Şimdi Ara

Bakan Koca açıkladı: Vaka artışına neden olan yerlere özel kısıtlamalar geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
7.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Boş konuşmayı bırakmalısın bence. Okulda bulaşan virüs kafe, otel gibi kalabalık yerlerde bulaşmıyor mu yani? Devlet artık önlem almayı bırakmalı. Herkes kendi önlemini alsın kardeşim. Aşısını olsun. Kapanmalar da bir işe yaramıyor zaten. Açılınca tekrar tavan yapıyor. Esnaf da açık kalsın okullar da açık kalsın.

  • Pandemi sürecinde gece clupleri acıktı.Pandemi sürecinde hiç bir işletme mesafe ve masa sayısına uymadı.
    Lokantacilar vs odası başkanı ağladı canlı yayında esnaf aç diye.
    Doymadınız ki ,günlük cirosu 50 binlira olan barlar ,meyhaneler fakirden beter ağladılar.
    Utanmazlar ya .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komik misiniz :)))


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi zat gitsin de baksin hastanelerin yatis kisimlarina odalar varmi.millet neler cekiyor . Halk enayi olduktan sonra tepesine binen cok.olur . Kayniyor hastalik kayniyor sicak evinde luks te binbir tedbirle oturan keyifle yasayan bilmez . Calistigim yerde 2 haftada en az 4 vaka cikiyor . Cok siki tedbirler canim gencimiz cocugumuz yaslimiz gayet iyi korunuyor . Nerde bu kisitlamalar ve bu kadar asiya dayanmalarla nereye gidecek acaba vaka sayisi 70 bin ustelik daha ne kadar fazlasi var belli degil . Millet gercekten koronayi tatil ve cocuk oyuncagi olarak algilanacak bir oyun gibi goruyor . Bi gidin hastanelerin halini gorun allah askina


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serenkılıç S kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle.

  • WarForFears W kullanıcısına yanıt
    serum, aşı, ilaç. bunlar gereksiz oldugu gibi, kullanımı alttaki fotografta görüldüğü gibi komik de olabilir :) doğada serum dye bişe yoktur. doktorların hastaneleri hükümetlerin salgın kanunları ile değil, doğanın kanunları ile yaşıyorsun, unutma :)


    Bakan Koca açıkladı: Vaka artışına neden olan yerlere özel kısıtlamalar geliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • estimates29 E kullanıcısına yanıt
    hastanelerin sadece önünden geçiyordum bi ara içeri girip bi bakayım bari :) Not: Covid patırtısı kopmadan önce de yıllardır hastane içine girmiyorum ancak en cok Suriyeliler doğum yapmak için uğruyor bir de kendisine bakmayı bilmeyen bilgisiz bilinçsiz kişiler ugruyor olmalı, uzaktan izlenimlerim böyle :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya özellikle sın 1 yıl aşırı kötü yönetildi süreç ancak. Kardeşim hiç mi kafan beynin çalışmıyor ya, haftasonu sosyal medyaya giriyorum, millet ağız ağıza girmiş mekanlarda, cafelerde, restoranlarda, stadyumlarda. Anlamak gerçekten imkansız. Tüketmeyince titreme krizi geçiren bir toplum var yüksek oranda. Ben şahsen anlayamıyorum...

  • bir de orda burda elektronik teknisyenliği mesleğinden 24 saatin 22 sinde boş kalan vaktini popüler kültür medyalarında abuk subuk müphem laflarla beyanat vererek ne halt yediğini bilmeyen insanlara da zaten komik gelmeyen sadece kendi nazarında kendi kendini komik bulan bununla da çelişmeyi sevmeyip sürekli aynı abuk subuk tarza espriler yapan garip insanları hatırlıyorum bende .


    bazıları hala kokmuş mizah tarzlarını bastırma ihtiyacını gidermek için geliyor ama nedense insanlara komik gelmediği için sürekli aynı şeyleri tekerrür etmede diretiyor ...


