Şimdi Ara

Batman Arkham Origins bitirenler bakabilir mi? Senaryo hakkında...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyun ilk çıktığında sadece arkadaşı izleyebildim senaryo hakkında bir kaç sorum olacak.

    Black Mask tarafından Batman'in peşinde 9 suikastçi takılıyor ve sonradan olaya Joker müdahele ediyor, sanırım Black Mask'in yerine geçiyor. Olayın tam aslı ne? Ve sanırım oyunda işlenmiş gizemli bir cinayet vardı, Batman araştırma yaparak adım adım çözmeye çalışıyordu cinayet tam olarak ne? Kim tarafından kime, ne amaçla işlendi? Joker'in oyuna müdahil olması sürpriz mi yoksa beklenen bir şey miydi? Joker ile Black Mask'in arasındaki bağlantı tam olarak nedir? Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden.



  • Şu oyunu kimse mi oynamadı koskoca forumda?!
  • Batman'in başına 50 milyon doları koyan ve 8 suikastçiyi tutan kişi Black Mask kılığındaki Joker.Cinayet olayı şöyle oyunun geçtiği günden bir kaç gün önce cinayet oluyo bilinenlere göre kurbanlar Black Mask ve sevgilisi,katil Penguin ancak Batman öldürülenin Black Mask olmadığını biliyor çünkü Black Mask'i oyunun başında görüyoruz(ama o gerçek Black Mask değil).İşte polis kayıtlarına göre öldürenin Penguin olduğu düşünülüyo bu yüzden Batman sonra gemide sorguluyo hatırlarsan orda Penguin ben değildim falan diyo .Ondan sonra bu cinayetin işlendiği yere gidiyoruz Batman dedektif modu sayesinde olanları inceliyo.Orda kurbanlara ve katile ait izleri buluyor ancak bunların kime ait olduğunu öğrenmesi için emniyet binasına girmesi lazım.Bulduktan sonra olayı çözüyor Batman.Kurbanlar Black Mask'in sevgilisi Tiffany diye bir kadın,Black Mask olduğu zannedilen kişi ise Black Mask'in bir adamı sadece.Katilin parmak izleri Penguin'e ait değil ancak kendine The Joker denen hiç birine ait ama The Joker hakkında hiç bir şey bilinmiyor.Cinayet olayı ise tamamen şöyle;

    The Joker denen eleman Black Mask'in sevgilisini kaçırıyor cinayetten bir kaç gün önce bundan sonra The Joker Black Mask'i kendi evinde pusuya düşürmek istiyor ancak Black Mask dikkatli bir adam olduğundan kendi gibi giyinen bir adamını yolluyor ilk eve,bu çakma olanı Joker vuruyor işte ama o sırada gerçek Black Mask evin arkasından girip Joker'la kavga ediyor ancak kavgayı Joker kazanıyor ve Black Mask'i zorla sevgilisini silahla vurdurtturuyor ve sonra eve molotof atıyor.Ondan sonra Black Mask'in kıyafetlerini giyip onun bankasına gidiyor bütün parasını almak için tabi bu sırada gerçek Black Mask'i de kaçırıyor.




  • En son ayın 20'sinde yazmıştım cevap atan olmayınca o gün oyunu indirip kurdum ve bitirdim. Sağol yine de yazdığın için bilmeyen veya anlamayan arkadaşlara yardımcı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.