Şimdi Ara

Bang&Olufsen Beoplay H3 Kulaklık Ie (Gümüş) 165 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu kulaklık biliyorsunuz lg v20 nin yanında hediye edilen kulaklık öylesine bakayım dedim fiyat acayip ucuz çıktı ama ilanda dolar tl yanlışlığı var muhtemelen satıcı hb değil bu arada neyse falza yüklenmeden abanın piyasada en ucuz 300 tl bu aradahttp://www.hepsiburada.com/bang-olufsen-beoplay-h3-kulaklik-ie-p-BSBRTUBO1642101GMS?magaza=K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1Elma



  • 15 marta ait bir yorum var. Sanırım fiyatta bir sorun yok. Ürünün orjinalliği düşündürüyor.

    Beklenilenin Çok Üzerinde
    (15.03.2017)
    Ürünü almadan önce çok araştırdım.Ve neden bu kadar düşük fiyata satıldığını anlamadım ancak ürün orjinal ve inanılmaz bir ses kalitesi.Kötü yorumları cidden anlayamıyorum.Ben ürünü Macbook Pro ve Note 5'te Spotify ın "En yüksek Kalite" opsiyonunda kullandım ve aldığım kalite kesinlikle Premium bir seviye.Kısa notlarım ise ; + En yüksek seste dahi çevreye çok az ses veriyor.Bence bu çok büyük bir artı + Bass'lar çok tok ve baş ağrıtmayacak düzeyde yumuşak + Kulağa çok rahat oturuyor.Gelen ek aparatlarla birlikte kesinlikle herkesin kulağına uyacağına inanıyorum +Inanın dış sesleri kesinlikle duymuyorsunuz.Sırf metrobüs veya metronun sesini bastırması için dahi müzik dinlemeden tıkaç olarak kullanabilirsiniz + En sevdiğim yanı kulak içi basınç hissi oluşturmuyor.Sanki hoparlörlerden dinliyor etkisi yaratıyor - Kablo kalitesi çok düşük çok hassas davranmalısınız. - Mic R ve L kulaklıklarının birleşiminin olduğu yerde sesiniz karşı tarafa zor gidiyor. - Sesin çok ayrıntılı olması ve tüm notaları dahi hissedebilmek Dubstep ve Rock şarkıların yüksek sesle dinlendiğinde zihninizi yorabiliyor. Umarım yardımcı olmuşumdur.


    Aşağıdaki linkte de 175 TL
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/bang-olufsen-beoplay-h3-kulakici-kulaklik-ie-gumus-fiyati,166453.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 27 Mart 2017; 14:54:26 >




  • Uygunluğun sebebi yorumlarda gizli lg v20 nin promosyonunu toplayıp satıyorlarmış :D
  • Ben yılbaşında mı ne almıştım ankara kentpark bimekste yığılıydı ucuzluk reyonunda 179 a mı ne almıştım ben de. kulaklık malzeme kalitesi ses kalitesi olarak bu paranın karşılığı. 600 tl falan değil yani bi de sadece bu rengi bu fiyata o da ilginç gelmişti hala satıyorlar demek ellerinde kalmış ürün
  • Süper bir kulaklık.. Lg5 için hifi plus ve beoplay h3 ü kullanıyorum.. Çok güzel netice veriyor.. Ama 600 liralık bir kulaklık değil diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 kişi almış bile hocam :D
  • arkadaslar orjinalliğini bilemem ben turktelekomdan lg g5se aldim inun yaninda hediye olarak verdiler. baslari cok guzel. Ama diger arkadaslarinda dediği gibi 600 lira edecek bir kulaklık degil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.