Şimdi Ara

Axie Infinity'nin Piyasa Değeri İki Ayda Altıya Katlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pokémon ve Tamagotchi gibi oyunlardan esinlenen blokzincir tabanlı oyun Axie Infinity'nin piyasa değeri iki ayda yüzde 600 artış sağladı.


    Pokémon ve Tamagotchi gibi oyunlardan esinlenen blokzincir tabanlı bir ticaret ve savaş oyunu olan Axie Infinity'nin (AXS) piyasa değeri iki ay içerisinde yüzde 600 artış gösterdi. Axie Infinity fiyatı, yüzde 125 oranında artarak tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi.


    Cointelegraph'tan Jordan Finneseth'in haberine göre; AXS'nin piyasa değeri iki ay içinde 19,25 milyon dolardan 115 milyon dolara yükseldi. AXS fiyatı 3 Mart'ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,10 doları kaydetti.


    Altcoin, AXS kullanıcılarının Ethereum ağındaki yüksek işlem maliyetlerinden ve ağ tıkanıklığından kurtulmasına yardımcı olmak için tasarlanmış bir Ethereum (ETH) ağ yan zinciri olan Ronin'in piyasaya sürülmesinin ardından Şubat başında ivme kazanmaya başladı. Ronin'in 1 Şubat'taki lansmanından bu yana, eşsiz tokenlerin (NFT) popülaritesini artırmaya başlamasıyla ve türünün tek örneği dijital sanat eserlerinde kaydedilen rekor satışlar üzerine gündeme gelmesiyle platformdaki aktif kullanıcı sayısı hızla arttı.


    Axie evreninin oyuncu kontrolündeki sanal alemi Lunancia'daki dijital alan, aynı zamanda bir kullanıcının dokuz dijital arazi parselini satın almak için toplam 1,5 milyon dolar harcamasıyla dikkat çekti. Oyunda Axies olarak bilinen token tabanlı yaratıklar toplanarak oyun içinde yükseltilip takas edilebiliyor. 



    Alıntı

    metni:
    Kaynak: https://www.bfmedia.io/haberler/axie-infinity-nin-piyasa-degeri-iki-ayda-altiya-katlandi-7496.html







  • +

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.