Şimdi Ara

B&W 685 S2-Indiana line Diva 262-kef Q300 Hoparlör tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba hi-fi sisteme yeni geçtiğimden dolayı cok fazla bilgiye sahip Değilim araştıyorum bir cok konuya baktım hi fi olarak bilgiler Öğrenmeye çalışıyorum pioneer vsx 930 amfim var bu 3 hoparlör Arasında kaldım genelde sinema ağırlıkli ama müzikte dinleycem bu 3 hoparlör Arasında tercih yapmak istiyorum yorumlarınızi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Alıcağın speaker dinamikde olmalı ve ayrıca 930un gücüde yetmeliki sineöada performans alasın. Q300 dinamik değil sinema ile alakası yok. 685 e gelince 930 ile denemedin sürebilirse olabilir. İndiana line gsa da dinledim ama müzikteydi ve iki modelinide m.a silver 1 ezip geçmişti. Size önerim m.a klipsch gibi sinemaya daha yatkın markalar tervih etmeniz. En azından dinamizm i olmalı. Silver 1 ilacınız olur yada rb61-81. Klipsch yalnız ben denon ile beğeniyorum çünki sert amfiyle daha iyi gidiyorlar hafif parlak oldukları için tam rock sistemi oluyor. Pio ile tatlı ve parlak iyi sonuç vermiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında klipsch rb 81 ii modeline bakmıştım sonrasinda bu modellere yoğunlaştim aklımdan gitmişti peki denon w1200 ile sürsem rb 81 i yeterli olucakmidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mero_gts kullanıcısına yanıt
    930 u 1200 e değişme bence. Silver 1 yada 2 al bitir. Denon+Klipsch rock metal sistemi olur müzik bazında. 1200 yeterli gelir bence zor sürülmütor pek klipsch ler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki ındıana lıne biraz daha orta alt segmentı bir hoparloru andırıyor gibi, yanılıyor olabilirim dinleyen arkadaşlar bu marka hakkında dah geniş yorum yapabılırlermı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allegro kullanıcısına yanıt
    İndiana Line Tesi 560 aldım bugün 2. el. Tiz ve orta seslerde çok başarılı, doygun. Bence fiyat/performans olarak son derece başarılı bşr ürün İlk fırsatta bir adet de center'ını alacağım. Tesi yerine Diva (bir üst model) geçmek isterdim ama bütçe .) Bir önceki Jamo hoparlörlerimle dinlediğim müzik değilmiş, sinemaymış sqadece :)
  • Ne kadara aldınız ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el aldım, 1000 tl civarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.