Şimdi Ara

Avatar: The Way Of Water şimdiden 38 milyon dolarlık gelir elde etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Avatar: The Way Of Water şimdiden 38 milyon dolarlık gelir elde etti
    Avatar: The Way Of Water (Avatar: Suyun Yolu) 16 Aralık 2022 tarihinde vizyona girecek. 2009 yılında Avatar filmi ile sinema dünyasına damgasını vuran James Cameron bir kez daha rekor kırabilir.



    Ayrıca Bkz.Avatar 2 fragmanı yayınlandı: 16 Aralık'ta sinemalarda



    Avatar: The Way Of Water tarihe geçebilir



    Bu filmde Sully ailesinin karşılaştığı sorunlara, aile üyelerinin birbirlerini korumak için neler yapabildiğine ve nasıl hayatta kalmaya çalıştığına şahitlik edeceğiz. Neytiri ile Jake Sully'nin çocuklarını göreceğiz. 



    Avatar: The Way Of Water'da Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang ve Kate Winslet gibi önemli oyuncular var. Senaryo ekibinde ise James Cameron, Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman ve Shane Sal yer alıyor.



    Avatar: The Way Of Water şimdiden 38 milyon dolarlık gelir elde etti
    Avatar: The Way Of Water'ın vizyona girdiği hafta 150 milyon ila 175 milyon dolar arasında bir hasılat ile sinema dünyasına damgasını vuracağı tahmin ediliyor. 13 yıl önce vizyona giren Avatar filmi ilk haftasında 77 milyon dolarlık bir hasılat elde etmişti.



    Bu filmin rakipleri Brad Pitt ve Margot Robbie'nin başrolde olduğu Babylon ile bir korku filmi olan M3GAN olacak. Top Gun: Maverick isimli film izleyicilerin karşısına çıktığı ilk hafta 126 milyon dolar kazandı. Hasılat konusunda ilk haftasında oldukça başarılı olan bazı diğer filmler şu şekilde:




    • The Batman: 134 milyon dolar

    • Thor: Love and Thunder: 144 milyon dolar

    • Jurassic World Dominion: 145 milyon dolar 

    • Black Panther Wakanda: 180 milyon dolar

    • Multiverse of Madness: 181 milyon dolar




    Kaynak:https://www.gamespot.com/articles/avatar-the-way-of-water-looks-to-make-175-million-opening-weekend/1100-6510013/
    Kaynak:https://variety.com/2022/film/box-office/avatar-way-of-water-box-office-opening-weekend-projections-1235459227/







  • Uzun zaman dır sinema gitmemiştim gitmeyi düşünüyordum ama 3D çöplüğü ile geldi film imax bari rahat bıraksaydınız giderdim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gerçekçi olalım, Endgame Marvelin 10 yılda uğraşması sonrası bu başarısını elde etti. Ve 10 yıl sonrasında bile Avatarı ancak kıl payı geçebildi. Avatar ise Titanice fark attı ve her yerde 3D yayınlanmadı.

    Üstelik harika bir konu ve evreni var. Sinemalarda tekrar gösterilse Avatar 2009a tekrar giderdim ama Endgame'e mi? Kesinlikle hayır.
    Cameron, mükemmelliyetçiliği taşıyan ve 30 yıldır Avatar üzerinde çalışan biri. Çamur atmaya gerek yok, tadını çıkartın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_bird -- 14 Aralık 2022; 12:53:21 >
  • berbat bir film bunun nesi bu kadar kazanıyor. insanlarda ne zevk ne kalite kaldı.

  • o değil de.... James Calderon kim ?

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    iksde

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de bunu safkan görüntü kalitesiyle verebilecek sinema salonu var mı? İMAX'in bile eski teknolojisinde izliyoruz. Ankara'dayım; en kral salon bile abartmıyorum perde-sinema açısından SANKİ 480p görüntü veriyor. Evdeki tv sistemim de yemin ederim çok daha net, daha parlak kaliteli görüntüler alıyorum.

    Zaten pandemiydi, güzel film yoktu vs derken 4 yılda 3 kez anca gittim sinemaya. Allah kahretsin sinemada bile hem parasıyla hem iğrenç görüntü kalitesiyle çatır çatır sömürülüyoruz! Kim takar Türk halkını!

