Şimdi Ara

Babaannemin üzerine engelli aracı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sizin iş yaş benden söylemesi.


    mahkeme kararı lazım

    araç bulmanız lazım

    kardeşlerin aralarının sorunsuz olması lazım ( en kritik olanı bu herhangi vefat durumunun da herkes ortak oluyor o araca)


    hastanede tanıdığınız yoksa doktor doktor gezersiniz bir kaç gün.

    küçük şehirlerdeyseniz bilemem ama büyük şehirlerde çok uğraşırsınız.

  • Herkes mirasa falan girmiş de, durun daha bu dünyada derdi var, sırf o işlerle de bitmiyor Babaannemin üzerine engelli aracı 


    Alınan aracı kimin kullanacağı hususu da var yanılmıyorsam ve yine yanılmıyorsam 5 sene gibi bir "satılmama" şartı tarzı şeyler var, mevzuata bakmanızı tavsiye ederim.


    Bunun haricinde asıl şöyle bir sıkıntı var;

    Özellikle Doğu Güneydoğu bölgesindeki illerimizde çok fazla bu işlerde sahte rapor düzenleme muhabbeti olmuş. Devlet acayip bir şekilde bu ÖTV'siz araç konusunu didikliyormuş. Bu şekilde araç satılıp sonradan raporların sahte vs. olduğu anlaşılınca yüklü cezalar kesilen bayiler olmuş. Bayiler de bu yüzden bu işe hiç girmek istemiyor son zamanlarda. Saçmalığa da bakar mısınız, raporu sahte verene alana bir şey olmuyor, bayiye ceza kesiyor muhteşem devletimiz Babaannemin üzerine engelli aracı 


    Yani vasi, varis, dilekçe, rapor bilmemne her şeyi hallettiniz diyelim, son adımda bayiye takılma durumu var. Uzun hikaye biraz.





  • Babaannemin üzerine engelli aracı


  • Öyle bir şey yok ,kullanabiliyorsun diye biliyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bir akıl sağlıgı doktoruna gidip ,


    "ben babannemın hastalıklarını süistimal etmek istiyorum. kafamda babanneme engelli raporu aldım, bu raporla babannemın uzerine araba aldım, babannemi kafamda öldürdüm, ve kafamda arabayı diğer mirascılarla taksim ederken sorun yaşıyorum. aynı zamanda seçimi kılıçtaroğluna kazandırdırdım"


    diye aynen burda davrandıgınız gibi normal bir şekilde anlatın. en az %60 engelli raporu alır , kendinize ötv siz araç alabilirsiniz. yukarıdaki cümller bana ait olmadıgı için tamamı size ait oldugu için de lütfen şikayet etmeyin. yersiz olur yani.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.