Şimdi Ara

Awox U5600STR 55' Android TV (Paylaşım Konusu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
29
Favori
58.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bunun kurulumu için servisi nasıl çağırdınız telefonlara bakan yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0850 227 0 121 nolu telefondan bulunduğun ilin servis no sunu al. Arayınca randevu verip geliyor
  • ykocybotanik Y kullanıcısına yanıt
    Asagi bakan bir jack var bide tvnin saginda usblerin orda jack var usblerin oraya baglayabilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür onu görmemişim
  • televizyon geldi ve servis tarafından ücretsizz kurulum yapıldı. üzerindeki kanal liste yüklenirse popüler kanallar başta olarak sıralı geliyor.1 2 3 4 diye.. kendiniz arama yaparsanız kanallar atlamalı geliyor 1 2 3 8 9 gibi. kanal sıralama, taşıma, silme işi biraz zahmetli. silmek için bastığınızda 15 saniye beklemeniz gerekiyor.üst üste basarsanız kac kere bastıysanız o kadar kanal siliyor. 4 sefer reset atıp yüklemek zorunda kaldım. tepkiyi çok geç veriyor. kanal geçişleri vasat. sarı rengde sıkıntılı göremedim. görüntü harika diyemem ama parasına göre güzel olduğunu söyleyebilirim. bilgisayara 4k olarak bağladım gerçekten güzel sonuç verdi. android kısmı biraz hantal yinede idare eder sanıyorum, ama beni tatmin etmedi. onun için android tv box mu kullanmaya devam edeceğim. tv box daki görüntü de sanırım daha iyi . sesi menüden kendinize göre ayarlarsanız gayet iyi diyebilirim. şimdilik izlenimlerim bunlar. saygılarımla




  • Bluetooth yok değil mi arkadaşlar

    Birde gamepad falan tanımıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bahattin60

    televizyon geldi ve servis tarafından ücretsizz kurulum yapıldı. üzerindeki kanal liste yüklenirse popüler kanallar başta olarak sıralı geliyor.1 2 3 4 diye.. kendiniz arama yaparsanız kanallar atlamalı geliyor 1 2 3 8 9 gibi. kanal sıralama, taşıma, silme işi biraz zahmetli. silmek için bastığınızda 15 saniye beklemeniz gerekiyor.üst üste basarsanız kac kere bastıysanız o kadar kanal siliyor. 4 sefer reset atıp yüklemek zorunda kaldım. tepkiyi çok geç veriyor. kanal geçişleri vasat. sarı rengde sıkıntılı göremedim. görüntü harika diyemem ama parasına göre güzel olduğunu söyleyebilirim. bilgisayara 4k olarak bağladım gerçekten güzel sonuç verdi. android kısmı biraz hantal yinede idare eder sanıyorum, ama beni tatmin etmedi. onun için android tv box mu kullanmaya devam edeceğim. tv box daki görüntü de sanırım daha iyi . sesi menüden kendinize göre ayarlarsanız gayet iyi diyebilirim. şimdilik izlenimlerim bunlar. saygılarımla
    Android hızının hantal olduğunu belirttiniz ama diğer kullanıcılar tam tersini söylüyordu..




  • Bugün bizim kargo da geldi ama geç geldiği ve servis sadece 12'ye kadar çalıştığı için tv kurulumunu yapamadık. İnsanın içi gidiyor kutu o köşe de dururken açmamak için.
  • çok kötü bir televizyon özellikle sorun çıkarsa serviside kötü
  • Gubaz81 G kullanıcısına yanıt
    Siz de var mı bu televizyon? Nesi kötü mesela?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar TV geldi ve kuruldu. Sarı renk sıkıntısı görmedim ancak canımı sıkan siyah ekranda kenarlardaki ışık sızmaları oldu. Bu normal bir şey mi? Eski televizyonumda böyle bir durum yoktu. Ekran büyüdükçe mi oluşan bir sorun acaba? Renk ayarlarını bayağı bir kurcaladım ama kaybetmeyi başaramadım. Normal TV yayınlarında ve renkli yayınlarda sıkıntı yok ama karanlık bir film izlerken falan can sıkıcı gözüküyor.

    Sizce ne yapabilirim. Normal midir, çözümü var mıdır yoksa iade mi edeyim?