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    o sizin görüşünüz hocam. sizin de insanların zevklerine saygı duymanızı tavsiye ederim. ben de avatar fanı değilim. sadece zamanında izledim ve beğendim hepsi bu. ama kimse ödediği parayı sizden almıyor sonuçta. biraz anlayışlı olmakta fayda var

  • Kesinlikle sinemada izkeyecegim filmlerden birisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phoenix_bird kullanıcısına yanıt

    Marvel 10 yıl uğraştı ve ancak geçebildi haklısın, Avatar, Titanic'e de fark attı haklısın. Ama Avatar son derece kötü bir film. Harika olan sadece gişe başarısı ve teknolojisi. Onun dışında maalesef bu başarının bize izlettiği şey bir sinema katliamı. İlk filmi IMAX olarak izledim ama görsel açıdan ne kadar iyiyse hikaye de o kadar berbattı ve bundan dolayı bir daha sinemada izleyeceğim bir film değil çünkü istediği kadar teknoloji olsun bir film kötüyse diğer hiçbir şeyin anlamı yok. Terminator 2 gibi bir film yapan adamın bu filmi yapması yazık. Titanic bile bu filmden kat kat daha iyi bir film. Cameron'ın başka hiçbir filmi bu kadar kötü değil. Marvel filmleri de sinema hakkında pek bir şey sunmuyor ama Avatar o kadar kötü bir film ki ancak en kötü Marvel filmleri onunla rekabet edebilir (Civil War, Guardians of the Galaxy ve son Spider-Man filmleri gibi).


    Endgame benim de tekrar izleyeceğim bir film değil ama birini baştan sona izlemeye mecbur bıraksalar Avatar'ı kesinlikle izlemezdim. 5-10 dakika görsel olarak atlayarak bakar kapatırdım, asla dayanabileceğim bir film değil, çocuk zekası ile yazılmış bir film, ilk izlerken bile senaryonun aptallığından dolayı sıkıntıdan patlamıştım.


    Cameron keşke teknoloji ile uğraştığı kadar hikaye ile uğraşıp bu paraya izlemeye değer bir film yapsaydı. Bu paranın bu senaryoya gitmesi ve bu senaryonun bu parayı kazanması yazık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2009 yılında görece , görmediğim şeyleri görmüştüm. Yıl 2022 hatta 2023 filmi diyebileceğimiz bir filmde bakalım, bizleri şaşırtacak, neler olacak ?

  • 3D izlediğim ilk sinema filmiydi resmen büyülenmiştim o yılda. Şu an o kadar teknolojik gelişmeye alışmışız ki heyecanlanmıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt

    Hangi şehirdesiniz bilmiyorum fakat 2d seçenekleri mevcut. IMAX,4dmax gibi teknolojilerde de mevcut. Sadece 3d değil yani.


    Filme çamur atanlar da biraz abartıyor durumu. Film güzel. Sinemada keyif veren, 3D arayanlar için de o tadı verebilen bir film. Beklentiniz nedir veya sizin için mükemmel film nedir bilmiyorum ama sinemada izlenecek eğlenceli bir yapım işte.

  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    İstanbul da oturuyorum ilk film sinema izlemiş ve beğenmiştim film izleme den asla yorum yapmam ve kötülemem rahatsız olduğum tek konu 3D nefret ediyorum ve imax hepsi 3D malesef diğer sinemalar 2D veriyor evet ama projeksiyon cihazların parlaklığını kısıyorlar izlenmiyor imax gitme sebebim görüntü kalitesi harika hakkını veriyor avatar gibi bir film imax dışın izlenmez bence normal de tüm filmler imax de 2D gelir ne hikmetse 3D geldi ilk film gibi üzücü 4dx de var ama oda gözlüklü gözlerimi rahatsız ediyor ve görüntü kalitesi rezalet 3D lerin

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşte yorum budur. Hay ağzın bal yesin, bunu yazan ellerin dert görmesin.

    Bu arada "Titanic bile" kısmındaki Titanic'i yeren ifadeye katılmıyorum. Titanic ile Avatar'ın aynı cümle içinde yer alması Titanic'e hakarettir. Titanic bu Avatar denen boş görsel efekt videosunu havada karada tokatlar. Avatar denen yapım kuru görsel efektten ibarettir. En azından 2009'daki filmi böyleydi, şimdikini bilemeyeceğim. Kesinlikle sinemasına gitmezdim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 14 Aralık 2022; 17:37:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avatar 1 bu yıl eylül veya ekim ayında tam hatırlamıyorum ama sinemaya geldi hatta ben de gittim. İlk kez sinemalara çıktığında gidememiştim 4 yaşındaydım o zamanlar , şimdi 18 e giricem , biraz erken geldi zaten film . Bi 10 sene daha beklerdik.

  • hikayenin anlatmak istediğini kavrayamayanlara üzülüyorum..

  • Çocuk kitapları da güzel ana fikirlere sahip ama kimse bunları gidip yetişkinlere yönelik filmler olarak aynı basitlikte sunmuyor.


    Bu filmin anlatmak istediği şeyi kavrayamamak için filmin aşırı kompleks olması lazım. Ama değil. Doğayı sevelim, harmoni içinde yaşayalım falan. Ama bunları insan aklıyla dalga geçmeden ve daha olgun bir şekilde anlatabilirsin. Bu hikayenin anlatmak istediği inanılmaz derin bir şey olduğunu sananların gerçekten derinliğe sahip film izlememiş olması ya da bu derinliğe sahip filmleri kavrayamamış olması bence asıl üzücü olan.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.