Şimdi Ara

Aylık Burç Yorumu - Ekim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2009 ekim koç burcu

    Sevgili Koçlar Ekim ayının ilişkiler açısından en önemli enerjisi, Dünyamızın ısı ve ışık kaynağı, astrolojik açıdan kişisel canlılık ve kimlik duygusunun en önemli temsilcisi Güneş gezegeninin karşıt burcunuz olan Terazideki, 22 Eylül-23 Ekim tarihleri arasındaki seyridir. Her yıl Güneşin Terazi burcunda ilerlemeye başlamasıyla, ilişki konusu, yaşamınızda daha fazla önem kazanmaya başlar ve siz hayatınızdaki dengeleri yerine oturtmak adına daha fazla çaba sarfedebilirsiniz. Günlük yorumlarda hep üzerinde durduğum bir konu vardır. Karşıt eviniz yani astrolojik olarak bir çoğunuzun bildiği alçalan noktanız, aslında sizin, kendinizi bir başka insanın gözüyle görmeniz ve tanımlamanız açısından son derece faydalıdır. İster evli olun isterseniz bekar hiç farketmez, partneriniz olan kişiyle bu dönemde karşı karşıya gelerek, beraberliğinizi ele alma ihtiyacı duyacağınız bir gerçektir. Gelelim bu enerjinin siz Koçlar için olabilecek yansımalarına.

    www.bilinen.net/koc/2009-ekim-koc-burcu-35747/#post79658




    2009 ekim Boğa burcu

    Ekim ayına girdiğiniz şu günlerde gerek iş hayatında olanlar gerekse eğitim hayatında faaliyet gösterenler için yoğunluk söz konusu. Doğal olarak her birey sorumluluklarını yerine getirmek ve hayat mücadelesinde başarılı olmak isterken, hayatın keyifli ve güzel yanlarını da yaşamak ve hissetmek istiyor. Bu son derece doğal bir istek. Peki Ekim Ayı içinde siz Boğalar için aşk hayatınız veya uzun süreli ilişkiler açısından ne gibi gelişmeler yaşanabilir. Şimdi bunlara beraberce bir göz atalım.

    www.bilinen.net/boga/2009-ekim-boga-burcu-35748/#post79659


    2009 ekim ikizler burcu

    Ekim ayı aşk hayatınız açısından oldukça etkili enerjilerle dolu. İlk önce bahsedeceğim konu, Güneş gezegeninin 22 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında aşk evinizde yapacağı olumlu görünümü hakkındadır. Hatırlarsanız sizlere bu enerjiden günlük yorumlarınızda söz etmiş ve bu enerjinin aşk hayatınız başta olmak üzere, yaratıcı özelliklerinizin ortaya çıkmasıyla, hayatın keyifli ve güzel yanlarının tadını çıkarabilmeniz, düzenlemelerde bulunarak yaşamınıza olumlu anlamda bir yön çizebilmeniz kolay olur demiştim. Bu süreçte dikkat edeceğiniz nokta adım attığınız konularda yüzeysellikten uzak durmanız ve ciddiyetle durumları ele alarak ileriye yönelik düşünmenizdir. Uzlaşı ve uyum içinde hareket etmek size çok şey kazandırabilir. Böyle bir enerji altında ilişki kurmak açısından gayet şanslısınızdır. Fakat bunun uzun süreli olması için sabırlı olmak gerekebilir. Ödün vermeden, sadece kişisel anlamda kendinizi gözden geçirerek yanlışlarınızı düzenlemeye çalışmanız faydalıdır diyerek bitirmiştim. Şimdi biraz daha bu enerjinin olabilecek yansımalarından söz edelim.

    www.bilinen.net/ikizler/2009-ekim-ikizler-burcu-35749/#post79660




    2009 ekim yengeç burcu
    Aşk hayatınızla ilgili konularda Ekim ayının bana göre iki önemli enerjisi hemen göze çarpıyor. Bunlardan birincisi 24 Eylül-18 Ekim Venüs gezegeninin Akrep ve aşk evinizin yöneticisi olan Mars gezegeninin 4 Ekim-16 Kasım tarihleri arasındaki Akrep burcu geçişi. Her iki gezegen etkinliği de Akrepte gerçekleşeceği için, tutkularınızın oldukça derin, duygularınız bir o kadar etkileyici ve ön planda olacağını söyleyebiliriz. Aşk konusunda yenilenme ihtiyacınız nedeniyle, devam eden ilişkinizi sorgulamanız mümkündür. Bu sorgulamanın altında yatan duygu, daha güçlü bir beraberlik yaşama, karşılıklı olarak paylaşımların dengeye kavuşturulması, sorunların halledilmesi şeklindedir. Kısaca yapıcı bir şekilde değişimde bulunmak, durgunluğa sebep olan herşeyden uzaklaşmak, tutkularınızı gönlünüzce yaşamak ve herşeyden önemlisi, güç birliğinde bulunmak.

