Şimdi Ara

Baskı Tablaya Yapışmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ender-3 V2 Neo yazıcı aldım. Aldığımdan beri uğraşmadığım sorun kalmadı. Şimdide bir türlü baskıyı tablaya yapıştıramıyorum. Filamentim eSun PLA+ Beyaz. Başta yapışsa bile baskının ortasında tabladan ayrılabiliyor. Sırf bu yüzden yazıcının kafası çöp oldu, yenisini almak zorunda kaldım. Böyle devam ederse camdan atıp kurtulacam.





  • Birçok sorun ve çözüm olabilir:


    Brim & Raft kullanabilirsiniz

    Bed level olayını en son ne zaman yaptınız

    Baskı ortasında tam olarak hangi aşamada takılıyor baskı yaparken mi yoksa layer sonundan diğer layerın başına geçerken mi? Zhop ayarı yapabilirsiniz.

    Tablanıza daha önce prit vb herhangi bir şey sürdüyseniz ve tablanız cam ise yıkayabilirsiniz ya da alkol &kolonya yardımı ile temizleyebilirsiniz. PEI var ise onlarda alkol sorun oluyor mu teyit edin bende PEI olan cihazımda hiç ihtiyaç duymadım ancak cam tablada kullanıyorum


    İlk akla gelenler bunlar

  • CR Touch alıp kullanmanızı öneririm çok fark ediyor ya da çok iyi kalibrasyon yapmanız lazım. Eskiden neredeyse her baskıda kalkma veya çekme problemim oluyordu. Şimdi yüzey alanı geniş parçalarda yaşıyorum Stick yapıştırıcı (Pritt vb.) kullanarak onu da hallediyorum. 2.5 yıldır aktif kullanıyorum. Dediğim gibi yapıştırıcı bu problemi çözer. Saç spreyi kullanan arkadaşlarım da var. Ben denemedim.

  • Pla da prit tutkal var ruj gibi çıkan onu kullan petg de ucuz yollu saç spreyi abs de cam kullan

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.