Şimdi Ara

BaBaLa TV - 10 Kasım ve Fetöcuları Hatırlatma Videosu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
4
Favori
23.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
308 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oguzhan ugur u hiç sevmem. hızlı konuşması ve tırt esprileri beni güldürmüyor.

    AMA
    U LAN OĞUZHAN;
    Binali yıldırım senin programına gelmişti, sen babanın hesabını niye soramadın, Neden korktun? Babana yakışacak oğul değilsin!!!
  • erco35coast kullanıcısına yanıt
    Onlar sadece fetöcülere çemkirirler o kadar. Çocuğu bırak ağa babaları ses çıkaramadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dislike a basan 1200 kişinin kuyruk acısı var sanırım. demekki 1200 fetöcü hala dışarıda geziyor.
  • Oğuzhan Uğur'un bazı düşüncelerine katılmıyorum, bazı davranışları ve hareketlerini sevmiyorum. Ama paylaştığı bu video tertemiz bir arşiv çalışması. Teşekkür etmek gerekir.
  • bunlar yalama insanlar hiçbir zaman net olamadılar ve olamayacaklar hani karınca demiş ya safımız belli olsun bunlar rüzgar nereden eserse oraya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah tan Oğuzhan Uğur varda siyaseti falan filan bu sayede öğreniyorsunuz.

    Gram sevmem kendisini bunu izleyenlere de tavım.
    Video yerinde mi evet yerinde..

    Ama gram sevmem bu elemanı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna gagala güler gagala...
    Ga ga la ga ga laaaggg
    GA GA LAĞ GA GA LAĞ
    ĞAĞ ĞA LAĞ GÜLER
  • Antep li urfalı amele lafından sonra bu şahsı görünce midem bulanıyor...
  • Tarihi ancak olay anındaki zamana göre değerlendirebiliriz. Fetöcü kanalları kapatılınca da samanyolu tv ye yardıma gelen chp milletvekilleriydi. Şimdi ne o taraf ne bu taraf ikisine de inanmıyorum. Sınavı kazanamayan(hile karıştırdılar)çocuklara üzülüyorum, hakkı yenen gençlere, darbe gecesi şehit olanlara üzülüyorum.
  • vatan onu parsel parsel satanların değil, uğrunda dar ağacına gidenlerin vatanıdır.
  • aselsan mühendisleri cinayetlerinde (intihar denildi) halka şunu söylediler "herkesi tek tek koruyamayız" yine ses yok, 17 yılda mafya gibi yönetimleri sayesinde ölen şehit,sivil herkesin kanları üzerindedir.
  • Meselenin en acı yanı bilinenlerin dışında yeni hiç birşey söylemiyor
  • spiker fena olmuş.
    kötü yakalamışlar :)
    hak etmiş mi derseniz hemde nasıl hak etmiş.
    ne diyor spiker ? NE ÇOCUĞU DUYAMADIM...... bizde duyamıyoruz ne çocuğuydu :)
  • Muhteşem

    Varlığım Türk varlığına armağan olsun, NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
  • şahsen üstünden pirim kasilan konu herhangi bir siyasi düşüncesi olamayn yada bellirli bir düşünce ortaya koymayan kişilerin siyaset sahsenesine davet ediyoruz bugünkü konu meselesi feto yada Ergenekon değildir feto destekleyicisi olan isimlerden hangisi pisman ? yada Ergenekon diyoruz bunların da fetidan farkı yok ama bugün Kahraman olmuşlar ideolojik bir fikirlerin olamamis üzücü Gazi Mustafa Kemal üzerinden prim koklamaya devam eden solcu kesimden bir bok olmaz ortada ne parti kalmış nede doğru sözleri söylemek için bir umut yok hem feto hem Ergenekon hemde PKK uzantılı kişilerin bir birinden intikam alması ironik hepsinin derdi güç başka bir şey değil sözün özü kendisini büyük bir millet in parçası kabul eden ve ülkeyi bolmeye çalışan feto Ergenekon pkk gibi düşünceler den uzak bunlarla mucadelede kesin tutum gosteren geçmişine ve geleceğine saygı duyan yeni bireylerin yetismesi dileğiyle eğer ki bu vizyon yönetimi ele alirsa bugünkü Avrupa daki faşizm seviyesi tekrar düşünülür

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Dikkat bu mesaj bazı arkadaşların anlama kapasitesini aşabilir bu yüzden bu arkadaşlar bu mesajı okumadan geçebilir...