    www.bilinen.net/yengec/2009-ekim-yengec-burcu-35750/#post79661




    2009 ekim Aslan burcu

    Sevgili Aslanlar Aşk hayatınızla ilgili konularda doğal olarak en fazla üzerinde duracağımız enerji, yönetici gezegeniniz Güneşin seyirleridir. Aslan burcu Astrolojik olarak Zodyak kuşağında beşinci ev dediğimiz Aşk evin gerçek sahipleridir. On iki burcun içinde, aşk konusunda kimse onların eline su dökemez. Çünkü onlar doğuştan güçlü ifadenin, aşkla halleşmenin, aşkla büyümenin, gelişmenin gerçek temsilcileridir. Doğal olarak bu güç, doğum haritasında en güçsüz enerjilere sahip bir Aslanın bile, aşk konusunda istekli olmasını sağlayacak ve aşkı kolay bulmasını destekleyecektir. Evet şöyle bir ön sohbetten sonra gelelim Ekim ayının aşk hayatınızla ilgili yansımalarına. Biraz önce değindiğim gibi, Aşk diyince yöneticiniz Güneşin seyirlerine odaklanmamız gerekiyor. Çünkü bu ay direkt olarak aşk ve ciddi ilişkiler evinizden geçecek bir transit etkinliği yok.

    www.bilinen.net/aslan/2009-ekim-aslan-burcu-35751/#post79662



    2009 ekim Başak burcu

    24 Eylül-18 Ekim tarihleri arasında, değerler evinizin yöneticisi Venüs ve ortak paylaşım evinizin yöneticisi Mars gezegenlerinin Akrep burcu seyirleri, gerek yakın çevreniz gerekse aşk hayatınızla ilgili konularda bana göre Ekim ayının dikkate alınması gereken tarihleri olarak gözükmekte. Bu iki seyir iletişim, düşünme, yakın çevre, haberleşme, yolculuklar açısından da değer taşımakta. Bu tarihler arasında, görüşlerinizi, duygularınızı konuşarak, yazışarak ve birebir irtibatta bulunarak hissettirmeye çalışabilirsiniz. Peki Venüs ve ardından Mars gezegenlerinin bu enerjileri ne gibi yansımalar içermekte ve nelere dikkat etmek gerekir birlikte inceleyelim. Öncelikle Venüs gezegeni Akrep burcunda kendi doğasındaki uyum, uzlaşı, eşit hak ve özgürlük altında ilişki kurma gibi özelliklerinden uzaklaşır. Beklentiler artar, doyum hissine ulaşmak zorlaşır ve hakimiyet kurma arzunuz yoğunlaşır. Gördüğünüz gibi pek yumuşak etkiler içeren bir enerji değil.

    www.bilinen.net/basak/2009-ekim-basak-burcu-35752/#post79663



    2009 ekim Terazi burcu

    Ekim ayı siz Teraziler için ilişki konusunda oldukça önemli iki transitin etkisi altında geçeceğe benziyor. Bunlardan birincisi 22 Eylül-23 Ekim tarihleri arasındaki Güneş, diğeri ise, 23 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Merkür gezegeninin geri hareketidir.

