Şimdi Ara

[b]B SEGMENTI EN İYİ ARABA BU[/b] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
3.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3-5 fazla verip avensis almak varken B sinifi araba almazdim. Hayirli olsun. Allah kaza bela vermesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayirli olsun araciniz fakat asiri pahali geldi bana.aracinizin aynisinin benzinlisi ne kadardi ve 0-100 süresi ne kadar acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandaş bu konuyu açtığına pişman olmuştur. taarruza geçilmiş. Hayırlı uğurlu olsun aracınız, yaris iyi bir otomobil.
  • 53bin arabaya veriyorsam yıllık 15k km yaptıgım için yaktıgım yakıt maximum bin lira civarında oynayacak oda koymaz bana bence araç zevk işidir sırf az yakıyo diye tonla para vermem bi arabaya.o kadar param olsa b sınıfı spor bi araç alırım poloo gti ds3 mito cooper vs gibi.
  • hayirli olsun araciniz fakat asiri pahali geldi bana.aracinizin aynisinin benzinlisi ne kadardi ve 0-100 süresi ne kadar acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manisali0645

    hayirli olsun araciniz fakat asiri pahali geldi bana.aracinizin aynisinin benzinlisi ne kadardi ve 0-100 süresi ne kadar acaba?

    Allah razı olsun. Maalesef aynı donanımlara ve özelliklere sahip benzinli yaris yok. 11,8 saniyede 100 km/saat hıza çıkıyor fabrika verisine göre. En sevdiğim özelliği arabayı ilk çalıştırdığımda, kırmızı ışıkta durduğumda ve 50 km/saat hıza çıkıncaya kadar hiç yakıt harcamıyor. Aslında daha geniş olan Toyota Prius Premium istiyordum ama 1,8 motor olduğundan(ÖTVsi %80) full donanımlısına 145.000.-TL istedikleri için dudağım uçukladı ve vazgeçtim. Yaris Hybrid spiritim elektrikle çalıştığı için hiç sesi yok, eski arabam dizeldi (1,6 Multijet Fiat Linea Emotion Plus). Motor soğukken traktör gibi ses çıkarıyordu. Allah hepimizin gönlüne göre versin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATAKSEVER -- 21 Aralık 2013; 22:52:24 >




  • teşekkürler cevap için

    @brkprlk35 @akorkmaz11
  • 53000 e b sınıfı , ne desem bilemedim



    bu arada yanlış anlamayın ama 2 yılda 100 tane b segmenti araç nasıl test ettiniz , farklı segmentleri de test etmiş olabilir misiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 21 Aralık 2013; 23:13:26 >
  • vay anam vay serhat neler dönmüş. 53k. B sınıfı. siz 100 test sürüşü ve 2 senelik araştırma sonucu bu araca 53k verdiyseniz yanlış gezmişsiniz. isterse 2 litre yaksın bu araca bu para verilmez. hep yakıt tüketiminden bahsetmişsiniz sırf yakıt tüketimi için böyle araçlara 53k verir olduk. allaşkına gidip lpgli corolla falan alsaydınız en azından arabaya binerdiniz.
  • Maskulen bi karakteri olmadıgı icin düşünmediğim 208in en çakılı versiyonunu 5000tl kadar daha ucuza alabilirdiniz. Yada 136hp benzinli avensis elegant extra alıp tüp taktirip yıllarca binebilirdiniz. Verdiginiz rakamı çıkartması icin gunde en az 100km yol yapıyor olmanız gerek. Ben 39a ibiza 1.2tsi dsg style aldım. Hala rüyalarıma giriyor 40lira kutu gibi arabaya verdim diye nasıl rahat uyuyorsunuz anlamış degilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne yaptin sen ,b sinifina 53 bin verdim diye forumda konu açılır mi hiç ? Seni linç ederler , hakaret ederler , burnundan getirirler ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kararınıza saygı duyarım para sizin istediğinizi alırsınız.