    Sizi bir yılan ve/veya çıyan soktuğu zaman tüm vücüdunuza,hücrelerinize yayılan bu zehri, içilen bir antibiyotikle değil!
    Yine aynı zehirden elde edilerek yapılan panzehirle temizlersiniz.
    Anlamayanlar için biraz daha detaya ineyim;
    40 yıldır bedendeki tüm hücrelere sızmış, yayılmış olan zeh(irle)ri temizlek için,
    Antibiyotikler arasından seçilerek içilen "Bir antibiyotik", içildiği aynı gün "zehirmisin nesin ben sizin kökünüzü kazımaya geldim lan" diyemez!
    Bunun için önce antibiyotik değilde panzehir, panzehir olmak için ise zehir olmak gerekiyordu!
    Panzehirle ölümden dönen bünyeye bu zehrin kalıntıları ve vermiş olduğu hasar ise antibiyotik tedavisi ile tedavi edilir...

    Peki hadi öyle veya böyle bir "yılan" ve zehri vücuttan temizlendi/temizleniyor
    Peki ya şuan dişlerini ciğerimize sokup hala kanımızı akıtarak bize zehir pompalayan "çıyanları" kim besliyor,
    Kim olacak, kendi bünyesi dahil, başka başka yerlerde dahi bu çıyanlardan değilde kendi vücudundan şikayetçi olanlar besliyor/destekliyor bu çıyanları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 9 Kasım 2019; 8:52:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • noobszle kullanıcısına yanıt
    Bu dediğinin olabilmesi için hukuk gereklidir. Hukuk olmuş olsa zaten kimin başının kapalı olup olmadığından tutunda çeşitli terör örgütlerine kadar bütün sorunlar halolmuş olur.

    Bizde ki hukuk anlayışına bakalım. Hukuk siyasetin köpeğidir ve hukuk altın çağını yaşıyor. Dolayısıyla geçmiş olsun ülkemize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçim zamanı gençlerin sorunlarıyla ilgileniyor gibi görünmek için DH'ye yolu düşen Binali Yıldırım'ı konuya bekliyoruz.

    Gençlerin sorunu ülkenin her türlü imkân ve varlığının peşkeş çekilmesi, kurum ve kuruluşların zayıflatılması - satılması, dibi görünmeyen bir geleceğe sahip olmaları, yöneticilerin kandırıldık deyip sıyrılması... Fikri olana değer verilmemesi, 50 lira artış yapılan KYK'nın asgari ücretin 5 katı gibi gösterilmesi. Yurt dışına gidememesi, kaliteli içerikle buluşamaması, yabancı dil öğrenememesi, gezememesi, gülememesi özetle yaşayamaması gibi büyük problemi var.

    Bir de intihar eden 4 kardeşin maddiyatla ilgili olduğu yönünde bir bulgu gözlemlenmedi şeklinde röportaj veren yöneticilerle ilgili sorunu.

    Buyrun çözün sorunlarımızı. Doğal gaza %10 indirim yapacağız deyip %32.5 bindirilmesi, enflasyon %8 deyip her türlü vergiye en az %20-25 bandından bindirilmesi... Daha sayıyım mı? Seçim zamanı tanzim denen zımbırtıları kurup seçim bitince ortadan kaybolmaları. Neyse anamızı da alıp geleceğiz biz sandığa.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.