bir kesik iz olmuyordu ama yenisinde oldu. sanki daha dar yenisi. makasla yanların alt tarafını keserek kullandık. (bahsettiğim 5 numara)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.