Şimdi Ara

Bateri seçimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    5-10 yaş grubundaki yeğenim için bateri eğitimi aldırmak istiyoruz fakat hangi bateriyi alacağımızı bilmiyoruz bilgisi olan var mı?

    Teşekkür ederim.




  • Öncelikli olarak bateri almadan eğitime başlatmanız daha iyi olur. Normalde ilk etapta davul hocalarının önerisi, sadece bir çift baget ve bir adet çalışma pedi aldırmak oluyor. Zaten ilk 2 3 ay sadece el alıştırması, single stroke, double stroke, paradiddle gibi ruddimentleri çalışmakla geçiyor. Bunu çalışmak için de ilk etapta davul setine gerek olmuyor. Davul seti için de yine hoca güzel bir öneride bulunacaktır.


    Yine de eğitimden öncesinde bir davul seti alalım hazırda bulunsun diyorsanız, davulun bulunacağı evin uygunluğunu tespit etmeniz gerekir. Örneğin apartman dairesiyse akustik bir bateri seti çalamaz. Bunun yerine elektronik davul setlerine yönelmelisiniz. Ancak ev müstakilse, komşuların rahatsız olma ihtimali yoksa kesinlikle bir akustik davul tercih edilmeli. Ben de bu sorunun cevabını öğreneyim, ondan sonra önerilerime devam ederim. Ayrıca ayırabileceğiniz bütçeyi de bilirsem iyi olur.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.