Şimdi Ara

Banishers: Ghosts of New Eden (2024) [PC ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
5
Favori
3.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DLSS Frame Gen Replacer RTX2000/3000 serisi için


    Universal versiyonu indirin - Version.dll klasöründeki dosyaları Banishers Ghosts of New Eden\NWD\Binaries\Win64 klasörüne kopyalayın.


    Oyuna gelirsek


    Grafikler animasyonlar güzel. melee mekanigi hissiz. Bu oyuna komple Gun-Fight daha iyi giderdi (silah kullanımı kısıtlı) hikaye anlatımı çok sönük daha dogrusu sürekli altyazı okumaktan aynı diyalogları tekrarlamaktan bıkıyorsunuz. Witcher3 yan görevleri bile daha heyecanlıydı.



    Banishers: Ghosts of New Eden (2024) [PC ANA KONU]
    Banishers: Ghosts of New Eden (2024) [PC ANA KONU]nexus mods :: modding tools
    dlssg-to-fsr3 (Replace Nvidia DLSS-G Frame Gen with AMD FSR 3 Frame Gen)
    https://www.nexusmods.com/site/mods/738?tab=files



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unconc3rn3d -- 25 Şubat 2024; 9:53:57 >
  • Oyun gerçekten çok keyifli. Hikayeler hep dolu dolu arkası boş değil. Türkçe oynamak büyük keyif.

  • Oyunu çok beğendim.50 tane dövüş hareketi ve 100 farklı skill ağacı ile oynamak yerine daha basit şekilde yapmışlar ki benim için daha iyi. Hikayesi güzel,grafikler akıcı,daha ne olsun.
    Bu oyunu Sony yapsa 90 puan ortalaması olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok iyi olmuş 25 saati devirdim açıldıkça açılıyor. Oynadıkça da sürekli yeni mekanik ekliyor. Atmosferi gergin ve ciddi tam istediğim hava. Hikayesi ve yan görevleri witcher tadında olmuş çok başarılı acayip entrikalar olaylar dönüyor. Seçimler beni zorluyor ama ben aşkımı geri istiyorum.Banishers: Ghosts of New Eden (2024) [PC ANA KONU] 


    Ben zorda oynuyorum combatı da bayağı sağlam. Build ve loot sistemi gayet iyi çalışıyor istediğin build i yapabiliyorsun. Örneğin tüfek buildini yaparsan tüfek çok güçlü oluyor. Tabi o zaman savunman azalıyor. Hem kılıç hem tüfek build i ne uygun eşyaları yükseltmeniz lazım çünkü ikisine de farklı yerlerde ihtiyaç duyuluyor.


    Hikayesi, şahane görselleri, keşif hissiyatı ve keşfin ödüllendirmesi oyunun en sağlam yerleri. Bu arada oyun geç açılan oyunlardan ama açıldıkça zenginleşiyor. Steam de zaten %89 çok olumluda normal olarak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 17 Şubat 2024; 20:24:44 >




  • veterangamer kullanıcısına yanıt
    Hocam sarmaşıkları geçebildiniz mi bende o mekanik hala açılmadı da

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun başlarındayım ona rağmen oyun baya hoşuma gitti.Bu senenin süprizlerinden.Bu oyunda anladığım kadarıyla

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    İyi adam olduğunuzda kötü son, kötü adam olduğunuzda ise iyi son gibi bişeyler olacak diye hissediyorum ama bakalım...
  • Oyun çok iyi. 8 saat oynadım. İkinci boss'a geldim ama yarı can olarak. Başka canım da yok. Bir türlü geçemedim boss'u.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan187 -- 20 Şubat 2024; 17:49:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Sarmaşıklar ileride özellik alınca açılıyor hocam.

  • shinji mikami kullanıcısına yanıt
    Açtım hocam tşkler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunda bilmemiz gereken özel bir şeyler keşfeden var mı acaba? Hangi silahlar veya kılıç iyi.

  • Metal kısımları altın olanlar daha iyi gibi. silah bonusları / özellikleri builde uygun değilse bi anlamı olmuyor yanlız.



    Banishers: Ghosts of New Eden (2024) [PC ANA KONU]


    Banishers: Ghosts of New Eden (2024) [PC ANA KONU]


    Banishers: Ghosts of New Eden (2024) [PC ANA KONU]




  • Arkadaşlar oyun Türkçe mi ? Dil desteğinde yok ama videolar da Türkçe. Ben mi yanlış anlıyorum? Ps de Türkçe dil desteği var mı mesela?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eerdaalll0001.

    Arkadaşlar oyun Türkçe mi ? Dil desteğinde yok ama videolar da Türkçe. Ben mi yanlış anlıyorum? Ps de Türkçe dil desteği var mı mesela?
    Yok hocam PC de yama ile oynanıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ps de oynarım diye umut ettim artık PC den devam o zaman

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muhteşem bir oyunun daha sonuna geldik. Yayında yapımda emeği geçen herkesin eline koluna sağlık. Çok güzel bir deneyimdi. Yeni oyunda görüşmek üzere herkese bol oyunlu günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helldivers 2'yi dayanamadım aldım. Daha bişey almam diyordum, bunu gördüm, bu da cezbetti, yorumlar da genel itibariyle iyi. Böyle olunca iyice merak ettim Epic'ten aldım.


