Şimdi Ara

Avrasya'dan Web Tasarımda Bahar Kampanyası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutozturk -- 13 Haziran 2011; 19:44:07 >



  • Yaptığınız siteler geç açılıyor çünkü büyük resimler parçalanmamış css kullanmıyorsunuz kortinat ile işlerinizi halletmeye çalışıyorsunuz tasarımlarınız zayıf kusura bakmayın. Amatör görünüyor.
    Ayrıca
    Created: 2008-05-06
    Expires: 2009-05-06
    Updated: 2008-10-03
    Domain yakın zamanda sona erecek buda sizin bu işi çok ciddiye almadığınızı gösterir bir müşteri gözü ile baktığımızda.

    Son olarak cyberturk ile alakanız nedir ? Siteniz orada mı barınıyor benim bildiğim kadarı ile orası kapatılıyor artık uzatma işlemi yapmayacaklardı bildiğim kadarı ile.

    Baltalamak gibi olmasın kampanyanız ile ilgili yorumda yapayım stabil siteler için verdiğiniz alan ve trafik fazla hayırlı satışlar umarım eleştiri kabul edebilen birisinizdir keza etmeseniz burada kampanyanızı açıklamadınız değilmi.
  • Hani performans fiyat uyumu derler,bu fiyata bu tasarım fazla bile bence.Gayet güzel.Fiyatlarınızda uygun bence.İyi çalışmalar.
  • Eleştirilere tabii ki açığız. Bizler uygun fiyatlar ile paranızın karşılığını alabileceğiniz tasarımlar sunma peşindeyiz bu şekilde hareket ediyoruz.

    Cyberturk ile alakamız, daha önce tüm hostinglerimizi o şirkette barındırmamızdı. Şu anda şirketimizin web sitesi tabii ki orada barınmamakta.

    Domainimizin expire date lerine göz atmışsınız sağolun ilginiz için. Bizim tüm domainlerimiz aksi belirtilmedikçe otomatik olarak yenileniyor bitimine 10 gün kala bu yüzden rahat olunuz.

    CSS kullandığımız sitelerimiz de mevcuttur inceleyebilirsiniz. Verdiğimiz alan ve trafiğin fazla olduğunu düşünmüyorum. Özellikle e mail mevzu bahis olduğunda yüksek kapasiteli bir hostingin zararı değil yararı olacaktır.

    Teşekkürler ilginiz için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutozturk -- 10 Nisan 2009; 18:57:32 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jamesdean0701

    Hani performans fiyat uyumu derler,bu fiyata bu tasarım fazla bile bence.Gayet güzel.Fiyatlarınızda uygun bence.İyi çalışmalar.


    İlginiz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.