Şimdi Ara

Avea'da ilginç birşey...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kesinlikle doğru:

    Diyelim ki her yöne 300 abonesisiniz. Kullanıyordunuz ayda 36 küsür ytl ödüyordunuz. Ancak hesap kesilmeden yeni fatura dönemim artık sabit ücret olmasın dediniz. Müş.Hizmetlerini aradınız. Orada konuşmlar vs. En ucuz baktınız ki saniye bazlı her yöne konuşma 1.9 ytl sabit ücret dediniz ki bu olsun. Ancak yetkili dedi ki bu saniye bazlı tarife için yeni dönemi beklemenize gerek yok bunu seçerseniz bu hemen yürürlüğe girer.

    Tamam dedik girsin. Bu durumda faturam kesilirse her yöne 300'ün ücreti artı bir de bunu mu ödeyeceğim. Nasıl hesaplanacak. Benim kalan dakikam varken o da heba olmuş olur gibi vs.

    Cevaba dikkat edin: SANİYE BAZLI TARİFEYE GEÇTİĞİNİZ İÇİN BUNDAN BÖYLE NE KADAR KONUŞURSANIZ O KADAR FATURA SANİYE BAZLI DEĞERLENMİŞ OLARAK GELECEK. YANİ TUT Kİ HİÇ KONUŞMADIM 2 YTL ÖDEYECEĞİM DOĞRU MU DEDİM. EVET DEDİ. DEDİM 36 YTL NE OLACAK? AMA UYGULAMA BÖYLE DEDİ. İLGİNÇ AMA GERÇEKKKKKK

    EVET AYNEN ÖYLE OLDU... Sonraki faturam telsiz vs. gecikme vs. 5 ytl geldi.

    İnanmayan açsın sorsun.

    Şimdi bu hafta değiştiyse ayrı ama bu böyleydi. Şimdi böyle değilse bile forumda okudum böyle imiş mi diye doğrulayın en azından duyun. Yani dünya tersine mi döndü dedirtecek birşey. Ama bunu 1 kez mi yapıyorlar detayları nedir bilmiyorum.

    Paylaştım gerisi size kalmış







  • Hocam yazınızı okurken zorlanmadım değil. Konuşma diliyle yazmışsınız. Anlaması zor olmuş.

    Uygula güzelmiş gerçekten de. Eğer ki AVEA da böyle bir tarife uygulaması varsa ve halen devam ediyorsa 9 Kasım için en güzel hazırlığı diyebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tksharmely -- 22 Ekim 2008; 8:16:53 >
  • 3-4 sefer okudum, bişey anlayamadım.
  • Kamu çalışanı olduğum ve o zamanlar bir kız arakadaşım da olduğu için sınırsız ve rahat görüşebilmek amacıyla gittim bir kamu hattı aldım. AVEA faturalı hat kullanırken başıma gelen ilginçlikleri sırasıyla anlatayım size.
    1-Yaklaşık 10 yıldır cep telefonu kullanırım ve bugüne kadar hiçhbirh ödemeli aramaya cevap vermediğim halhde fatura ayrıntısında ödemeli arama ücretinin görünmesi.
    2-Yurtdışında kardeşimden başka konuşacak kimsem olmadığı halde (ki onunla da msn üzerinden görüşüyorum) faturamda yurtdışı görüşme ücreti görünmesi.
    3-Wap Gprs gibi özellikleri desteklemeyen, sadece konuşup sms göndermeye yarayan bir telefon kullandığım halde faturamda gprs wap gibi ücretlerin bulunması.
    Bunları avea da çok yaşadım ve sonunda hattı kontörlüye çevirip cüzdana attım, o günden beri de telefona taktğım yok, şimdi Turkcell Kampuscell kullanıyorum ve ayda 100 kontöre tüm iletişim ihtiyacımı karşılıyorum, herkese de tavsiye ederim. Eğerki sürekli ve uzun süreli konuştuğunuz kimse yoksa Avea faturalı hat kullanmayın. Çünkü 5 YTL değerinde görüşme yapsanız dahi sabit ücret vergiler vs. toplamda 30-40 YTL fatura geliyor.
    Saygılarımla...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: bungee20

    36 YTL sabit ücretli olarak konuşmuş, ay içinde avea müşteri hizmetlerini aramış, saniye bazlı tarifeye geçmiş. Ay sonu 36 YTL almamışlar. Bunu anlatmış arkadaşımız.

    Mümkün değil, 2-3 ay sonra hacze gelir onlar, görürsünüz.

    Hocam insanın içini karartma. Avea sana gıcık diye neden arkadaşa da gıcık olsun
    Avea'yla senin aranda bir husumet var biz ne yapalım
  • vay be güzel taktik bende mi yapsam ne
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.