Şimdi Ara

Bakın işte şu resimden utanıyorum. (EDIT Geldi!) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
6
Favori
32.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
563 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gençler dışında orta yaşlı insanların çoğu bu durumda. Annem ile babam mesela. İkiside çalışıyor akşam eve gelince tvyi açıyorlar hoop survivor. İzliyorlar izliyorlar kapatıp yatıyorlar. Ertesi gün yine aynı terane. Hani gün boyu yorulmanın bedeli olarak tv izlersin tabiki bişey demiyorum ama ne buluyorlar şu aptal programda bilmiyorum.
  • Tv dizilerini anlarımda futbolu bende anlamıyorum. Hayatımda bir kere futbol maçı izlemeye gittim sıkıldım. Oda 6-2 bitti ali sami yen'de 2010 yılında fenerbahçe kasımpaşa maçı idi. Niang diye futbolcu vardı hala oynuyor mu bilmiyorum paso gol atıyordu. Holiganlığın tavan yaptığı böle alanlarda hiç bir zaman zevkte almadım. Kağıt oynamaya kafeye gidiyoruz ben sırtımı televizyonlara dönüyorum o maçları izlemek istemiyorum. Fakat başka spor dallarını takip ederim mesela snooker asla kaçırmam. Sakın spor,holiganlık yok, yırtınan çırpınan çirkeflik peşinde koşup, ana avrat küfür sayıldığı bir alan değil.

    Tv de sadece akşamları cartoon network açıp çizgi film izlerim eğer snooker maçı yoksa. Yakın zamanda evleneceğim ve açıkcası dizilere sanırım alışmam gerekiyor. Çünkü dizi manyağı bir eşim var. Şu anda tek derdim bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

    Ya o değilde haftanın bilmem kaç günü günde 3 saat Survivor izleyip sabahları da Survivor Panorama izliyorlar.Vallahi çok garip yani öyle bir durum ki ne diyeceğimi bilemiyorum

    Arkadaşlar olasılığı çok yüksek bir ihtimal veriyorum, yakında bu Survivor programı için illegal veya legal şekilde bahis yapmak mümkün olursa hiç şaşırmayın. Aynı futboldaki İDDAA gibi X yarışmacı bu hafta elenir bahsine 5.40 veriyorrrrr bas abi hemen parayı sonra alırsın babayı.. diye türeyebilirler. Dikkatli olmak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 18 Haziran 2017; 5:17:18 >
  • Daha önce pek çok kez bu forumda söyledim.Özellikle Survivor izleyenleri cahil takımı olarak nitelendirdim ve bayağı bir tepki almıştım.Hala söylüyorum Survivor izleyenler bir futbol takımı için hayatını verecek kadar fanatik olan insanlar salaktır benim gözümde , cahildir !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

    Daha önce pek çok kez bu forumda söyledim.Özellikle Survivor izleyenleri cahil takımı olarak nitelendirdim ve bayağı bir tepki almıştım.Hala söylüyorum Survivor izleyenler bir futbol takımı için hayatını verecek kadar fanatik olan insanlar salaktır benim gözümde , cahildir !

    TV izleyecek olduğum zaman sadece belgesel ve haber amaçlı izliyorum.Onun dışında açmıyorum bile ...
  • bilen biliyor TR'de yasamiyorum. Yil sanirim 2010 veya 2009, bir adamla yeni tanistim.

    Adamin ilk sordugu soru, ne olacak bu fenerbahcenin durumu? idi, dedim bilmiyorum, futbol ilgimi cekmiyor. Adam bir garip bakti. Hemen konuyu degistirip, TV'de yayinlanan populer bir seyi sordu (valla o kadar aklimda kalmamis ki, eskinin kurtlar vadisi gibi biseyiydi). Adama dedim, valla bi tek ismiyle biliyorum onu, hic acip izlemem. Adam bir sok gecirdi bunu duyduktan sonra. Hemen sunu soyledi:

    Eee sen o zaman Turkiye'de yasama, su an nerden baksan halkin 97% sini ilgilendiren seyler hakkinda hic bir fikrin yok. Dedim haklisin, ilgimi cekmiyor, yapacagim birsey yok.
  • Futbolunuza tüküreyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen çöplükte inci arıyon bilader. Ne biliyim felsefe blogları var, edebiyat blogları var sonracıma youtube da amatör ama çok yararlı yerli sinema eleştirmenlerimiz var. (Ancak malesef kaliteli yayın yapmalarına rağmen senin dediğin gibi hitleri, popülerlikleri az) Var oğlu var. İlk işin şu sitenin hit yerlerine bakmamak olsun, ben genelde öyle yapıyorum ilk defa merak ettim neyden utanıyomuş bu eleman diye (psikolojiye merakım olduğu için) aham burdayım işte. :D

