Şimdi Ara

BANKA HESAPLARINI KAPATIN! (hesap ücreti) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
20
Favori
55.715
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de işbankasına dilekçemi verdim bugün. Bir tek Ziraat kaldı ama onu da kullanıyorum bazen
  • Akbank'ı aradım ve kredi kartı+maaş kartımı iptal ettirdim.

    Akbank işini gerçekten profesyonel yapıyor.

    Sıra İş Bankası'nda
  • peki farklı bir şubeden kapatabiliyormuyuz. Olmazsa mecburen telefonla yapıcaz. şube istanbulda ben Kütahyadayım şuan :D
  • Yapı kredi Play kartım var.Telefondan aradım,müşteri hizmetlerine kapattırdım gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: assona

    Ben İşbankasında çalışıyorum. Ek hesabınız(nakit avans yani hesabınız eksiye düşmemesi lazım) olmaması lazım o paraların kesilmemesi için. Birde hesap işletim ücreti olarak kesilen parada hesaba para yatmadığı sürece sorun teşkil etmez.Yani hesabınız 10 yıl açık kalsada sizden para talep etmez banka. Ancak ne zaman hesaba para girer ozaman alırlar o parayı. İçiniz rahat olsun.

    Çok güzel açıklamışsınız durumu. Sorun şu ki galiba bazı bankalar (forumda verilen örneğe göre Akbank yapmış) haber vermeden ek hesap açıyormuş anladığım kadarıyla. Yoksa çıkan haberlerin içeriği "dünyanın en düz adamı" modunda. Yazan kişi de vadesiz hesap nedir ne değildir bilmediğinden halkı galeyana getiriyor. Ha bu yasa ile haber vermeden her banka ek hesap açabilir tarzı bir kanun geliyorsa öyle para alabilir banka ama öbür türlü bana da saçma geliyor.




  • Tüm geriye dönük hesaplarımızın sorgulama yapacağımız bir şey yok mu? Sonuçta hatırlamadığımız hesaplarda olabilir.
    Amma saçma bir şey ya,ancak canım ülkemde olur yani...
  • İş bankası öğrencilerden almamaya devam edecekmiş.Bugün konuştum zaten normalde de almıyordu yine almayacaklarmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: assona

    Ben İşbankasında çalışıyorum. Ek hesabınız(nakit avans yani hesabınız eksiye düşmemesi lazım) olmaması lazım o paraların kesilmemesi için. Birde hesap işletim ücreti olarak kesilen parada hesaba para yatmadığı sürece sorun teşkil etmez.Yani hesabınız 10 yıl açık kalsada sizden para talep etmez banka. Ancak ne zaman hesaba para girer ozaman alırlar o parayı. İçiniz rahat olsun.

    Benim uzun zamandır açık olan İş bankası vadesiz bir hesabım var. Yaklaşık iki yıl önce kapatmaya gittim.Bana da aynı şeyi söylediler.Kapatmanıza gerek yok 10 yıl kullanmayınca hesap otomatik kapanacak dediler.Sizden de hiç bir şekilde para talep edilmeyecek dediler.Üstüne basa basa sordum kesinlikle para talep edilmeyecek dediler.Her banka böyle değil bildiğim kadarı ile özellikler garanti kardeşimi kara listeye bile alıyorlardı kullanmadığı maaş kartı yüzünden.




  • Geçen gün önceki dönemden aldıkları para için Tüketice Mahkemesine başvurmuştum, daha onun cevabı gelmeden bu dönemin ücretini de kesmiş vicdasızlar.
  • Bugun 3 hesabimida kapattim avucunuzu yalayin :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin ol şampiyon.

    Senin ne yaptığın ya da nasıl mantıksal çıkarımlar yaptığın aslına bakarsan hiç umrumda değil. İstediğin gibi uğraş, hesap aç, kapa, para öde. Sonra da gel burada saçmala. Ben ihtiyacı olanlar bilgilensin diye, ana kaynağından bilgiyi paylaştım sadece.
    Bankalar tutturabildiğinden kredi kartı ücreti bile alıyor. Bu yazı kanunen mevcut hakları gösterir. Gerisi size kalmış.
  • garanti hesabım var... birde halk bank kredi karti iptal edicem bu ay...
  • Denizbank ta 2 hesabım vardı, dilekçe ile hepsini kapattım, ilerde sürpriz borçlarla karşılaşmak istemiyorsanız , gidip dilekçe verip kapattırın derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vitriol

    quote:

    Orijinalden alıntı: ulaslaslas

    Ta kac yıl once Vakıfbank tan actirmistim is icin.hic aktif etmedim bile.artik subeye gidip benlik bi işiniz varmi diye sorayim.yazarim sonucu


    aman hocam amannnn

    Vakıfbank şubesine girdiğinize gireceğinize pişman olursunuz demedi demeyin

    değil şubesi ben yıllardır o bankamı nedir onların kaldırımından bile geçmiyorum

    inanmazsınız ama 2 ay gibi bir sürede web işlem şifresini şubeden aldım da(sms den 444lerinden asla vermiyorlar illaki şubeye git derler) yatan maaşı diğer bankaya eft edip o diğer bankanın atm'sinden çekiyorum


    ziraat ve halkbank ta aynı kafadandır aman dikkatt

    aynen :D

    ben kapatmaya yeltencem bakalım.ordada bi mallama varmı




  • Hesapta para yoksa çekemez fakat ek hesap limiti tanımlar çeker diyorsanız oda imkansız gibi. Çünkü yeni yasalar gereği banka artık müşterisine sormadan herhangi bir oynama yapması mümkün değil. Yani sana sormadan limitini artırdık ettik hesap açtık deme lüksü yok. Haa yapar mı yaparsa da mahkemeye gidersin. Ama en iyisi kapatmak tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HAAltuntas


    quote:

    Orijinalden alıntı: Albert Aynstayn

    quote:

    Orijinalden alıntı: HAAltuntas

    3-4 ay kullanmadim ilk para yuklememde kesinti oldu. Dayadim öğrenci belgesini aldım geri

    Eğer bu işe yarıyosa benim çok alıcağım var Cidden oluyomu hocam? İşe yarıyosa öğrenci olduğum süre boyunca para çekilmez heralde dimi?

    Isbankasi ile bu sekilde cozdum sorunu. Her sene yeniden verilmesi gerekiyormus.

    Anladım hocam teşekkürler.Bakalım ne kadarını geri alabilicem




  • Ben bugün maaş hesabim ve enpara haricindeki İş bankasi, Halkbank kartlarimi kapattirdim üstüne kredi kartlarini da iptal ettirdim.

    Kendileri bilirler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabını net bilen yoktur muhtemelen ama birisi müşteri temsilcisine falan sormuştur belki, Ziraat öğrenim hesaplarından da alır mı? Çoktandır işlem yapmıyorum. Bir de bu Hesapla işlem yapıp bugüne kadar hesap işletim ücreti ödeyen oldu mu.. Bir arkadaşım otomatik olarak kesildi demişti?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonla kapatan hangi banklara var arkadaş
  • competan4 C kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederiz paylaştığın bilgi için.. ama o bilgi ile yorumun çelişiyordu.. ayrıca burada sayfalarca yazı yazılma sebebi insanların birbirini bilinçlendirmesi ve bilgilendirmesi amacıyla yapılırken, kalkıp insanlara boş boş yazdınız iki satır yazıyı okumak aklınıza gelmedi demen hakaret etmen de senin ne kadar kültürlü ve bilgili olduğunu gösterdi..

    bankalar tutturabildiğinden kredi kartı ücreti bile alıyor.. doğru.. peki kart sahiplerinin % kaçı acaba bu kart ücretini ödememek için bir yol biliyor??

    ben hiç ödemedim mesela ama ödememek için ne yapmam gerektiği hiç bir yazılı kanunda yok eğer varsa göster herkes faydalansın..
    demekki her şey yazılı kanundaki gibi olmuyor.. haklarımız bazen yazıldığından da fazla olabiliyor..

    bir banka kredi kartı sözleşmesine şöyle bir madde koyarmı "telefonla müşteri hizmetlerini aradığınızda ve kartı kapatacağım diye blöf yaptığınızda biz kartı kapatmamanız karşılığında kart ücreti almayız"

    e şimdi en basitinden böyle bir yolu biz burada paylaşmazsak ve sadece kanunda yazanlara göre işlem yaparsak dahamı güzel olur..

    ben biraz daha saçmaladım galiba kusura bakma.. sen okuma burayı en iyisi burda herkes saçmalıyor hesap açıp kapatıyor kafayı yemişiz biz.. can sıkıntısı işte napacan..




  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.