    Güneş her yıl bu tarihlerde (bazı yıllarda 23 Eylül) Terazi burcunda ilerlemeye başladığında, sizler açısından hem dış dünyada kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek, hem de ilişkinizle alakalı konularda denge arayışı gündeme gelmeye başlar. Bir yıl sonra Güneşin aynı noktaya teması, tüm Terazilerin bir yaş daha olgunlaşmaları anlamına gelmektedir. Bu süreçte kendinizi içinizden geldiği gibi ifade etmek isteğiniz yoğundur. Bu durumun bir başka önemi ise, uyum konusudur. Etrafınızdaki dünyayla olduğu gibi, ilişkinizle alakalı konularda da dengenin sağlanması gerekliliği ön plana çıkacaktır. Kaldı ki sizin gibi toplumla birebir alakalı sosyal kişiler için bu durum çok daha önemlidir.

    www.bilinen.net/terazi/2009-ekim-terazi-burcu-35753/#post79664




    2009 ekim Akrep burcu

    22 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda seyredecek Güneş gezegeni ve bir gün sonrası 23 Eylül tarihinde geri hareketine başlayacak Merkür gezegeni, ilişkiler ve genel anlamda yaşamınızı ilgilendiren her konuyu, içsel anlamda gözden geçirme ve eksiklerinizin saptaması adına oldukça etkileyici. Bunu bir hazırlık dönemine benzetebilirsiniz. Yani, yeniden doğabilmek ve dış dünyaya karşı ben buradayım diyebilmek için öncelikle güç toplamanız lazım. İleriye yönelik olarak düşündüğünüz bazı girişimler için kafanızın içinde planlarınız varsa veya yoksa bile, siz bu zaman diliminde herşeyi dikkatlice ele alarak cesaretle girişimde bulunmak adına geride planda kalarak düşünmeyi tercih edebilirsiniz. Bu sessizlik içinde bazı dengeleri yerine oturtabilmeniz için, öncelikle sakin bir şekilde hareket etmeniz önemlidir. Merkürün geri hareketi bu anlamda size destek olabilir.

    www.bilinen.net/akrep/2009-ekim-akrep-burcu-35754/#post79665




    2009 ekim yay burcu

    Bilirsiniz Yay insanları genelde içleri dışları bir olduğundan kötülük nedir pek bilmez, kendilerince güven duydukları kişilerle sırlarını paylaşabilirler. Çünkü coşkulu, iyi niyetli oldukları için, derinlemesine oturup plan yaparak hareket etmeyi bilmezler. Bu yüzden çoğu Yay burcu bir çocuk kadar masumdur. Bu masumiyet ise, etrafındaki kötü niyetli insanların yaptıkları yanlışlıklarla karşılaştıklarında şaşırmalarına neden olur. Fakat aradan bir müddet geçer bütün bunları unutur yine de selamlarını esirgemezler. Hani deyim yerindeyse keseri kendilerinden yana yontmayı bilmezler. Herkes kendi payına düşeni alır fakat Jüpiterin çocukları olan siz ve Balıklar öylece durup insanların menfaatleri doğrultusunda yaptıkları yanlışlıklara, tuhaflıklara akıl sır erdiremezsiniz. Fakat işin en ilahi yanı Yaylar hiçbir zaman uç noktalarda darlığa düşmezler. Burcun en zorlu enerjisi altında olan Yay mensupları bile kendilerine yetişen bir Hızır eliyle muhakkak karşılaşır ve çıkarları için onları devre dışı bırakmaya çalışan insanların önüne kolaylıkla geçebilirler.

    www.bilinen.net/yay/2009-ekim-yay-burcu-35755/#post79666




    2009 ekim oğlak burcu

    Aşk hayatınız açısından Ekim ayını incelemeye öncelikle, Venüs gezegeninin 24 Eylül-18 Ekim tarihlerindeki Akrep burcu seyrinden başlamak gerekiyor. Hatırlarsanız bu enerji hakkında sizleri günlük yorumlarınızda bilgilendirmiş ve daha geniş bir şekilde aylık yorumlarınızda ele alacağımı belirtmiştim. Öncelikle Venüsün Akrep burcu seyri tüm burçlar için dikkat edilmesi gereken bir etkidir. Çünkü Venüs bu burçta, yumuşak özelliklerinden çok şey kaybettiği için doğal olarak uyum sağlamaktan ziyade, kontrol kurmaya dönük tavırlar çok daha fazla ön plandadır. İlişkinizle alakalı konularda daha sahiplenici tavırlar içinde olmanız bu süreçte mümkündür. Oluşan sorunlarda taviz vermez fakat kaybetmekten de, o denli çekinebilirsiniz. Sevgilinizle arkadaşlık etmekten, sanki onu yeni tanıyormuşsunuz gibi tutkularınızı dile getirmekten zevk alabilirsiniz. Öncü gücünüzü diğer insanların kabullenmesi için öncelikle yapmanız gereken, gerek hedefleriniz gerekse ilişkinizle alakalı konularda değişime açık olmanızdır.

