Şimdi Ara

BDDK’dan yeni taksit düzenlemesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), mobilya alımlarında kredi kartı taksitlendirme süresini on iki aydan on sekiz aya, çıkardı

    BDDK’dan yapılan açıklama şöyle;

    “Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulunun 12/06/2019 tarihli ve 8385 sayılı Kararı ile Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmeliğin 26 ncı maddesinin yedinci fıkrası uyarınca, 11/01/2019 tarihli ve 8198 sayılı Kurul Kararı ile belirlenen kredi kartlarında taksitlendirme sürelerinin; mobilya alımlarında on iki aydan on sekiz aya, elektronik eşya1 alımlarında üç aydan altı aya, fiyatı üç bin beş yüz Türk Lirasına kadar olan televizyon alımlarında dokuz aydan on iki aya, havayolları ve konaklama ile ilgili yurt içine ilişkin harcamalarda dokuz aydan on iki aya, vergi ödemelerinde dokuz aydan on iki aya, elektrikli eşya2 alımlarında on iki aydan on sekiz aya, kurumsal kredi kartlarındaki genel taksit sınırının ise on iki aydan on sekiz aya çıkarılmasına karar verilmiştir.”
    https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/son-dakika-haberi-bddkdan-yeni-taksit-duzenlemesi-5128210/

    TELEFONA YİNE TAKSİT YOK







  • milletin alım gucu yok nasıl alsın okadar eşyayı baktılar olmayacak taksiti arttıralım dediler. şun ki alım gucu ile taksitsiz bişey almak özellikle düşük gelirli için imkansız gibi bişey. türkiye de bence artık sakıza bile taksit olmalı. ama inatla sanki taksit olunca insanlar boşa para harcıyormuşlar hissiyatı ve algısı ile bakıyor hukumet olaya. herkei kendileri gibi para babası sanıyorlar tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksitler sanki bedavayami olacak. Taksit sayisi arttikca bankalarin uyguladiklari komisyon artar, artan komisyonu firma musteriye yansitir. Yani giren yine halka, haa nolmus oldu, alamayacagi seyi aldi ama daha yuksek maliyetle. Yapilandirmalarda ise bankalar alarm verdigi icin kart batik hale gelecegine uzun vadede ufak ufak odesin bari diyorlar. Yani cok iyi niyetli bir hareket degil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksite ne gerek var ekonomi süper hamdolsun
  • 18 aya çıksa ne olacak mobilya imalatı yapan firmaları KDV düşülerek batırdınız. KDV düşmesinin hiç kimseye faydası yok. Vatana millete hainlik sadece. Şimdi 18 ay değil 36 aya çıkarsanız ne olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.