Şimdi Ara

Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe] (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.436
Cevap
81
Favori
79.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AloneAssassin kullanıcısına yanıt

    Satın alıp 1.5 saat kadar deneyin. Memnun kalmazsanız iade edersiniz. 2 saate kadar deneme süreniz var. (Steam değiştirmediyse). Bence de rahat oynarsınız. Belki birkaç ayarı ULTRA yapamazsınız ama sorun olmaz bence.

  • Yeni bir şeyler denemeyen, cesur davranmayan hiçbir oyun GOTY aday listesine alınmamalı. Sektördeki çeşitliliği ancak böyle koruyabilirler. Bana kalırsa Mario, Spiderman, Resident Evil, Zelda, Cyberpunk, Street Fighter aday bile olmamalı.


    Neyse umarım BG3 aday olduğu tüm dallarda ödülleri toplarda cevabı yapıştırıp geçer. Larian fazlasıyla hakediyor.

  • Sirkte suratımı palyaço gibi boyadım. Şimdi çıkmıyor. Nasıl çıkacak bu boya. Bir de kampa gittim ama uyuyamadım. yani gece olmadı kamptan. Nedendir anlamadım.


    Kampa bir daha gittim. Kedili çocuğun yanındaymış ateş. Uyuyunca düzeldi suratım. Palyaço suratı kahkaha saldırısını engelliyor ama bütün ciddiyeti bozuyordu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 14 Kasım 2023; 0:22:11 >
  • undy1ng kullanıcısına yanıt

    Swen'in yüzündeki mutluluğun tarifi yok resmen, helal olsun adama sonuna kadar haketti.

  • hEro_ kullanıcısına yanıt

    Tamamdır hocam , teşekkürler.

  • Aeris kullanıcısına yanıt

    Aynen Aeris swen mutlu oldukça bende mutlu oluyorum. Asıl bombayı aslında az önce patlattı bu arada.



    Swen Vincke @where? on Xtwitter
    This is a real honor, especially in a year with so many releases. Seeing our little “niche rpg” make such waves is so motivating. I wish I could tell you about our next big game but this is really encouraging us to ensure it pushes many boundaries. I’m very excited about it.
    https://twitter.com/LarAtLarian/status/1724370052760182927

    Şimdi yeni proje ne dersen dnd röportaj'ından benim anladığım "Ejderha Mızrağı" oyunun bestecisine bakarsak arcanum 2 özetle başka bir başlık altında konuşmamız gerekecek gibi görünüyor :)


    Borislav Slavov on Xtwitter
    Does anyone remember and want to see a sequel to this marvel?
    https://twitter.com/Borislav_Slavov/status/1721120999171641492




  • undy1ng kullanıcısına yanıt

    planescape beklentisi daha çok gibi, iki oyunuda çok güzel yapabilirler bence, ben ise en çok rtwp ile yapılmış bir ice wind dale oyunu isterdim.

  • Aeris kullanıcısına yanıt

    Rtwp'yi bizzat josh sawyer bile terk etmişken bundan sonra ki süreçte çok zor gibi görünüyor. Tabi yine de belli olmaz larian yeni bir şeyler denemekten hiç vazgeçmedi. (:


    Bu arada swen'in dnd'ye verdiği roportajı incelemek isteyenler;



    Dungeons & Dragonsyoutube
    Order the Deluxe Edition or Collector's Edition: https://dndbeyond.link/yt_swenbaldrursgate_ddm Claim The Baldur's Gate 3 Premade Origin Characters https://dndbeyond.link/yt_baldursgate3premade_ddm Claim The Baldur's Gate Gazetteernow! https://dndbeyond.link/yt_baldursgategazetteer 00:00 Journey to Baldur's Gate 3 00:44 Launch Fears 01:39 Everyone's Story Is Different 04:08 Data 05:20 Bringing Something New to RPGs 07:11 New D&D Players and Capturing D&D 10:07 Split-Screen Couple's Mode 11:37 What is still inspiring? 11:48 Cultivating a great team and player empathy 14:05 Game Patches 15:47 Player Focus and complexity 17:41 The amount of choice 18:46 Focused on identity 19:48 Severed Head Solution 21:03 Dispel Magic 21:38 Playing D&D in the Car 21:44 What Story Do You Want to Tell? 23:39 What do you like about video games? 24:21 Learning D&D Through Baldur's Gate 3 25:21 Healing Potion Streamer 26:15 Loving Complexity 27:48 Trying to Capture a Moment 29:15 Career Moment 31:15 Panel From Hell 33:30 Respect Choice and Don't Say No 34:29 Best Advice for Baldur's Gate 3 35:25 Spells That Were A Nightmare 37:59 Swen loves Wizards 39:01 Big Surprises on Streams 40:33 Creative Team 42:18 Levels 1-12 and 12-20 43:11 Fans 43:45 End of a Journey 45:33 Thanking Fans Larian Studio Head Swen Vincke and @ToddKenreck talk about Baldur's Gate 3's launch, player creativity weird problems and endings. Baldur’s Gate 3 launches August 3rd on PC and September 6th for PS5. Preordering on PC now will automatically upgrade you to the Digital Edition for free. On PS5, preordering the Deluxe Edition will give you access to 72hrs Early Access and many other goodies. #baldursgate3 #dungeonsanddragons #larian
    https://www.youtube.com/watch?v=Mz72rGRQOds

