Şimdi Ara

Basınçlı yıkama makinesi yapımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamün aleyküm arkadaşlar. Düşük maliyetli yüksek basınçlı bir yıkama makinası yapmak istiyorum. Bu konuda pek bilgim yok ama bir fikrim var. şu (PKM-60 Yarım Parmak Su Motoru) linkteki gibi bir motora yıkama makinası tabancası bağlasak yıkama makinası gibi olur mu acaba? Veya şu linkteki pompaya güçlü bir motor takıp çıkışına yıkama tabancası taksak olurmu?







  • quote:

    Orijinalden alıntı: 007combatant

    Selamün aleyküm arkadaşlar. Düşük maliyetli yüksek basınçlı bir yıkama makinası yapmak istiyorum. Bu konuda pek bilgim yok ama bir fikrim var. şu (PKM-60 Yarım Parmak Su Motoru) linkteki gibi bir motora yıkama makinası tabancası bağlasak yıkama makinası gibi olur mu acaba? Veya şu linkteki pompaya güçlü bir motor takıp çıkışına yıkama tabancası taksak olurmu?

    Bu motorun basıncı yıkama tabancasını besleyecek güçte değildir.

    Saygılar...




  • Peki bana bir motor önerebilirmisiniz. Bu motorlarda önemli olan nedir neye bakmamız gerekiyor. Kısaca bu işi yapabilmek için bana güzrl fikirler verebilirmisiniz.
    Veya
     Basınçlı yıkama makinesi yapımı
    bunu kullanarak yapılabilirmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007combatant -- 20 Ekim 2014; 10:45:42 >
  • Verdiğim linke bakınız fikir verecektir,

    http://www.youtube.com/watch?v=aqKMpMEF0Vo
  • Bu basit pompalarla olmaz yüksek basınçlı pompa gerekli. En az 100-150 bar basınç olmalı.(Otomobil lastiğinin 35-60 katı bir basınca tekabül eder.) O pompa için uygun güçte ve devirde motorda lazım. Kendi başınıza yapabileceğiniz birşey değil. Sızdırmazlık için bakır pul veya oringli pul bulmanız veya yaptırmanız gerekli. Borular ve rekorlar ayrı bir mesele. Su emişi için ufak bir depo ve şamandıra lazım. Pompa öneririm ama epey pahalıdır.

    Saygılar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadari ile bu iş baya maliyetli ve bilgi gerektiren bir iş. Yani beni aşan bir iş. Ben sadece su motoru ile yapılabileceğini düşünmüştüm. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.