Şimdi Ara

Aynı Hoparlörü Hem Pioneer Stereo Anfiye Hem Yamaha 361'e Bağlamak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • danışmak istediğim birşey var daha öncede başka bir yerde yazzdım cvp gelmedi şimdi ben bir adette piooneer stereo anfi aldım kullanmış olduğum hoporlöre hem yamaha 361'i hemde stereo anfiyi nasıl baglayabilirim bunun için bir switc şeklinde birşeylermi almam lazım yoksa hoporlöre 4 kablo taksam bunlardan ikisini 361'e ikisinide stereo anfiye taksam anfiye veya hoporlöre zarar vermiş olurmuyum bu konuda yardım akşam deneme yapcam çünkü tak çıkar tak çıkar olayı olmasın .


    Konu başlığınız açıklayıcı olmadığı için düzenlenmiştir.
    Lütfen başlık seçiminde daha fazla özen gösterelim.
    Bilgi için TIKLAYIN
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • ne aldın sefalenk dostum , hayırlısı olsun
  • sagol tşk hakan kardeş, öle sandığın gibi kalite bişey değil pioneer A-209R diye bir model aldım ucuz yollu bakalım akşama test edecezde üstadlar bu kablo için bişeyler yazmıyorlar nasıl yapcaz onu düşünüyom.
    quote:

    Orjinalden alıntı: hakansolak

    ne aldın sefalenk dostum , hayırlısı olsun
  • yoo bence baya güzel bir stereo dostum . güle güle kullan . evet swıcler var dostum o şekil oluyo , yada avr leri bağlıcan birbirine oluyosa
  • pek anlamıyom şimdi yanlış bişey yapmayayım bir arkadaş dedi anfin zarar görür.bende daha önce başka bir cihazda öle bişey yapmıştım besleme devresini yaktım diyince, bekliyorum üstadlardan bişeyler yazrlar diye ama yazan yok malesef.bu arada senin sub resimlerinide merakla bekliyoruz saygılar.
  • Bu gün Cuma, işler genelde yoğun olur o sebeple foruma fazla göz atamıyorlardır. Akşamı bekle
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sefalenk

    danışmak istediğim birşey var daha öncede başka bir yerde yazzdım cvp gelmedi şimdi ben bir adette piooneer stereo anfi aldım kullanmış olduğum hoporlöre hem yamaha 361'i hemde stereo anfiyi nasıl baglayabilirim bunun için bir switc şeklinde birşeylermi almam lazım yoksa hoporlöre 4 kablo taksam bunlardan ikisini 361'e ikisinide stereo anfiye taksam anfiye veya hoporlöre zarar vermiş olurmuyum bu konuda yardım akşam deneme yapcam çünkü tak çıkar tak çıkar olayı olmasın .


    Sakın haa aynı hoparlöre 4 kablo takma, hem hoparlör hem amfiler zarar görür,
    bunun için özel switchler oluyor, özellikle hoparlör,amfi satan mağazalar teşhirde kullanıyorlar, oralardan soruştur
    selamlar




  • cvp için tşk dostum bende dün bir kaç elektronikçiye danıştım birisi dedi sakın yapma diyer sordugum 2-3 kişide birşey olmaz baglayabilirsin dedi içime kurt düştüğü için baglantı yapmadım bende bugün fırsat bulursam bakacam bir kaç yere daha saygılar.
  • Ayrıca dün akşam yaptığım detaylı dinlemede eski technics stereo anfimle kullandığım pioneer hop tekrar bagladım pure kolonu a çıkışına pioneer' ıda b çıkışına bagladım aynı şarkılarda ikiisnde defalarca dinledim dünkü dinlememden sonra harbi bizim purelerin orta ses çok zayıfmış ses sanki gömük veya önünde bir perde varmış gibi geliyor ama pioneer hakketten güzel canlı ve sahne genişliği veren bir sese sahipti şimdi ben bu gidişle bir çiftte hop almam gerekecek ama bu gidişle evede abimlerle falan papaz olcam yoksa yol yakınken şu pioneer stereo anfiyi elden çıkarsammı ne yapsam kalakaldım böle. özellikle süper cüp üstad elinde dünya kadar hop ver bu anfiye baglama işinde anca sen bana yardımcı olacan heralde sesimi duysan keşke pm atsam yoksa ayıp olmasın diye bir yazayım buraya belki sesimi duyarda bir bakarsınsaygılar




  • yaw dostum niye bağlayamıcakmışsın ,elektrıkçilere sorma sen anlamaz onlar, en iyi audio mağazalşarı bilir bence ,onlar yapıyor teşhir için yanyana diziyor tık tık degıstırıyolar . aç pazartesi sor bir kaç yere , kısık seste başlarsın bişi olmaz
  • ıkı anfınden yapmak ıstedıgını normal şartlarda yaptırmaz arkadasım. yanı ne pıo ne yamaha guc kacagını anında tespıt edıp kendını korumaya alır bır sure sonra kendını kapatır. en guzelı tak cıkart. bır aralara bende cok dusundum cok arastırdım bunu hatda medıa amrkta hamanın bır aparatını buldum son aşamada vazgectım. hatda bu aparatın resmını mburayada koymustum hala duruyormu bılmıyorum.
  • hımmm o zaman cıss .
  • hocam bu amfilerin arkalarında başka cihaz kontroletmek için bir çıkış bulunuyor sanırım.buradan bir röle ile sesi dağıtabilirsin.çok basit olur. buna enzer bir sistemi düğün çalan kişilerin efekli ekolayzr ları var.onların çıkışında görmüştüm.röle ile çıkış katını çıkıştan ayırmış adamlar.2 sn sonra çıkış katını hp ye bağlıyordu.
  • okla işaretlediğim yerden 220v luk çift kontak rölenin pasif kontaklarını pioneer a aktik kontağı ise yamahaya,ortak kontağıda hoparlore bağlarsın.böylece yamaha da bu çıkışı aktiflediğinde yamahadan hp ye yamaha kapalı iken pioneer hp ye bağlı olur.çocuk oyuncağı.sadece senin yamahada bu özelik varmı.
    rdit:resim ekledim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alirbsh -- 14 Eylül 2008; 0:28:16 >
  • göstermiş olduğun resimden ne gibi bir çıkış olduğu gözükmüyor akşam bir bakayım ama açıkscası anlattıklarındanda pek bişey anlamadım söylşemiş olduğun malzemeleri elektronikçide bulabilirmiyiz nasıl bişey yaptırcaz inanki bu kopnulardan pek anlamamda o yüzden iyice kafam almaz oldu.
  • abi zaten sorunda burda ben elazığda oturuyorum ve burda bir tane bile bu şekilde bir yer yok malesef ama tahminim onlarda bir aparat falan mutlaka kullanıyorlardır çünkü gençten işhanında active elektronikte hem yamaha 461 hemde sony 1200es baglanmış tek hop dinleti yapmıştım adam dediğin gibi tık tık açıp kapıyo senin çok samimi dostların bildiğim kadarıyla bu konuda bize bir bilgi alsan nasıl olur gerçi ben bu anfiyi biraz zararına satıcam gibi ama en azından satacagım arkadaşta yamaha 661 ile beraber kullancak tek hop yani..
    quote:

    Orjinalden alıntı: hakansolak

    yaw dostum niye bağlayamıcakmışsın ,elektrıkçilere sorma sen anlamaz onlar, en iyi audio mağazalşarı bilir bence ,onlar yapıyor teşhir için yanyana diziyor tık tık degıstırıyolar . aç pazartesi sor bir kaç yere , kısık seste başlarsın bişi olmaz





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.