Şimdi Ara

bass gitar öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dh üyeleri bass gitar hastasi biri olarak artik dinlemek yeter calmaya basla diyerek bass gitar öğrenmeye karar verdim. Yeni baslicagim icin bütcesi az olan bir gitar dusunuyorum. Fiyat/performans olarak hangi bass gitari öneriyorsunuz ve bana tavsiyeleriniz varmidir? Çok tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Cort action serileri Bende bass gitar hastasıyım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abimin Ibanez GSR180 model bass gitarı var şu anda bende duruyor memnunum. Peşin parayla 500TL civarına alınabilir
  • http://www.do-re.com.tr/U18419,549,sx-bg2k-3ts-bass-gitar-seti-bas-gitarlar-sx.htm bunu oneriyormusunuz ogrenme asamasinda isimi gorurmu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sx ler fena değildir ama set halinde ne kadar verimli olur bilemem.onun dışında ibanez gsr200 cort action başlangıç için idealdir ikisinin sapı eli yormayan cinsten ama benim şahsi görüşüm cort action ayrı bir rahat tavsiye ederim onun dışında eğer sert müzik yapacaksanız sgr by schecter c4 modeli de iyidir.ya da ortaya karışık olsun derseniz swing jb1 ve swing sb4 modellerine de bakın derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerim çok ucuza kaçmaman yönünde. Enstrumana başlamanın belli bi yaşı yok, o yüzden çok acele etmemek gerek. Ucuz gitarlar çalma hevesini öldürür. Biraz daha biriktirip daha düzgün bişey almanız yararınıza olur...

    Bu setin setin içindeki sx amfi ciddi manada kötü. 10w spekarı ya 6"dir ya 8"... Genel olarak konuşursam bu işe "önemli olan gitardır, gitarı alıyım amfiyi ucuzundan hallederim" şeklinde yaklaşmak yapacağınız en büyük hata olur. Dünyanın en iyi gitarını kötü bi amfiye takarsanız kötü ses alırsınız... Eli yüzü düzgün şekilde gitarı amfisi jakı makı ayrı ayrı alıyım derseniz 1000 TL yi gözden çıkarmanız gerekir. Bu fiyat bütçenizi aşıyorsa şu set bence gayet güzel gözüküyor. Gitara youtubedan baktım, başlangıç için gayet güzel gözükmekte. Amfide 15w 10" speakerlı. Fiyatıda bence uygun. Mağazaya gidip biraz pazarlıkla daha ucuza alınabilir.

    http://www.do-re.com.tr/U20297,549,epiphone-tobby-performance-bass-gitar-seti-gitar-paketleri-epiphone.htm

    http://www.epiphone.com/Products/Packs/Toby-Bass-Performance-Pack.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 8 Eylül 2014; 18:06:19 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.