Şimdi Ara

Battlefield 4 vs Advance warfare ( multi için hangisi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kararsız kaldım battlefield 40 tl ..hangisi daha eğlenceli sizce multisi..
    bugün alıcam öneriniz nedir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İkisini aynı kefeye koymak mantıksız ikiside çok farklı oyunlar.İnsanlar ne yani ikiside fps(!) değil mi diye bakıyor.Battlefield takım oyunu isterken cod ise kişisel beceri ister.Bf'nin arazisi çok büyüktür 1km-3km arası değişir 64 kişi tüm haritaya dağılmıştır ve harita üstünde üstünlük kurmaya çalışır.Cod da ise alırsın silahını düşmanına göz açtırmassın sniperlarla qs'lar atar eğlenirsin.(Yeni tabikide her iki oyundada takım oyunu ve kişisel beceri lazım ben ön planda olanlar yazdım.)Sorun Sen sillahını alıp fantastik bir savaş arıyorsan cod yok ben ucakta sürerim helikopterde,tanklar arasında aksiyon yaşayacağım diyorsan bf derim.
  • Dostum iki oyunda birbirinden cok farkli. BF 4 de, cod aw'ye gore 4 kat daha fazla silah secenegi ve bu silahlarin eklentileri mevcut. Oyun icinde jet, helikopter, tank vs gibi araclar kullanabiliyorsun. Mapler cok buyuk, serverina gore 32/48/64 kisilik serverlar mevcut. Ayrica Turk serverlarinda dusuk ping oynama sansiniz da var.

    Ancak bu tamamen size kalmis bir secim eger ufak map ve yakin combat oyun stilini seviyorsaniz yada blackops2 oyununu seviyorsunuz cod aw'yi de seversiniz.

    Bende her iki oyunda var. COD AW daha cok yeni, surada kac gun oldu cikali. Benim yasadigim 1-2 problem var, umarim patchlerle duzeltirler.
  • furkanfc kullanıcısına yanıt
    advanced warfare bilemedim şimdi yakında bir ikinci dünya savaşı oyunu bekliyorum ozamana kadarda no fps diyorum benim görüşümde böyle
  • Aslinda yakin iki oyun gibi gozuksede belki singlede ama mp dusunmek lazim yani cok farkli oyunlar ama ikiside basarili hangi tarz istedigine bagli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cod yeni çıktığı için henüz multi ile ilgili bişey denilemeyebilir. Fakat ghost'tan farklı olacağını pek sanmıyorum. Battlefield 4 al kesinlikle multisinden sıkılmazsın.
  • Cod fanıyım ama bf4 premium ile daha fazla zevk alırsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanikleri farkli bf savasi tamamen en uc ayrintisina kadar yasatiyor cod ise kisiye odakli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de karar veremedim.

    cod arcade tarzı gibi. görebildiğin alan dar, önünde duvar, koridor, bina gibi şeyler oluyor, çok uzaklara hedef alıp vurma olayı yok pek. yani hızlı hareket et, önüne geleni vur tipi.

    battlefield daha çok savaş simulasyonu gibi.

    codda reflekslerin iyi olursa iyi oynarsın.

    battlefield da bilmem nerden görmediğin bir sniper seni indirebiliyor. açık alanda koşmamak lazım. pusuya yatmak zevkli oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacelife -- 13 Aralık 2015; 2:28:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.