    www.bilinen.net/oglak/2009-ekim-oglak-burcu-35756/#post79667



    2009 ekim kova burcu

    Ekim ayındaki gelişmeleri astrolojik olarak incelerken, Merkür gezegeninin geri hareketinin tüm burçlar için yaşamsal anlamda önem taşıdığını ve ne olursa olsun 23 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında temkinli hareket etmenin önemli olduğunu anlamıştım. Günümüzde astrolojiyle yakından ilgilenen kişilerin bu gezegenin geri hareketinde nelere dikkat etmeleri gerektiği hakkına az çok bilgileri olduğunu düşünüyorum. Hatta birçokları geri hareket tarihlerini ajandalarına işaretleyerek önlemler almayı ihmal etmiyorlar. Yönetici gezegeniniz Uranüsün bir oktav altı olan Merkür gezegeni ifade etme, başkalarıyla bağlantıya geçme, zeka ve mantığın aktif kullanımı açısından son derece önem arzediyor. Geri hareket dönemleri ise, özellikle sizin gibi, özgür düşünmekten, hareket etmekten zevk alan kişiler için rahatsız edici yönü daha fazla ön plana geliyor. Çünkü bir Kova için, belli standartlar içinde hareket etmek, hapsedilmek gibi bir durum.

    www.bilinen.net/kova/2009-ekim-kova-burcu-35757/#post79668



    2009 ekim balık burcu

    Sevgili Balıklar aşk hayatınız ve ilişkileriniz konusunda iki enerji Ekim ayına damgasını vuracağa benziyor. Bu enerjiler farklı alanlarda farklı anlamlar içerse de, tüm burçlar gibi sizin de Merkürün geri hareketi konusunda dikkatli olmanız gerektiğini söyleyebilirim. Bildiğiniz gibi Merkür sizin evlilik, uzun süreli ilişkilerle ilgili yaşam evinizin yönetici gezegeni. Doğal olarak bu konularda söz hakkına sahip. Bu yüzden de seyirlerinin önemle üzerinde durmaktayım. 23 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında devam edecek bu etki altında, yanlış anlaşılmalar oluşmaması hatta daha fazla büyümemesi adına dikkatli hareket etmek son derece faydalıdır. Bu enerji altında her ikiniz de olayları tek yönlü değil, tarafsız bir şekilde ele alarak çözebilirseniz anlaşmaya varmamanız için bir sebep yoktur. Kimileriniz için bu enerjinin anlamı, birbirinize karşı nazik davranmaya çalışarak sorunları konuşmaktan uzak durmanız anlamına geldiği gibi, kimileriniz için samimi olmayan ve açıkçası zoraki olarak sürdürülen fakat neredeyse kopmak üzere olduğunun her iki tarafın da farkında olduğu sahte bir samimiyettir.

    www.bilinen.net/balik/2009-ekim-balik-burcu-35758/#post79669







  • Hikaye bunlar
  • Ne diyor bu

    2009 ekim kova burcu

    Ekim ayındaki gelişmeleri astrolojik olarak incelerken, Merkür gezegeninin geri hareketinin tüm burçlar için yaşamsal anlamda önem taşıdığını ve ne olursa olsun 23 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında temkinli hareket etmenin önemli olduğunu anlamıştım. Günümüzde astrolojiyle yakından ilgilenen kişilerin bu gezegenin geri hareketinde nelere dikkat etmeleri gerektiği hakkına az çok bilgileri olduğunu düşünüyorum. Hatta birçokları geri hareket tarihlerini ajandalarına işaretleyerek önlemler almayı ihmal etmiyorlar. Yönetici gezegeniniz Uranüsün bir oktav altı olan Merkür gezegeni ifade etme, başkalarıyla bağlantıya geçme, zeka ve mantığın aktif kullanımı açısından son derece önem arzediyor. Geri hareket dönemleri ise, özellikle sizin gibi, özgür düşünmekten, hareket etmekten zevk alan kişiler için rahatsız edici yönü daha fazla ön plana geliyor. Çünkü bir Kova için, belli standartlar içinde hareket etmek, hapsedilmek gibi bir durum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.