    Ayrıca televizyondaki bence en yararlı 2 kanal var 1. TRT Türkü. 2. Cartoon Network (ingilizce dublaj izleyin) Efsane komik dizileri var arkadaşlar büyüğüm falan demeyin televizyondaki geri kalan %99.9 saçmalıktan kesinlikle kat kat daha iyi. Haberleri izleyip kendinizi tramvatize etmenizin size ne yararı var? Bırak onu çoluğunu çocuğunu da tramvatize ediyosun. Psikolojik gelişimine 1-0 yenik başlıyor çocuğun. Faceden twitten önemli gelişmeleri takip edin yeter o size.




  • Bende Survivor tarzı programlardan nefret ediyorum. İzlemiyorum, izlemeyi de düşünmüyorum. Futbolu da bir süredir takip etmiyorum. Ama bunları yapmamam, insanları yaptığı şeyler yüzünden küçük görmemi veya gömmemi gerektirmiyor.

    Futbol diye senelerce aşağıladığınız şey, bilim yuvası ABD'de dahi yükselişte senelerdir. İnsanları aşağılayan, futbolu gömen arkadaşlar, evinde atom parçalıyor sanırım. Siz ne verdiniz dünyaya da, başkalarının ne vermesini istiyorsunuz? Ya da sadece Türkiye mi böyle zannediyorsunuz? Sizin ABD halkının cahilliğinden haberiniz yok sanırım eğer mesele cahillikse. Haritada sorulan ülkeyi gösteremeyen, daha ülkelerin bayraklarını tanımayan tonla insan var en basitinden. Adam kendi ülkesinin dahi farkında değil.

    Bırakın insanlar ne yapmak istiyorsa yapsın. Neyden zevk alıyorsa ona yönelsin. Milletin zevki sizi mi gerdi. Sonra çıkıp "Yaşam tarzıma müdahale ediliyor" diye sızlanırsınız. Aynısını siz yapıyorsunuz haberiniz yok.




  • En popüler konuların üçü futbol, biri Survivor denen dandik program oluşturuyor. İstisnasız her seferinde de forumda en tepede görüyorum bu boktan konuları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilim derslerinin azaldığı ve din dersleri arttığı bir ülkede böyle sorunlar olması normaldir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet evde eşi ile ilişkiye girmez gider tv izler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survivor denen saçmalığı izleyen insanla arkadaşlık dahi etmem, o derece boş iş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitim sistemi, eğitim seviyesi ve maddi durum. Bunların üzerine geçim sıkıntısı ve ülkede artan gasp tecvüz taciz hırsızlık gibi durumlar da binince insanlar yaşadıkları olumsuzlukları enazından birkaç saatliğine unutabilmeleri bulundukları ortamdan kafalarını sıyırıp ilgiliyi başka şeylere verebilmeleri için hazırlanan programlar ve buna uyum sağlayan bir halk. Bir nevi terapi yada uyuştrucu niteliğinde yani. Faydası ne? Sıfır. Birgün bu programlar çöpte yerini bulduğunda bu insanlarda çöpte yemek arayacak duruma gelmesi hiç iyi olmayacaktır.



    Bende belki 2 yıldır tv seyretmiyorum sadece discovery vb programlara bakıyorum, 2000 li yılların başında bile biz cep telefonuna uzaylı gibi bakarken adamlar öyle araştırmalar öyle projeler yapmışlarki (mega yapılar) akıllara zarar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok haklısın biz internette kotaya hayır topluluğu olarak bunlardan usandık. İnsanlar bunlara gösterdiği ilgiyi biraz bize gösterselerdi şu an ne akk kalırdı ne de akıllı kota

    2019 senaryosunda çok birşey beklemeyin limitsiz paketler aşılı pahalı olacak , normal kotalılar kotasında duran veya aşım ücretli kotalı paketler devam edecek. (Sadece akk li paketler kalkacak)
  • sanane lan sana giren çıkan ne istediğim şey hakkında konuşurum
  • Bi bitmedniz arkadaş. Amerikan forumlarında acaba NBA izleyenlere bırakın şu alışkanlığı bilime yönelin kitap okuyun, yok lebron gitmiş, durant gelmiş, bırakın şu saçma şeyleri falan diyorlar mı merak ediyorum.
  • Bu durum için şöyle bir açıklama geliştirdim.