    Awox U5600STR 55" Android TV (Paylaşım Konusu)

    Awox U5600STR 55" Android TV (Paylaşım Konusu)

    Awox U5600STR 55" Android TV (Paylaşım Konusu)




  • benim tv de böyle bir ışık sızma sorunu yok arka ekran ışığını biraz kısmanı tavsiye ederim. harici hard disk kaydında son kaydı izleyebiliyorsunuz ancak daha önceki kayıtları izlemenize izin vermiyor herhangi bir medya oynatıcıda oynatamıyor. Kendi uydusunu kullanmak konusunda; 4k trt yayını olmasa ve tek kumanda avantajı iyi ama olumsuz yönleri çok kanal geçişleri yavaş ve kanal sıralamak zor. Görüntü ayarlarını doğru yapınca netlik artıyor. smart hızı bence iyi internetiniz hızlıysa hiç takılma donma olmuyor ve uygulamarı videoları hızlı bir şekilde açıyor. fiyatı ve görüntüsü güzel.
  • Benim cihazım da bugün kuruldu. Işık sızma, ölü piksel vs gibi sorunlar yok. Konunun ilk mesajında ki google play sürümünü kurdum. USB'den 4K videolar denedim, gayet güzel görüntülerdi. SpeedTest uygulamasını indirip internet hızını ölçtüğümde 15mbit gibi bir şey çıktı. Ben en azından 30-35mbit gibi çıkmasını beklerdim çünkü modem yan oda da ve bilgisayar da +80mbit hız alıyorum. Belirtmem gereken diğer şey ise ilk mesajda ki 4K youtube uygulamasında bir türlü oturum aç sayfasını geçemiyorum. Hiç bir şekilde tıklama/ilerleme kaydedilmiyor. Uzunca bir süre beklemek mi gerek acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    Benim cihazım da bugün kuruldu. Işık sızma, ölü piksel vs gibi sorunlar yok. Konunun ilk mesajında ki google play sürümünü kurdum. USB'den 4K videolar denedim, gayet güzel görüntülerdi. SpeedTest uygulamasını indirip internet hızını ölçtüğümde 15mbit gibi bir şey çıktı. Ben en azından 30-35mbit gibi çıkmasını beklerdim çünkü modem yan oda da ve bilgisayar da +80mbit hız alıyorum. Belirtmem gereken diğer şey ise ilk mesajda ki 4K youtube uygulamasında bir türlü oturum aç sayfasını geçemiyorum. Hiç bir şekilde tıklama/ilerleme kaydedilmiyor. Uzunca bir süre beklemek mi gerek acaba?
    kod sayfasını kapatmadan cep veya pc den youtube activate ye gidip o kodu yazmanız gerekiyor. bende baya ugrastım o kısımda.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kapisiz

    Android hızının hantal olduğunu belirttiniz ama diğer kullanıcılar tam tersini söylüyordu..

    Alıntıları Göster
    şimdi tv kanal geçişleri çok yavaş olunca android kısmı da bu yavaşlık yok doğal olarak hızlı geliyor arkadaşlara. ben de 8 çekirdekli 4 gb ramlı harici tv box var onun hızına alıştığım için bana da hantal geliyor doğal olarak. yazımda da belirtiğim gibi idare eder kullanılabilir seviyede diye yazdığımı sanıyorum.
  • bahattin60 B kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bahattin60

    kod sayfasını kapatmadan cep veya pc den youtube activate ye gidip o kodu yazmanız gerekiyor. bende baya ugrastım o kısımda.

    Alıntıları Göster
    Evet bende o şekilde hallettim sorunu. Google Play de neredeyse bir şey bulmak imkansız. Bizim için önemli uygulamaların .apk dosyalarını bulup yüklemek en mantıklısı olacak sanırım. Androidli cihazın en güzel yanı da bu işte.

    Bu arada bu konuda ışık sızması yaşayan arkadaşın isteği üzerine iki fotoğraf çektim ve bende sorun yoktu. Bu gece sadece siyah olan bir fotoğraf ile tekrar kontrol edeceğim.

    Awox U5600STR 55" Android TV (Paylaşım Konusu)

    Awox U5600STR 55" Android TV (Paylaşım Konusu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 16 Nisan 2019; 15:32:54 >




  • Fiyatta indirim olursa bekliyorum arkadaşlar. Garanti Bonus kartla alacagım kombo yapan varsa yardım bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    Bugün bizim kargo da geldi ama geç geldiği ve servis sadece 12'ye kadar çalıştığı için tv kurulumunu yapamadık. İnsanın içi gidiyor kutu o köşe de dururken açmamak için.
    Hocam 50 inç civarı üstü de olur 2500-3000 tl ye maksimum merformans ve kalite için ne önerirsiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyozgurluk

    Hocam 50 inç civarı üstü de olur 2500-3000 tl ye maksimum merformans ve kalite için ne önerirsiniz?

    Alıntıları Göster
    TV konusunda sadece kendim alacağım için araştırma yapmıştım, sizi yanlış yönlendirmek istemem. Alt linkte ki konudan yardım isteyebilir yada tavsiyeforumu sitesi üzerinden tv konusunda detaylı bilgi edinebilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/tv-tavsiyeleri-ana-konu--98334172-2103#137943524




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.