Şimdi Ara

Başaramam diye çok korkuyorum. Yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bütün hocalarım, 12. sınıftan tanıdığım arkadaşlarım vb. başaracaksın sen yeterki çalış diyor fakat endişeleniyorum. Çoğu başarmış kişinin neler yaptığını dinledim not bile aldım. Bu sene aslında temelimizi attığımızı da biliyorum. Hedefim ilk 5bin e girmek. Önümde birsürü kişi olduğunu da biliyorum fakat gine de başaracağımın da farkındayım. Çoğu kişi bana daha 1 senen var rahat ol ve sadece çalış bunun sırrı yok, herkesin başardığı gibi sen de başaracaksın diyor. Şu anki planım ise bu senenin konularından çözülmemiş soru bırakmamak ve yazın tyt ağırlıklı çalışmak, ayt'den de soru çözmek tabii. 12. sınıfta da tamamen ayt ye yüklenmek. 12. sınıftan tanıdığım abilerim ve üniversitede olan tanıdıklarımın neler yaptığını da biliyorum. Kafamda planım oturdu. Sizce neler yapmalıyım. Şu an orta-zor seviye kaynaklar çözüyorum matematik fizik kimya ve biyolojiden. Hocalarımın çoğu ve arkadaşlarım da bu sene temelini oturtman bile yeter, 12. sınıfta zaten geriye dönüp tamamen üst seviye sorulara da geçebileceksin diyor bunu da biliyorum fakat gine de içim içimi yiyor her zaman endişeliyim arkadaşlar. Sizce neler yapmalıyım siz neler önerebilirsiniz?


    Yoksa boş yere mi kendimi üzüyorum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j0kk -- 12 Mayıs 2018; 3:17:23 >







  • benim durumumda olanlar da var mı acaba öğrenebilir miyim?
  • Net hedeflerim ise tyt de 100+, ayt de 65+ yapmak. (ortalama)
  • önünde bir sene var korkuyormuşsun sence sınavına 50 gün kalmış insanlar seni teselli etmeye gelirler mi
  • gece yatarken sabah kalktıgımda hep bu başaramama korkusu geliyor bana da ne diyim bilmiyorum uyumaktan nerfet ediyorum artık zaten bunu da 3:45 te yazıyorum xd
  • Tamam ya inşallah yapacağım aşırı duygu geçişleri yaşıyorum. Bu postu takip edeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya kardeşim Allah aşkına yapma bak ben de geçen sene senin gibiydim hatta geceleri uyuyamaz bile olmuştum sıkıntıdan sakın yapma bunu.Bu netler yapılır eksiklerin çok da olsa yapılır inan bana bak 1 temmuzdan itibaren önünde 12 ay var her türlü kapatılır eksikler yeter ki sen kendini düzenli çalışmaya alıştır.kafanda neyi nasıl yapacağını netleştir(örneğin matematikte temelden eksik varsa kaynak/hoca olarak bir yol haritası çiz kendine.her gün ne çalışacağın belli olsun ve onları bitirmeden yatma.insanlar genelde planladıkları şeyi yapamayınca ertelerler ve strese girerler.sıkıntı orda başlıyor zaten.yazın tyt ayt ortak götürürsün ama ayt ağırlık verirsin.Allah yardımcın olsun.
  • avaroğlu kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun içimi aşırı rahatlattın abi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.