Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (1947. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
45.542
Cevap
163
Favori
2.745.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
266 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19451946194719481949
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlbatrosD.IIIFazılBey

    Hocam kendimizi kandırmayalım şimdi

    Alıntıları Göster
    :D


    hocam askerliğini yaptın mı ? nerede yaptın
  • Bir telefon görüşmesinde Boris Johnson, Donald Trump’ın kuzeydoğu Suriye’deki Türk askeri harekâtı ile görüşüyor
  • Heinz Guderian kullanıcısına yanıt
    Yavaş kinayinda bir yerlerinize birşey olmasın : D

    Amerika ve Rusya ile anlaştık tam sonra gerisi fasa fiso..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lavrov: Rus ve Türk ordusu kuzeydoğu Suriye'deki durum hakkında sürekli iletişimde
  • Periah kullanıcısına yanıt
    İşte ondan bahsediyorum. Bu ayrılıkçı bölücü olanlara “bakın haklıyız sizi sevmiyorlar dışlıyorlar” vs vs gibi saçma sapan düşünceler empoze etmelerine engel olmalıyız. Arkadaşın dediği gibi “diğerleri”nden bile olsa hocam bir kürt için bu ülkede ülkesini bayrağını milletini seven onu sahiplenebilen normal bir yurttaş olmak yeterli olmalı benimsenmek için. bir kürt benimsenebilmesi için illa korucu mu olmalı ya da bayrakla bozkurt işareti mi yapmalı ya da whatsapa vatan millet sakrya nidaları mı yazmalı. Hayır milyonlarca insan var herkes ortasını bulmak zorunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞAKACI

    konuyu kirletmemek adına cevap vermeyeyim diyorum ama sen hala bu konuyu kirletme merakı ile yazıyorsun.

    esad yada esed ne hat ise bu ve babası pkk ları himaye edip bize kışkırtmadımı? biz apoyu çıakrt demesek hala orada duracaktı. şimdi gelmiş bu katil zihniyetli mahlukat ile anlaşalım diyorsun. ayrıca suriye konusunda esadın ne etkisi yetkisi varki anlaşayım. onun hamisi ağ babası rusya putin



    bunun suriye üzerinde zerre kadar etkisi yok ya rusya yada iran olmasa zaten şimdiye esamesi okunmuyordu. ve fırsatını imkanını bulsa pkk sdg ile yine anlaşır yeterki bir amacı menfaati olsun.

    bizim için yalnızlık aılışagelmiş birşeydir. bu hep böyleydi böylede oalcaktır. rusya ses çıkartmıyorsa bizi sevdiğinden yada pkk sdg yi sevmediğniden değil menfaatleri için öbürleride böyle

    haa şu konuda evet suriyenin esadın bu akdar direnebileceğinin hesabını kimse yapmıyordu. esad ülkeyi batırmak uğruna iktidarını kaybetmemek için herşeyi yaptı yapıyor ve yapmayada devam edecek. az olsada benim yönettiğm bir topran olsun yeter modunda esadın suriyenin bütünü için bir hevesi amacı olduğunuda düşünmüyorum haa verirseler ister ama yok illa olsun derdindede değil.

    bu operasyon ban göre geç kalınmış bir operasyon yıllar önce yapılması daha kolay iken yapılabilirdi. ha imkanlar vs ne kadar elverişliydi bilmiyorum iha siha geliştirmemiz bu açıdan önemli operasyonlara katkısı fazlasıyla var. belki o zaman daha kolay olabilirdi ama bu kadar etkin iha siha olmadığından başka yönlerdende sıkıntı çıkabilirdi. inşeALLAH şedih vermeyiz Rabbim nasip etmesin.

    Alıntıları Göster
    üstte bir arkadaş dedi bende açıklamıştım hafız esad saddamla sorunlu idi bu nedenle kürtleri kullanıyordu gerek türkiye gerekse ıraka karşı oysaki oğul esad daha ılımlı hareket ediyordu tepedekiler gerek abd gerekse müslüman kardeşler denen olguyu destekleyeler kendi dibindeki sınır komşusuna binlerce terörist yolladı suriye parçalandı ne oldu olan sana oldu suriyeye birşey olmadı zaten sorun suriyenin kuzeyinde başlamıştı yani sen dış devletlerin emeline kandın artık ne çıkar beklediler bilmiyorum onların oraya yolladığı terör unsurlarını destekledin lojistiğini sağladın binlerce terörist direk türkiye ğüzerinden suıriyeye aktı ve bu sorun şimdi olayda tek başına kalınca aklına geldi daha dedim ya 3 sene önce üç beş sünni genç dediğin daeşe başta desteği verdin sonra avrupa desteği kesti sonra ne oldu gerek senin ülkende gerekse avrupada bombalar patladı sonra bu desteği kesilen daeş yeni desteklenen o daeşin olduğu bölgeye ypgnin geçmesine neden oldu aslında sorun gözünün önünde oldu peki sen cizre kobane olayları varken neden izledin.Neden göz yumdun o arada ülkeye hala giren çıkan belli olamadı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muammer816