    Bu arada bg3 ile ilgili konuşmaktan kaçınıyorum genelde ama oyunda şunu fark ettim. Karlach mı yoksa minthara mı diye kendime sormaya başladım. Minthara gerçekten oyunun gizli mücheveri haberiniz olsun (:

  • minthara bana gerçekten ilginç geliyor bazı izlediğim videolarda insanların mintharayı partisine aldığını görüyorum ben malum minthara görevinde ilk konuşmadan sonra önümden yürürken sinsice öldürmüştüm direkt  

  • Minthara vs konuşmayalım lütfen. Oyuna tekrar başlamamak için zor tutuyorum kendimi :)

  • hEro_ kullanıcısına yanıt

    o derece bir etkisi var mı hocam oyunda gerçekten ya sırf bunun için bittiğinde tekrar başlayabilirim  

  • DelNaja kullanıcısına yanıt

    Ben de onunla oynamadım ki :) Sizler yazdıkça tekrar başlayıp kurcalayasım geliyor :D

  • Minthara partimin değismezi çok güçlü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minthara saltıkçı bir haindir. Goblin kampında ilk onu öldürdüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene herkes GOW GOTY alır bilmem ne olur diyordu alamadı üstüne oyun unutuldu gitti. 2 sene geçmesine rağmen ER hala konuşuluyor ve hala popüler BG3'te ER'ye benzer performans sergiliyor muhtemelen GOTY'i alır.

  • bu tarz oyunlara uzağım. oyuna yeni başladım ve savaş sisteminden hiç bir şey anlamadım. ilk büyük düşmanda patates oldum şu oyunun başında bir yerden kaçmaya çalışıyoruz ya oranın sonunda çıkan elemanlar patates etti. bende 12 can var karşıda 150 falan mıydı neydi. tek atıyor zaten. hiç bir şey anlamadım bu savaştan.


    bir de savaşlarda iki adım atıyorum ardın yeterli hareketin yok diyor. hareket etmeyi de mi taktiksel kullanıyoruz?


    benim gibi cahillere ilk hangi rehberi önerirsiniz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 18 Kasım 2023; 20:35:52 >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    Oyunu en kolayda başlat :) Öncelikle hikayeyi takip edin.. Bilmediginiz keşfe damlamayin. Haritana belirlenen yerleri takip edin..Baktınız Görev'in ucu gözükmüyor.Başka yan görevlere odaklanin.Sürekli item ve Yeteneginizi güncellerken , Lütfen saglik veren , Hasar'ı yüksek veren büyülere öncelik verin. Tamamen taktiksel bir oyun. Öyle bodoslama her magaraya , keşif yerlerine girermezsin. Ölebiliyorsun malesef. Takımını toplayip güclenmen gerekir.. Yakın zamanda takımına muhim birisi katilacak. Ölen ekiplerini o adam sayesinde dogdurabiliyorsun.Öncelikle oyunu ögrenmeye yönelik 2 3 saat oynamaniz gerek. Sira tabanli oyuna sabirli birisi degilseniz. Oyundan uzaklaşin. Şayet denemek istiyorsaniz. ASLA bırakmayin. Sonuna kadar kovalayin. Hikayenin derinligi ,etkileşimi sizi icine cekicek.. Taşlarda belli bir yerler mor işaretler belirecek. Firsat buldukca bol bol kamp yap. Etkileşime gir sürekli.. Sürekli aktif oynamani öneririm. Böylesi yüzeysel RPG derin oyunu oynarken , Arka planda 2 3 4 başka oyunlar mevcutsa . Bu oyuna hakim olamazsiniz. En azından yeni başlayanlar için öyle düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 18 Kasım 2023; 20:53:2 >




  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Aklıma tüküreyim bende öldürmüştüm. Meger takımımıza katiliyormuş.. Üstelik Takımdaki en güclü arkadaşimiz Minthara...
  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    orta zorlukta başlamıştım. en kolay çok basit olur düşünesiyle. demek benim gibi cahiller en kolaydan başlamalıymış.

    sıra tabanlı dövüşlerin mantığını az çok biliyorum. FF VII Remake falan bitirmiştim ama onun ki çok ayrı tabi. bu oyunun dövüş sistemi biraz karışık geldi. yani altta çok skill var hangisi ile adam akıllı vuruyoruz çözemedim. çoğunda ıska yazıyor daha ilk düşmanda. özetle dövüş sistemini çözsem zevk alacağım ama gene de zorluğu düşüreyim mi diyorsunuz?

  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.