Şimdi Ara

Baldur's Gate 3 (v4.1.84.2021) Türkçe Yama ~%85 [ OpenAI GPT-3 Translate ] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
26
Favori
72.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu paralı yama satanları anlıyorum da, paralı yama alanlar neden ölümüne bu tip translate oyunlara karşı. Sonuçta isteyen, istediğini kullanır. Ben Divinity için Animus'a üyeyim mesela, benzer yamaları olsun, yine para veririm. Bu demek değil ki, translate işlere karşı olacağım, kullanacak kişi düşünsün onu...


    Bir de bu tip oyunların çevirisi için bir sene beklemek istemeyebilir bir insan, hemen oynayıp, tüketmekte istiyor olabilir. Bu şiddetli karşı çıkışın sebebini, karalama çabalarını cidden anlamak mümkün değil.


    Bu oyunun Steam'de konusu var oraya da yazdım, bir kaç yıla kalmaz bu çeviri programları öyle bir hale gelecek ki, neredeyse bir insan gibi çeviri yapacaklar. Bu tip ilerlemelerin önünde kimse duramaz...

  • Savunuyorlar çünkü o ücretli yamalar,bu arkadaşlara bedava.

    Savunuyorlar çünkü o savunanların çoğu çevirmen parayla yama satıyorlar 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye translate yamalara karşı olacaklar. Oyunu anlasak düzgün çeviri çıksa kimse translate yamalara karşı olmaz. Google translate ile çeviri yapma olsa bir sürü ingilizceden Türkçeye çevirilmeyen kitap var, belge var ve Bilimsel makaleler var. Google Translateye atıp çevirelim o zaman? Google translate saglıklı çeviri yapamıyor. Kimse kimseyi kandırmasın. Translate yama ben çok kullandım Oyandıgın oyunun hikayesinden hiç bir şey anlamıyorsun. RPG oyunların da özellikle sana yanlış karar verdirip oyun zevkini baltayabilir translate yamalar.

    Bu translate yamayı savunan insanlar da oyundan hiç bir şey anlamıyorlar ama yalan söylüyorlar translate yama iyiydi diye sen onlara bakma. Bunlar para vermemek için her şeyi yaparlar. Mesele benim açımdan para verip vermemek degil zaten. Oyun başlı başına lüks ihtiyaçtır yamaya verilen paraya ben para harcadım bile demem. 20 tl 30 tlçok görmem. Bu arkadaşlar için bu paralar hayat memat meselesi ne çalışıyorlar ne de para kazanıyorlar onları da anlıyorum ama yalan söyleyip iftira attıkları için her zaman gerçek yüzlerini ortaya çıkaracagız.

    translate yamayı savunanlar= cebinde milyon doları olsa emekçiye para vermeyen emek hırsızı kıskanç sırtlan sürüsü


    translate yamayı savunanlar= translate yamalı oyununun hikayesinden hiç bir şey anlamadan bitirdigi halde, hiç zevk almadıgı halde translate yama süper diyen 'Yalancılar' sürüsü dansözler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 17 Ekim 2020; 14:57:20 >




  • Yönetimde bu adamı hala banlamıyor.adamın etmediği hakaret kalmadı para kaybetme korkusuna.
    Hiçmi görmüyor adminler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ harunefetr


    gel abisi açtım engelini gel. senin yorumlarını alıntıladım çünkü hangi oyunu oynayıpda beğenmediğini merak ettim. onu söyleyemeyecek kadar bilgisizsin. gelelim başedemeyecek mevzusuna. olum sen kimsin lan. senle neden başedemeyim sen kendini bu forumun yargı dağıtıcısı mı sanıyorsun  sende kaldır engelimi gel konuşalım. hatta dc twitter instagram face ver sabaha kadar ayar vereyim sana. 'küfürsüz' sen daha şundan 4-5 ay önce erotik-adult oyunları oynamayın yok şöyle olursunuz yok bilmem neyinize ne olur, psikolojik sorunlar çıkar diye fetva vermiyor muydun lan? ne ara böyle mezhebi geniş bir insan oldun sen? senin beynin örümceklenmişti ki hala daha öyle, yobaz bir insana ben ne söyleyim şimdi. ama yok, seninde amacını biliyorum, paralı yama gruplarını savunup bedava yama kapma derdindesin. birşey bildiğini sanıp aslında hebele hübele diye 50 kilo boş yazı yazan, zoru gördün mü blok kardeş by diyip kaçan ergen bir bebesin. senle başetsem ne olacak bana da aynısın yapacaksın. adamın konusu baltalanmasın diye elimden geldiğince yazmamaya çalıştım. Translate yamaları sen ve senin gibi beyni yobaz ama elit görünmeye çalışanlara karşı savunuyorum evet. Beğenmiyorsan girmeyevceksin ulan konuya bu akdar basit. az kaldı dosya açmayı öğreneyim, bende yığacam bu foruma translate yamaları oralarada beklerim. adamın konusu baltalama. illa ayar vermemi istiyorsan aç bir tartışma konusu gel orda tartışalım. senin gibi 4 tane gelse az gelir bana. sen önce yobazlığını düzelt sonra burda insanlarla konuş.