    :D


    hocam askerliğini yaptın mı ? nerede yaptın

    Alıntıları Göster
    Anladım hocam, askerliğiniz sırasında şahit oldunuz, olabilir ne diyiyim
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Yalnız PKK senpatizani olmayan Kürtlere bir tepki yok ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heinz Guderian kullanıcısına yanıt
    Bunlar nasıl bir orman evladı ya evinde uyuyan masumlara misket bombası yağdırırken insanlık akıllarına gelmiyordu ? Yardım gemimize baskın düzenlerken akıllarına gelmiyordu şerefsizler ulan yok ki orta doğuda bi birlik şu orman çocuklarını konuşamayacak hale getirelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum belki ben yapım geregi böyle dusunuyorumdur. Belki ynlıştır. Ama kendi hissiyatımdan düşüncelerinden yola çıkarak bu sonuca ulasıyorum. İnanin samimiyim görüşlerimde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 10 Ekim 2019; 21:4:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onların F35i var, haber verirlerse bil ki F16lar pert olacak...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bm deki abd vetosundan anlasılan o ki abd nin ypg ile işi bitmiş.op onlarda istiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

    afrin op da esada cok hakaret etti.rusya 1 2 defa esadla masaya otur dedi ama rte tek soyledigi katil esed. bazı durumlarda kopruyu gecmek icin ayıya dayı diyeceksin.suan esad la konusulsaydı guneyden esadın tankları giriyor olurdu.abd komple suriye den cekilme ihtimali cok yuksek olurdu.
    Evet şuanki sorunda doğru olan bu ama maalesef gene kandırıldık elimizde kaldı vakası olacak yada bilmiyorum abd buna iyi bakmıyor.Sorun tamamen mevcut hükümetin aleyhine en doğru nokta rejimi desteklemen ve onunla hareket etmen gerek idlib gerekse senin sınırlarında doğru olanda bu.
  • İtalya, Suriye saldırılarına karşı Türk büyükelçisini çekti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlbatrosD.IIIFazılBey

    Anladım hocam, askerliğiniz sırasında şahit oldunuz, olabilir ne diyiyim

    Alıntıları Göster
    onun gibi bişi eyvallah.



    not: askerliğimi doğuda yaptım.
  • Başbakan Mitsotakis NATO başkanı Stoltenberg ile bir araya geldi, Türk müttefikleri Suriye saldırılarını durdurmak için baskı uygulamalı dedi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enizam

    Onların F35i var, haber verirlerse bil ki F16lar pert olacak...
    .f35 avcı ucagı degil bombardıman ucagı. it dalasında f35 alamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 10 Ekim 2019; 21:5:41 >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Pkk senpatizani diye alnında mı yazıyor hocam :) pkk sempatizanı mî kaldî hepsinin deliginden kan aldılar. Ama tabi bir silkelenme daha gerekiyor olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANIL007

    Ben senelerdir yapım ve yaşam tarzım gereği (anne türk baba kürt antalya ve vanda yaşadım) insanları birleştirici oldum insanlar kutuplaşmadan yaşasın istiyorum. Ama iki tarafın da aşırı milliyetçileri ve uç kısımları o kadar laf anlamaz insanlar ki anlatamam. Hdp’ye oy veriyorsa ne olacak arkadaş? O PARTİYE BU PARTİYE OY VERİYOR diye neden insanlara saçma sapan etiketler vuruluyor bu forumda. Sen böyle hdpye oy verenleri kutuplastirir nefret edersen onlar da mhpye ya da iyi partiye oy verenlerden nefret edecek bu nefret de amerika rusya gibi ülkelerin işine yarayacak. Yillardır bunu aşamadıniz ne siz ne de sizin eskileriniz. İki tarafa da laf anlatmaya calismaktan bunaldım. Sizin gibiler yüzünden Trump gibiler Türkler ve Kürtleri ezeli ve ebedi düşman ilan ediyor bütün dünyaya.
    Kürtler bağımsızlık istemeyip, her halta isyan etmezse Türk milliyetçisi gidip Kürde ne diyecek ? Sokakta sen Kürtsün diyerek birini mi dövdü bu zaman kadar Türk milliyetçileri ? Birleştiriciymiş hahaha triplere bak ya. Bugüne kadar birleştirici bir rol üstlendiğin olay anlatır mısın ? Mesela pkk'lı birine doğuda tek yaptığı öğrencilere ders vermek olan insanları öldürmelerinin ne kadar yanlış ve canavarca birşey olduğunu anlatabildin mi ? Fikrini değiştirebildin mi ? Bu yabanilerin, yabani olmasını kabullenemiyorsun bunun yerine gelip; insanları kutuplaştırıyorlar, bu durum amerika, rusya gibi ülkelerin işine yarıyor gibi saçmalıkları diziyorsun. Hdp ve hdp'liler açık açık belirtiyorlar bu durumu, biz bağımsızlık istiyoruz diyorlar, pkk'yı destekliyoruz diyorlar hadi gel birleştir bunları neyle birleştirebiliyorsan




  • BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷
    Sanatçı burada gerçekleri anlatmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19451946194719481949
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.