Şimdi Ara

baldurs gate 2 shadows of amn

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu oyunda swordların hangısnın daha guclu oldugunu nasıl anlıyıcaz.mesela 1d8 lık mı yoksa 2d6 lık sword mu daha ıyı?bıde clay golemlerın nasıl oldurlcugunu bılen varmı ne sword nede buyu ışemıyor bu yaratıklara.



  • 1d8 = 8lik zardan 1 defa atacak.
    2d6 = 6 lık zardan 2 defa atacak.
    Daha fazla bilgi için D&D kurallarına bakabilirsin.
  • saol fıfo bunu ogrendıgım ıyı oldu.ama d&d kurallarına nerden bakıcam bıldıgın sıte varmı?
  • Clay Golemleri Hammer, Mace ve Flail ile öldürebilirsin. Uzun zaman oldu oynamayalı ama hatırladığım kadarıyla böyleydi. Oyundaki en iyi kılıca gelince tabiki "The Holy Avenger: Carsomyr +5" diye bilirim. Hatta expansion packinde +6'sı bile bulunuyor. Bu kılıç dışında birde artifact olan ve başına baya büyük bir bela açan "Silver Sword" var. (Özellikleri: +3 THACO, 25% chance target must save vs death or die) Ama bana sorarsan oyunun en güzel silahlarından biri Crom Faeyr'dir. (Özellikleri: Artifact, +5 THACO, 25 Strength, kills Stone Golems, Clay Golems, Ettins, and Trolls)

    Oyun hakkında istediğin soruları sorabilirsin bana. 2,5 sene boyunda bu oyunla yattım bu oyunla kalkmıştım bir zaman :) Defalarca bitirdim. Her şekilde yardımcı olmaya çalışırım.
  • bende bu oyunu bı kac sene once 4 5 ay oynamıstım.chapter foura gelmıstım.bayram tatılınde kaldıgım yerden devam edıcem.ama bı yerde takılmıstım.ılk defa ırenıcusla dovustukten sonra bı cuce sehrıne gıdıyorduk cromwell dı heralde.bızı cuce kılıgına sokup caktırmadan ejderhanın yumurtalarını alma gorevı vardı.o bolumu hatırlıyormusun gercı uzun zaman oldu cok ıyı anlatamadım ama.o bolumu cok ugrasmıstım.
  • quote:

    slm arkadaşlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: verhoose

    bende bu oyunu bı kac sene once 4 5 ay oynamıstım.chapter foura gelmıstım.bayram tatılınde kaldıgım yerden devam edıcem.ama bı yerde takılmıstım.ılk defa ırenıcusla dovustukten sonra bı cuce sehrıne gıdıyorduk cromwell dı heralde.bızı cuce kılıgına sokup caktırmadan ejderhanın yumurtalarını alma gorevı vardı.o bolumu hatırlıyormusun gercı uzun zaman oldu cok ıyı anlatamadım ama.o bolumu cok ugrasmıstım.



    Orası Underdark, üstelik cüce değil Drow kılığında yapıyordun o görevi. Cromwell ise yanlış hatırlamiyorsam Dock Discrict bölgesinde bulduğun artifact parçalarını birleştiren dwarf idi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.