    Bakalım ne zaman oynayabileceğim Banishers: Ghosts of New Eden (2024) [PC ANA KONU] 

  • Tamam sevgili yapımcı anladık, en karışık en yolu zor bulmalı mapi siz yaptınız anladık. Bir yerden bir yere gitmek ne kadar zor ya, yok orada sarmaşık var yok oradan geçersen adaya çıkıyor. Ne gerek vardı bu kadar zorlaştırmaya?


    Grafikler, hikaye, ortam gayet güzel ama bir o kadar combat sistemi ve oyun mekanikleri çok yavan. Yani düşük bütçeli bir yapım olduğunu buram buram gösteriyor. Ellerindeki bütçeye göre bunu yapabilmişler ama ona diyecek bir şey yok yani bir şekilde kendini oynatıyor.


    Oyun direk kendisini Evil West gibi hissettiriyor. Sanki bunun temeli kullanılarak inşaa edilmiş gibi. Firmanın diğer (Plague Tale serisi, Vampyr, Atlas Fallen..) oyunlarını da oynamıştım. Yani bununla beraber çıtayı yükselttiklerini görmek isterdim, bir türlü ucundan premium deneyim yaşatamıyorlar, oyna geç çerezlik yapım.

    Banishers: Ghosts of New Eden (2024) [PC ANA KONU]


    Banishers: Ghosts of New Eden (2024) [PC ANA KONU]


    Banishers: Ghosts of New Eden (2024) [PC ANA KONU]


    Banishers: Ghosts of New Eden (2024) [PC ANA KONU]




  • Bir ben beğenemedim sanırım oyunu Evil west ve a plage oyunlarını ayila bayıla oynadım fakat bu oyun beni içine çekemedi bir türlü dövüş mekanikleri baya yavan,karakter seslendirmeleri kütük duygusuz ve sıkıcı geldi 3 saat kadar oynadım ama yok gitmedi bir türlü

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben oyunu bugün bitirdim. Oyundaki neredeyse tüm etkinlikleri yaptım, haritayı tamamlama oranım bile %90'larda idi. Başarımlarında 39'unu açmışım (diğerlerini de bir ara tamamlayabilirim tekrar oynayasım gelirse). Adamlar düşük bütçeli Witcher yapmaya çalışmışlar ve iyi de olmuş (God of War elementleri de var içinde).


    - Açıkçası ben oyunu çok beğendim. Evet eksikleri var ama bu oyunun bir AA oyun olduğunu değerlendirince, ben bu bütçeyle mükemmel bir iş çıkardıklarını düşünüyorum.


    - Oyunun hikayesi ve evren tasarımı çok başarılı. Birçok AAA yapımdan daha sürükleyici bir hikaye var. Şahsen ben iki karakterle de çok iyi bir bağ kurdum; hem Antea hem Red motivasyonları tamamen anlaşılabilen harika yazılmış karakterler. Oyunun sonuyla birlikte ana düşmanın da motivasyonu ve yazımını çok başarılı bulduğumu söyleyebilirim.


    - Grafikler bu bütçede bir yapım için gayet yeterli. Yani tabi ki mükemmel değil, ama bu oyunun bütçesini ve fiyatını düşününce bu kalibrede gördüğüm en iyi işlerden birisi oldu. Optimizasyon da iyi bence, Steam Deck'de bile sıkıntısız oynayabildim.


    - Sesler ve seslerin kullanımı da oldukça başarılı, ses aktörlerinin bence hepsi iyiydi.


    - Oynanış biraz yavan evet, bence mevcut olan mekanikler kötü değil ama karakterlerin savaş mekaniği çeşitlendirmeleri gerekirmiş. Onu yapamamışlar şimdi ne yalan söyleyeyim. Ama yine de ne oyunlar gördüm son dönemlerde, bu oyunun onlardan başarılı olduğuna inanıyorum ve ortalama üstü bir savaş mekaniğine sahip olduğunu düşünüyorum. Bir başka eksisi de bence düşman çeşitliliği çok az, 5-6 tip düşman ve onların farklı skin yedirilmiş halleriyle dönüyor tüm oyun. Bu konuda bir tık üzüldüm ve hayal kırıklığı yaşadım.


    - Oyunun yan görevlerinin de keyifli olduğunu düşünüyorum, hatta son dönemde gördüğüm birçok saçma sapan "bana domates lazım git getir" seviyesinde saçma görev tasarımına sahip açık dünya oyunlarından sonra bu oyundaki yaklaşık 21 adet yan görev ve hikayeyi oldukça sevdim. Yaptığımız şey aslında bir nevi dedektiflik (Witcher'dakine benzer) ve bence bu keyifli olmuş. Karakterlerin hikayeleri vs. hoştu.


    - Animasyonlar ana karakterler dışında çok iyi değil ama bu bütçede normal diyorum. Hani gördüğüm en kötü animasyon detayı da yoktu, bence ortalamayı tutturmuşlar bu konuda.


    - Oynanış süresi oldukça tatmin edici, ben ana hikayeyi yaklaşık 25 saatte bitirdim, tüm yan etkinlikleri de (toplanabilirler dahil) 60 saatte bitirdim. Ve bu sürenin çoğunluğunda keyif aldım.


    - Oyunun bir başka iyi yönü de SJW'liğe başvurmadan, cinsiyet eşitsizliği, dışlanma ve ırkçılık gibi konulara getirdiği inceden inceye verilen güzel mesaj ve eleştiri. Bu işi cılkını çıkarmadan, tadında yaptıkları için çok sevindim ve beğendim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kataaay -- 24 Mart 2024; 13:35:35 >




  • kataaay kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece ana göreve gidiliyor mu yoksa şunu yap gel diyor mu
    Ben de yeni başladım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.