Şimdi Ara

Avrupa Birliği Coronadan Sonra Tarihin Derinliklerine Gömülecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Avrupa Birliği daha genç hâle gelecek. Bunun bir tıraşlama olduğunu anlamayacak kapasiteye sahip olduğunuzu görmek beni üzdü.
    AB üzerindeki yükü atıyor. Aslında sadece AB değil tüm dünya.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence dağılması büyük olası ama hemen olmaz bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevengeRain

    AB'nin dağılma süreci Trump'ın gelmesiyle başladı, Johnson'la hızlandı.

    Fransa'ya Le Pen gelmeden dağılmazlar ama.

    Fransa seçimleri de 2022'deydi diye hatırlıyorum, Le Pen o seçimleri %80 kazanacak o da Frexit başlatır ve sürece noktayı koyar.



    Ayrıca 2020-2030 arası AB ülkelerinin ideolojisi Nasyonal Sosyal Demokratlık olacak, bizim de aynı ideolojiye ya da Nasyonal Liberalizm'e geçiş yapmamız şart.

    Yoksa AB ülkelerinin şutlayacağı mültecilerin yeni yuvası da biz oluruz. 2035'lere kadar göçmen haklarının/mülteci haklarının falan rafa kalkacağı bir dönem olacak.

    Bu bizim için altın bir fırsat tabii doğru olan liderleri seçersek, yoksa altın mültecikent'e döneriz.

    Şuan Nasyonal Sosyal Demokrat olarak da sadece Mansur Yavaş var, en doğru seçenek o.
    Sence AB yi ayakta tutanlar Fransa'da Lepen'in basa gecmesine izin verirlermi ? Almanya ne zaman ben birakiyorum derse o zaman ortalikta AB diye bir sey kalmaz ! Ayrica Mansur Yavas'in en dogru secenek oldugunu nerden cikarttin ? Getirdigi dini yasaklar yuzunden CHP'ye oy vermenin gunah oldugunu soyliyen insanlar hala var sence Mansur Yavas muhafazakar kesimden oy almayi basarabilirmi ? Imamoglu zaten HDP lilerle a$kitom goruntusu vererek milletini dikkatini cekti Mansur Yavasta aynisini yapmaya kalkarsa ne olucak ?




  • Tm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir şey değil 20 senedir konuşulan bir şey..

    İş yumurta ağzına geldimi sanki bir kehanet gibi havalı havalı konu açınca böyle oluyor...

    Araştırın bakın almanya fransa Avrupa kıta sahanlığında para kazanan kar elde eden tek ülkeler. Bu avrupa Birliği ayağına almanya yıllardır italya, Yunanistan, ispanya aklınıza gelebilecek bir çok avrupa birlik ülkesine borç verip duruyor..

    Bundan almanya içinde rahatsız büyük bir kesim on yıllardır var.. İnigltere zaten bundan çıkmak istedi.. Birlik de her şey almanya Fransa nın üstüne yıkılmış durumda..

    Hatta almanya nın birlikden çıkarlarsa kendi para birimleri bile hazır Avrupa birliğinin ayakda durmasının tek nedeni eurozone denilen ortak birlik ticaret alanı..

    Birlik dağılırsa almanya dahil toparlanana kadar belli bir süre pek çok ülke küçülmeye ufalmaya gidicek birlik içinde çoğu ülkelerin Yunanistan gibi ekonomileri çökücek bu sefer borç verende olmıycağından bu ülkelerde iç savaş ayaklanmalar çıkabilir..

    Kısaca birlik bencede dağılıcak ama ha deyince olmaz.. Önce birlik dağıldıktan sonrasını da ayarlamaları gerekir diğer ülkelerde çok zarar görmeden..

    Yada tam ters senaryo olucak artık dünya Birliği diye bir şey kurulucak tek bayrak, tek para birimi, tek ortak dil falan çatısı altında..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Niye dağılsın ? şu virüs olayına işine gelse gelse avrupa'nın işine gelir üstünde ki bütün ölü deriyi atıyor. (onların tabiri ile kendilerine yük olan yaşlı kesim )Bu işin sonunda güçlü olan daha da güçlü olarak çıkacak avrupaya hiç bir şey olmaz olan bizim gibi gelişmekte olan ülkelere olacak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.