Şimdi Ara

bass vuruşlarda ses seviyesinin düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba. Asus N53SN-SZ002V model notebook kullanıyorum. 2 ay önce kampanya dahilinde denon avr1312 5.1 ses sistemi aldım.(hoparlör paketi dahil) onboard ses kartının yeterli olmayacağını düşündüğümden creative sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro model ses kartı aldım. kullanmaya başlamamla beraber ses kalitesi (müzik) tatmin etmedi. mid ve tizler bass seslere göre çok düşük kalıyordu ve basslar uğultulu geliyordu. driver güncellemeleri ve yeniden kurulumları ses tonunda değişik etki yapsa da istediğim verimde olmadı. 15 gün önce recovery yapıp temiz sistemle çalışayım dedim ama bu sefer de cılız çıkan mid ve tiz seslere bass vuruşlarda parçaların ses seviyesinin inişli çıkışlı olması eklendi. onboard ses aygıtını devre dışı bıraktım. kullandığım player da etkilemiyor. sizce sorun nerde olabilir?



  • O hoparlorlerle o kadar..

    Ayrica creative kartlardaki crystilyzer nanesi seste inis cikislar yapar.
  • hoparlörler için haklısın. crystilyzer olayına gelince deneyeceğim. ama ilk etapta aynı ayarlarla şuankinden daha iyi ses alıyordum. crystilyzer ı kapatsam zaten kurcalama şikayetim olan donuk ve mat sesti, iyice boğulur diye tahmin ediyorum. en azından bas vuruşlarda ses dalgalanması olmuyordu. notebook un genel manada yolunda gitmeyen başka şeyleri de var gibi geliyor. evimin elektrik sistemi topraklı değil ve notebook kasasında titreme yapıyor. diğer elktr. eşyaların çalışması bazen amfide parazit v.s yapıyor. ne ne derece etkiler bilemiyorum ama durum gerçekten can sıkıcı :)
  • Subwooferdada sorun olabilir. Onun kendi amfisi var biliyorsun. Dinlemeden gormeden birsey soylemek mumkun degil.
  • Amfisi arızalanıp yeterli gücü sağlamıyo olabilir.
  • teşekkürler ilginiz için. ilk önce tv yle bağlantı yaptım ve ses gayet normal di. tekrar pc ye geçtim ve creative entertaiment console üzrinde ufacık yazıyla yazan default a dokundum ve aynı ayarları yine yaptım. ve sonuç mükkemmel :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.