    Edit: ayrıca kendi yaptığı sahte hesaptan beğenme işlerini bana atıyorsun. sen çok yaptın demekki, benim beğenilmeye ihtiyacım yok. yazdıklarımda haklıyım çünkü. dün bana attığın lafta iddan varsa ispatla yada git modlar ispatlasın diyordun, yine herzamanki yobaz düşünceyle kendinle çelişiyorsun, madem öyle sende sahte hesapla yorumlarımı beğendiğimi ispatla. onları anca siz yaparsınız siz, kafa yapısı yobaz olan, adult oyunları bile oynamayaın yanacaksınız muhabetinde olan biri, bugün gelmiş de bana elitlik dersi veriyor. yürü lan burdan at arabası seni.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabqu22 -- 17 Ekim 2020; 15:25:43 >




  • Paralı gruplar çevirecek sananlar;


    Ne Animus ne de Anonymous bu oyunu çevirmiyor. Animus kuruluş amacını bırakıp AC Valhalla dururken BG3 çevirmez. DA:I'yı bırakıp AC'ye yoğunlaşacak kadar AC'yi önplanda tutan bir oluşum yeni AC oyunu çıkmak üzereyken BG3 mü çevirecek? Anonymous elimizde bir sürü oyun var onların en azından bir kısmı bitmeden bakmayız, olursa da anca aralıktaki anket sonucuna göre olur diyor. U crew FF XV'i bırakıp buna girişirse lincin kralını yer, zaten kötü olan itibarı iyice berbat olur öyle bir riski göze alamaz. Geriye kala kala Dönmedolap Ferex kalıyo.

  • Kıvıran son mesajınla gayet iyi belli oluyor. sen zavallısın! biz sırtlansak sen çakalsın. burda kimse translate yamaları körü körüne savunmuyor, senle konuşurken bende dedim, evet yamalar kötü ama hiç anlamamaktan iyidir dedim. dansözlüğün kralını yapıyorsun birde insanalra iftira atıyorsun. asena halt etmiş senin yanında. ayrıca benden sana bir tavsiye, önüne kemik atılmadıkça konulara girme. yobazlığınıda git tedavi ettir. konuşacaksan engelimi de aç. konuşmayacaksan uzatma git başkalarına salça ol.

  • arkadaş hiç mi başka derdiniz yok? sayfalarca boş yapılıyor,bu oyuncu kitlesinin hepsinin psikolojisi bozuk. tabi bu durumun böyle olması sizin suçunuz değil,sosyal hayat yok,para yok,kız yok. klasik türk gençliği.1. vazifen evde oyun oynamak.hepimiz kafayı yemişsiniz haliyle.

    uzun uzun sonu olmayan tartışmalar,laf yarışları.fanatizm küçük beyinlerin en büyük zaafı,yok şunu şu yapar bunu bu yapar.

    oyunun yapımcısı sizi takmıyor,bu işi yapanda ücretli yapıyor,eee? geriye ne kalıyor,translate yama kalıyor,yapılsın abi,kendinize saygınız yoksa bu işe gönüllü olarak girişenlere saygınız olsun,senede 2 kitap okumaz gelmiş buraya ''translate yama çöp''. konu dışında bile böyle seviyesiz leş bir ortam yoktu.

    ingilizce oyunlardan gram zevk almıyorum ben,translate yamalar bile benim için lüks şahsen ve yapana aşırı saygı duyarım,çünkü kültüründen ve dilinden uzak bir mevzuyu kavramak çok zor,öyle tek düze oynuyorsun oyunu,hele oyunun sonunu değiştirebileceğin tercihleri hiç anlamıyorsun.benim ingilizce öğretmeni arkadaşım var o bile türkçe oynamak istiyor oyunları,çünkü her çevirmen kendisinden ve bizim kültürümüzden yorumlar katıyor oyunlara,translatede bunlar pek olmasada,hem ücretsiz olması hemde yapılışının dört dörtlük bir yama kadar zahmetli olmaması çok iyi bir olay.

    baltalamaktan vazgeçin konuyu,umarım hepimizin evde bilgisayar oynamak dışında çok daha eğlenceli uğraşları olur.





  • Grafik kalitesi hoşuma gitti ellerinize sağlık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yabqu22 Y kullanıcısına yanıt

    Hocam bildirin geçin hatta bir başlık açalım dh yönetimi belki ilgilenir.herhangi bir konuya gelip tartışma çıkarmak yasak.cezası var 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.