Şimdi Ara

Avrupa'da cinsel ilişkide rıza yaşları (Türkiye'de var) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 14-15'li yaşlarda benim oğlanda dellenmeye başlamıştı bırakmadılar ki çiftleşeyim  Şimdi verselerde istemem kalktı artık o tren

  • avrupa birliğinde cinsel eğitim var okullarda veriliyor.Türkiye'de yok.Aileye bırakılıyor sonuçta ortada.En büyük şok sosyal medya içine çocuk yaşta düşenlerde yaşanıyor.Bilinç yok.

  • (namus bacak arasinda degildir.) islami gore cinsellik isimli kitaplar var . hadisler var.. bu arap kulturu nedeniyle turkiye cehennemi yasiyor. avrupada da yasanan cinsellik faaliyetleri oyle hergun ponpa durumu yok ama insanlar mutlu. beden ihtiyaclari giderilmediginde insanlarin sinirleri bozuluyor..

  • Bizim ülkenin tek derdi bacak arası zaten.

  • Cinsel birliktelik ozgurlestirilmeli, insannin en temel arzusu ve zevki birilerinin baskisi altinda kalmamali.

  • ALX@S kullanıcısına yanıt

    kızın olursa yada kız kardeşin çocuk yaşından beri kucaktan kucağa dolansın ozaman zevki aşkı için kafaya bak çok güzel.

    bu tip kafalar zaten hep başkası için çalışır avrupa özentileri topluma çok iyi birşeymiş gibi anlatır sırf avrupa yapıyor diye ama kendine sıra gelince işidliye dönerler 

    türk milletinde ezelden beri ahlak namus kavramı vardır ve çok önemlidir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Aralık 2021; 12:4:16 >
  • Bilmiyorum neden kiz kardes veya kiz olarak belirttin. Sanirim cinsiyetci kimligin ve bulundugun ataerkil toplum seni boyle dusundurmeye zorladi. Isminden de dini bir toplumsal yapinin altindan geldigin belli oluyor. Zira bu duruma tarafsiz yaklasman zor.


    Herkesin bedeni herkesin kendi ozgurlugu, bizim yapabilecegimiz durust bireyler yetistirebilmek. Onlarin bunu nasil kullanacagi kendi ozgurluklerinde. Bir insanin icinde erkek veya kadin ayirmaksizin kucaktan kucaga dolasmak var ise, ne kadar yasaklasan da, hayatinin bir doneminde bunu yapacaktir. Bunu kotu veya yanlis olarak degerlendiremezsin, bu insanin kabullenebilmesi ve bunun yasal bir limiti yok. Bir istegi ve arzuyu baskilamak ve cozumlememek, zamanla psikolojik problemlere veya fiziksel siddete donusur. Turkiye bu ornekler ile dolu.


    Yazim uslubuna ve bu kadar da yazdigini duzenlemis olmana bakcak olursak egitimin ile birhassa Turk tarihi bilgin kulaktan dolma sozler ile dolu. Namus kavrami turkler de muslumanliga gecis ile basladi.


    Sana tavsiyem, issizligini degerlendirmen ve internet i daha verimli kullanman. Korkarim ki 6000 e yakin mesajini bu sekilde ici bos seyler ile doldurmus olman.


    Saygilar.


    @kerimcem





  • ALX@S kullanıcısına yanıt

    bayıldığın avrupa bile ataerk bir toplum bacısına kızına sahip çıkarlar bu bir .(genel)

    o senin o "dejenere" kemalist kafasının bu toplum üstünde olması imkansız buda 2.

    kızın boyle birşey yapmaya kalksın ortalığı yıkacağından yakacağından eminim sizinki görsel sekilsel dejenarasyon,modernite çağdaşlık vajinanın ve penisin sık sık bir araya gelmesi sık sık cinsel zevk almak sık partner değiştirmek değildir, çağdaşlığı yanlış bölgede arıyon sen. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Aralık 2021; 13:36:31 >
  • İki kadını taciz ettiğini forumda itiraf eden kerocan'dan ahlak dersleri...

  • Cevabin icin tesekkurler.


    Tartisma iletisiminin nasil olduguna pek hakim degilsin sanirim. Yazdiklarini okumakta zorlaniyorum. Giris gelisme sonuc yok.


    Bu durumu sadece 'kiz cocugu' ile sinirliyor olman dogru bir yaklasim degil. Bunun uzerine dusun lutfen.


    Yazdiklarina cevap vermek isterdim fakat buna degecek vakitim yok.


    Iyi gunler dilerim.



    @kerimcem

  • Peki 15 yaş yada daha küçük yaşta cinselliği yaşadın ve hamile kaldı kız ne yapacaksın o yaşta o sorumluluğu alabilecekmisin daha kendin çocuk iken Anne Baba olabilecekmisin?

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    sapkınlık dediğin şey kişilerin özgür iradesi iki kişi razı ise kime ne. gerçekten sapkınlık olan ise 70 yaşında adam ile 14-15 yaşında kızı zorla evlendirme ne biliyim 25 yaşında olan kuzenin 15 yaşında kendi kuzenine tecavüz etmesi öz babanın kendi kızına tecavüz edip çocuk doğurtması Veya Bir dedenin torununa tecavüz etmesi vb ANADOLUDA ve Müslüman Ülkelerinde çokça görebildiğimiz sapkınlık bunlar işte




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 7 Aralık 2021; 18:6:52 >
  • Koks34 kullanıcısına yanıt

    kızının yaşı 15 olunca istediği kişiyle kendi arzusuyla bol bol cinsel ilişkiye girsin ozaman sonuçta sapkınlık tecavüz yok sex aşk özgürlüğü var ..

    sizin dejenere kemalist kafasında aynı teyzemler vardı kızımıza çok güveniyoz medünüyük diyip salıverdiler ipini ,kız özgür kızdı, evlilik dışı ilşki yaşadı hamile kaldı,herhalde medeniyet, yüksek Atatürkçülük, avrupalılıktan olsa gerek haftalarca acillerde tansiyonları 19-22 dolaştı karı koca ölümden döndüler,ailecek piskolog piskolog dolaştılar, herifin peşindende kızımı al evlen diye dolaştılar o yaşta perişan oldular, inş sanada kısmet olur bu ileri medeniyet.

    yani avrupalıysan al torununu büyüt yani, ne acillik oluyon herifin peşinde dolanıyon,medenüyük, doğruyük, çalışkanük, avrupalüyük,sevişürük..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Aralık 2021; 18:55:36 >
  • övüp bitiremediğimiz, yaşamak için şerefimizi bile satmayı göze aldığımız 'medeni' batı ülkelerimizde görünüşe göre yakında pedofili de serbest olacak..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 10 Aralık 2021; 18:34:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.