    evet evlat gerçekten hastanelere kendine bakmayı bilmeyen kişiler geliyor ki ki sorma bu hususta lider ülke ... sosyal hayatımda en mühim ve kadim extraordinary örneklerine rastladım ben zaten bu saçmalığa .. 60 yaşına kadar hayatında münferit ciddi hastalık geçirmiş müdürüm bir anda koronadan gitti camiada saygı gören çoğu insanın işine yarayan amellerde bulunana herkesin hayır duasını alıp saygısını sevgisini kazanan müdürüm de zaten kendine bakmayı bilmiyordu bir anda bahsettiğin konudan gitti dimi koçum ..


    mümkünse şu mertebe benden uzak dur ki senin mizah ve espri tarzından da senden de hoşlanmıyorum artık ona buna dallanmandan da sıkıldık sen iyisi müsayit yerde inde yeterince kafası uçmuş kişi varken bir de başkalarından zırva dinlemeyelim lütfen kardiş ... hayat hakkındaki saçma yargılarını mümkünse uzak tut benden . ki ben gerçekleri sosyal hayatta tecrübe ettim buna saçma tezat doğuracak garip garip yargılarda pardonn düşüncelerde bulunma .


    sana tek lafım hayat bi muammadır ve neyin ne zaman olacağını bilemez kestiremezsin bu yüzden de tedbirini de alamazsın . evet gerçekten kanın doğruymuş kendine bakmayı bilmeyen insanlarla dolu hastaneler ben çok ipsiz sapsız saçmalık duydum da bu kadar ileri seviyesine rastlamamıştım .. biraz git ötede oyna arkadaş ... mümkünse benden uzak dur . ha illa ki yolun düşmüyor kendi oturduğun yerden ahkam kesmeyi tercih ediyorsan ki sanırım bu mizah tarzının verdiği bir kopukluk cesareti git biraz göğüs hastalıkları servisine gör bak bakalım insanların mı suçu korona belası yoksa malum kişilerin mi . bi gör bi allahını seversin o hasta yatış servislerini .





  • Bakan Koca açıkladı: Vaka artışına neden olan yerlere özel kısıtlamalar geliyor
    Bakan Koca açıkladı: Vaka artışına neden olan yerlere özel kısıtlamalar geliyorbbc news
    Covid: Face mask rules and Covid passes to end in England
    https://www.bbc.com/news/uk-60047438
  • estimates29 E kullanıcısına yanıt
    
    "60 yaşına kadar hayatında münferit ciddi hastalık geçirmiş müdürüm bir anda koronadan gitti"

    Covid yaygaranız başlamadan önce kişiler bırak 60'ı, 50'ye bile gelmeden ölüyordu, aloooo. Covid patırtısı kopmadan önce hem de başhekim olan bir tanıdığımız, 49 yaşında ani yürek durması sonucu öldü. Korona tiyatrosunun başladığı şu dönemde aynı nedenle ölseydi atılacak manşeti ileteyim: Korona doktor dinlemiyor, öldürüyor. Cok ürkütücü!

    10 yıldır hastaneye uğramıyorum bu benim bir gerçeğim. Her başım ağrıdığında hastaneye mi koşsaydım ? diyeceğim ancak diyemiyorum cunku başım da hiç ağrımıyor ki :) Nasıl olur bu? Cok kolay. Araştırıyor, öğreniyorum. ancak önüme uzatılan şeylerden değil, kendim bağımsız olarak araştırdığım kaynaklardan. Dur onlardan birini ileteyim. Fransız bilimci Antoine Béchamp'ın 1899 yılına dek birçok bilimcinin biyoloji alanında yaptığı deneyleri, deneylerden çıkan sonuçları anlattığı "le sang et son troisiémé elément anatomique" belgeyi okudum örneğin. Sen bu belgenin adını ilk kez şimdi mi duydun? Evet cunku ne gittiğin okulda ne de izlediğin medyada görmedin. Ne güzel eğitim ne güzel medya değil mi :) Ancak böyle bir belge var :) Ne diyorduk hah Korona diyorduk. Hadi geçmiş olsun :)

    Bu arada mesajında yığınla gereksiz arapça sözcük var, listeledim 40'tan fazla var :)

    meslek, saat, vakit, müphem, beyanat, halt, zaten, nazar, tarz, garip, bazıları,mizah, ihtiyaç, tekerrür, husus, mühim, münferit, ciddi, camia, amel, dua, bahsetmek, mümkün, mertebe, müsayit, kafa, lütfen, hayat, tecrübe, tezat, muamma, zaman, tedbir, seviye, ahkam, cesaret, bela, malum, allah, "ve" , evlat