    İnsanlar öyle bir ülkede yaşıyor ki, hayatta kalmak çok güç. Bu yüzden hayatlarının her anında survivor olmak zorundalar. Bu yarışmayı izliyorlar çünkü survivor olmanın yollarını öğreniyorlar. Yengeç nasıl pişirilir, balık nasıl tutulur, diğerlerinin kuyusu nasıl kazılır, nasıl gömülür? İki yüzlü nasıl olunur? Küçük bir menfaat uğruna dost nasıl satılır? Bu program sayesinde bunları öğrenme fırsatı buluyorlar.

    Futbol tutkusunun temelinde de, insanların bilinçaltında futbolcuları yarı tanrı gibi görmesi yatıyor. Onların hayranı olmak, maçlarını izlemek, bilet alarak onların zengin olmasına katkı sağlamak, kulları mutlu ediyor. Kullar onların renkli hayatına bakarak o hayatı sanki kendi yaşıyormuş gibi mutlu oluyor. Bir nevi duygusal mastürbasyon yaşıyor. Ayrıca tribünlerde ana-bacı küfürler ederek ruhlarını kaplayan lağımı biraz olsun boşaltma imkanı buluyorlar ki ortalık yerde patlamasınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penguin -- 18 Haziran 2017; 12:0:14 >




  • Doğru söylüyorsun.

    Ben de Survivoru ilk 2015 All star sezonunda izledim. İlk kez izlediğim için güzel geliyordu bana üstelik en iyi yarışmacıların olduğu sezon , bu yüzden izlettiriyordu.

    Neyse 2015 i izledik. Ne geçti elime? Hiç bir şey. Bide sana bir şeyden bahsedeyim . Abim 2015 te Survivor yüzünden teravih zamanına gitmiyordu o derece bağımlılık yapıyordu ve bu durumdan rahatsız olduğu için 2015 ten sonra bir daha izlemeyecem dedi.

    Baktım ki yarışmalar sürekli aynı , muhabbetler sürekli aynı , format sürekli aynı dedim bu ne ya artık bırakacam dedim ve bıraktım.

    Bazı insanlar ise 10 yıldır Survivor izliyor ve izlemeye de devam ediyorlar. Bu insanlar nasıl sıkılmadan izliyorlar ben de merak ediyorum açıkçası. Ben sadece 1 sene tek dayanabildim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheDenier

    Takım dediğin nedir ki ya yani yıllar içerisinde takımın teknik direktöründen tut yöneticisine, oyuncularından tut formasına, sahasından tut ligine kadar her şeyi değişiyor 5 yıl önceki takımla şimdikinin arasında bir gram alaka kalmıyor ama gel gelelim insanımız ölümü pahasına anasına küfretmişler gibi birbiriyle tartışıyor.

    Yok şu transfer oldu yok bu oldu aman yönetici değişiyor aman kaleci satılıyor yok şu kupayı aldık yok o birinci oldu arkadaş bir dur artık bir yeter yahu kendinize çeki düzen verin.

    Neyin takibini yapıyorsunuz anlamadım ki? Futbol maçı bir etkinliktir zamanı gelince izlersin geçersin biter tıpkı dizi gibi. Dizi izlerken önceki bölümün analizini yapıyor musun? Haftaya kadroya hangi oyuncular gelecek diye araştırıp tartışıyor musun? Hayır.

    Dünyada ne kadar b*kluk çıkıyorsa hepsi fanatiklerin yüzündendir. Bu ister spor fanatiği olsun ister siyasi ister politik. Bir şeyin aşırısı her zaman felakete sebep olur.

    Bir ara futbola epey merak sarmıştım ama soğudum. Hala ilgiliyim ama zevkine maç izliyorum artık. Bu kadar soğumamın sebebi ise insanlar deli gibi hesap yapıyor. Atıyorum x'i şu kadara sattık y yi şu kadara alacağız üstüne şunu vereceğiz vs gibi. Adamlar sabahtan akşama kadar bunu konuşuyor sıkılmadan usanmadan. Garip geldi bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.