Şimdi Ara

Bankalar olası İstanbul depremi için kaçış planı yapıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • berkandinçay B kullanıcısına yanıt

    Doğru kaynakları ve kişileri takip et diyorum.


    Yoksa bilgili insanların arasında cahil diye gösterilirsin.



    CNN TÜRKyoutube
    6 Ekim 2019 tarihinde CNN TÜRK'te depremle ilgili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Naci Görür, Elazığ depremine karşı uyarmıştı. Canlı yayında Türkiye'nin deprem haritasını inceleyen Görür, depremi nokta atışıyla işaret etti. 6 Ekim 2019'da Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında Prof. Dr. Naci Görür'ün yaptığı açıklamalar, Elazığ depremi sonrası sosyal medyaya damga vurdu. Türkiye'nin deprem haritasını inceleyen Görür, depremi nokta atışıyla işaret etti. Naci Görür, "Doğu Anadolu fayına bir uyarı yapmak istiyorum. Bu fay uzun zamandır suskun. Doğu Anadolu fayı uzun zamandır suskun. Aşağı yukarı bin 500 yıllarından beri deprem olmadı. Büyük depremler olmuş. O bölgeler için ciddi risk söz konusu. Elazığ-Bingöl arası." dedi.  PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ➤https://bit.ly/2O0hJr4 CNN TÜRK YOUTUBE KANALINA ABONE OL ➤ https://bit.ly/2LzuZ1H ➤TÜM PROGRAM İÇERİKLERİ İÇİN: https://www.cnnturk.com/tv ➤http://twitter.com/cnnturk ➤https://twitter.com/cnnturkprogram ➤https://www.facebook.com/cnnturk ➤https://www.facebook.com/cnnturkprogr... ➤https://www.instagram.com/cnnturk ➤http://youtube.com/cnnturk #CNNTÜRK #Sondakika #Haber
    https://www.youtube.com/watch?v=0mZAkFCqwSw&ab_channel=CNNT%C3%9CRK
  • Neden İstanbul'dan kaçan Ankara'ya koşuyor ki? Hadi İstanbul'da deniz var dersin eyw ama mesela Kayseri ile Ankara arasındaki fark ne? Evet gelişmişlik farkı var ama gelişmişlik de nüfus ile olan bir şey.


    Bankaları mesela sadece Ankara değil genel olarak Anadolu'ya taşımak daha iyi bir çözüm olmaz mı? Mesela Ziraat Ankara'da, Halk Kayseri'de, Vakıf daha da doğuda olan Malatya'da gibi?


    İstanbul'un nüfusunu ağırlıklı olarak Ankara'ya taşımak demek evet belki depremde can kayıplarını azaltacak ama Ankara'nın da bir nüfus limiti var sonuçta. Alabileceği insan sayısı sonsuz değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 19 Mart 2023; 13:39:21 >
  • Bankaları degilde İstanbulda yaşanan deprem büyük felaket olur

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.