    Türkçeleri dururken Arapçayı neden kullanıyorsun onu hiç düşündün mü :) Neyse suyu daha fazla bulandırmayalım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aşı konusunda basit bir mantık yürütün. Siz Almanya başbakanından daha değerli değilsiniz. Onun vurulduğu aşıyı vurulabilirsiniz yani.. Adamın elinde bilimsel kanıt yok habire sallıyor aşıyla alakalı Bakan Koca açıkladı: Vaka artışına neden olan yerlere özel kısıtlamalar geliyor 

  • Avrupa ülkeleri kapanıyor biz daha çok acılıyoruz. Herkes her yerde fink atıyor. Metrobüsler, minibüsler full hd...

  • adamlar pcr testine bile kısıtlama getirdi ama vaka sayısı 70 binin altına düşmüyor. sürekli katlanarak artması gereken bir hastalık nasıl olurda sabit kalır orası da ayrı bir saçmalık.


    • okullar kapanmalı ve uzaktan eğitime geçilmeli
    • 100 binde görülen vaka sayısı için bir sınır belirlenip üzerine çıkıldığında kısıtlama getirilmeli
    • maske denetimi sıkılaştırılmalı. otobüse n95 maske ile bindiğimde bile acaba kapmışmıyımdır derken millet maskesiz biniyor. cahil cesareti mi anlamadım ama bulaşı kat be kat artıyorlar.
    • yurdışına giriş çıkışlarda sıkı denetim uygulanmalı ve test sayısı mümkün olduğunca artırılmalı. öyle semptom memptom ararsalar vakalar günde 100k da olur fazlası da olur.


    kimsenin umrunda değil ama günde "açıklanan" 170-200 arasında insan hayatını kaybediyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black.Smith -- 20 Ocak 2022; 11:8:16 >
  • Olgu sayıları masabaşında belirleniyor, Aynen gündem belirler gibi. Plana programa göre belirlenen bi sayı , saçmalık dediğin o sayıya böyle baktığında bi anda herşey saçmasız yerli yerine oturur :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaka sayısının artması belki taktik olabilir. sonuçta covid olanlar aşı olmuyor! günlük 70bin kişi bedava aşı olmuş oluyor ! 70bin aşının piyasa değeri nekadar hesaplayın.

  • cagriel1 C kullanıcısına yanıt

    Aşı seni koruduysa aşı olmayanlardan sana ne?


    Dünyada amma çok Kim Jong Un varmış, covid sayesinde gördük.

    Kendi ile aynı düşünmeyenlere karşı zorbaca davranan kişiler toplumun kanseridir.

    Dünya şimdiye kadar en büyük felaketleri bu tür kişiler yüzünden yaşadı.

    Allah sizin gibilere yetki-mevki-makam nasip etmesin inşallah. İnsanlığın huzuru için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x3x kullanıcısına yanıt

    Ben hollanda sağlık bakanını referans alıyorum.

    Adamın farklı giysilerle farklı zamanlarda aşı olurken çekilmiş 6 TANE fotoğrafı var. Bakan Koca açıkladı: Vaka artışına neden olan yerlere özel kısıtlamalar geliyor 


    Şu covid sürecinden önce avrupa ülkelerini bir bok sanırdım. Meğer onların yönetimi bizden betermiş.

    Zorbalıklarını ve saçmalıklarını gördükçe ülkemi daha çok sevdim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows95 kullanıcısına yanıt
    AB'de her iş iyi yapıldıgı için covid tiyatrosuna izleyici çekme çalışması da iyi yapılıyor :)

    Bizde c.başkanı ile s.bakanı 1. doz aşı olurken video cektirdi, bizim halk için yeterli oldu. Herkes onların 3. 4. dozlarını da olduğunu sanıyor. Türkiyedeki 42 milyon kadının simgesi emine erdogan'ın ise aşı olurken ne resmi ne haberi cıktı :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.