    53000TL paraya B sınıfı araç alıp ekonomi yapmak biraz garip olur. O paraya bırak B sınıfını C sınıfı dahi araç almam.
    Mazda 6- Ford Mondeo- Honda Accord-Toyota Avensis gibi D sınıfı 2.el bir sürü araç varken sırf az yakıyor diye Yaris almam. Hani 30-35 civarı deseniz anlarımda 53000 TL çok fazla bana göre...
    Hayırlı olsun
  • izmir hatayda oturan arkadaşımda da 1.2 panda var tutturmuş şehiriçi 5 litre yakıyor diye. baktım ortalama hız 40 küsür gösteriyor yol bilgisayarı anlattım anlamadı. geçen memleketi edirneye gitmiş aradı sen haklıymışsın 8,5 yakıyor bu araba şehiriçinde diyor çevreyolu kullanıp, 35-40 km ort hız ile şehiriçi şu kadar yakıyor demeyin. şehiriçi kullanım demek ortalaması 15-20 km/sa çıkan kullanım demektir.
  • 53 bin tl ye ne arabalar alinir yarise o para verilirmi be icim acidi. 50 bine sifir golf bile alinir varsin 3-4 lt fazla yaksin. Resmen icim ciz etti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

    izmir hatayda oturan arkadaşımda da 1.2 panda var tutturmuş şehiriçi 5 litre yakıyor diye. baktım ortalama hız 40 küsür gösteriyor yol bilgisayarı anlattım anlamadı. geçen memleketi edirneye gitmiş aradı sen haklıymışsın 8,5 yakıyor bu araba şehiriçinde diyor çevreyolu kullanıp, 35-40 km ort hız ile şehiriçi şu kadar yakıyor demeyin. şehiriçi kullanım demek ortalaması 15-20 km/sa çıkan kullanım demektir.


    Canınız sağ olsun. Hybrid yarisimi ilk çalıştırdığımda, kırmızı ışıkta durduğumda, yeşil ışık yanınca harekete geçtiğimde ve 50 km/saat hıza ulaşıncaya kadar hiç benzin tüketmiyor. Bu anlarda sıfır sesle elektrik motoru çalışıyor. Arabayı aldıktan sonra ilk 500 km bittiğinde ortalama hızım 18 km/saat, ortalama yakıt tüketimim de 3,5 lt/100 km gözüküyordu dokunmatik yol bilgisayarında. Yani söylediğinizin tersine daha az yakıt tüketiyordu. 500 km bittiğinde daha boş yolları kullanmam ve hızı artırmamla birlikte ortalama yakıt tüketimim 3,7 lt/100 kmye yükseldi. Anlayacağınız Hybridin çalışma prensibi kafanızdaki belirtmiş olduğunuz benzinli yakıt tüketimi anlayışına uymuyor. İnceleme imkanı bulursanız Fabrika verilerine göre de Hybrid Yarisimin şehiriçi yakıt tüketimi, şehir dışı yakıt tüketiminden daha az. Allah gönlünüze göre versin. Yaşamınız boyunca çok daha iyi arabalara (C,D,E,F segmenti), sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, kazasız belasız binmenizi dilerim..




  • Biz o fiyata citroen c4 confort plus mcp ehdi aldık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Ama B segmenti bir araç için 53.500 TL çok fazla bir rakam.
    Ama siz memnun bir şekilde kullanıyorsanız problem yok.
  • Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız yolculuklar dilerim. C segmenti ve dizel olduğu için benim arabayla kıyaslanamaz. Belirttiğiniz arabayı da test ettim. Robotize otomatik vitesi sarsıntılı çalışıyordu. Fransız arabalarının sorunsuzluğu hakkında bende de önyargı var maalesef. Hayırlısı olsun...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ATAKSEVER

    Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız yolculuklar dilerim. C segmenti ve dizel olduğu için benim arabayla kıyaslanamaz. Belirttiğiniz arabayı da test ettim. Robotize otomatik vitesi sarsıntılı çalışıyordu. Fransız arabalarının sorunsuzluğu hakkında bende de önyargı var maalesef. Hayırlısı olsun...

    Sarsıntılı değil hocam ha 1-2 ye biraz sarsıntı oluyor ama hissedilmiyor çok ta.
    Sorunsuzluk olarak bir toyota değil tabiki.
    Sıfır aldık bakımları düzenli giderse pek sorun olmaz inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emin ol siz bakımını düzenli yapın bi toyota kadar sağlamdır uzun yıllar binersiniz.. hayırlı olsun.. en azından aracınızın şekli şemali düzgün..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.