Şimdi Ara

Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
8
Favori
15.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • haftaya gidecektim rahat rahat, dayanamadım bugün gittim, aklımdaki bütün modelleri inceledim, 10 tl giriş 10 tl otopark verdim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorkemchem

    quote:

    Orijinalden alıntı: samwithwiki

    Zorundalar ne yazık ki. Araçların çoğu VİP ve Basın günü dışında kilitli olacak. 2 yıl önce yapılan AutoShow'da kendini bilmez bir kaç kişinin, onca görevli arasında 5 tane aracın koltuklarını bıçakla kesmesi, birinin 2 araca birden kusması, aracın bagajında yemek yedikten sonra ayranı bagaja döküp çöpü orda bırakması gibi olaylar nedeniyle bunlar zorunlu. Bazı markaların araçlarına binemediğiniz bir Fuar olacak yani.

    Şimdi o yaratıklara buradan bir küfür edeceğim ama ban yemek istemiyorum. Arkadaş nasıl bir millet nasıl bir toplum olduk yaa? 2 sene önceki fuarda. BRZ'yi incelerken sorumlu bayan geldi araçta yanıma bindi aracı tanıtıyor bana. 2 tane barzo geldi kızı kolundan tuttu birisi gel fotoğraf çekilek diye. Kız bozuldu ama bozuntuya vermeden kalktı yerinden foto için hayvanlar kızın beline sarılıp kendilerine öyle bir çektilerki bir an kızın bütün iç organlarının ağzından çıkacağını zannettim. . Gelip arabanın kaputuna yüklenip foto çekilenmi istersin. İçine oturup umarsızca kornaya basanmı istersin. Sen aracın içindeyken kafasını senin kafanla gösterge tablosunun arasına sokanmı istersin. Zaten ön koltukların arkası sırf ayak izi dolu. Bir BMW ise içim acımıştı. Canım velur paspaslara hayvanın biri çamurlu ayakla basmıştı biride renginden tahmin ettiğim üzere kola dökmüştü. Çocuk olayını zaten anlayamıyorum. 5 yaşında ki veletin ne işi var fuarda. Arabaların koltuklarına basıyorlar. Kornalarını öttüryorlar. Gerçekten inceleme için gelen ve araç satın alma amaçlı gelen sayısı o kadar az ki. Valla bilet fiyatları az bile olmuş yapsınlar en az 50 TL gerçekten ilgili adamlar gelsin. E bu bahsettiğim rezillikleri gören firmaların da araçları kilitlemesi kadar doğal bir şey yok. Davetiye aradım ancak sanırım vazgeçip gitmeyeceğim fuara çünkü haftaiçi gitme şansım yok haftasonuna kaldık ve bu yaratıklarla aynı ortamı paylaşmak istemiyorum.

    Bugün tekrar oradaydım. Bir çok fotoğraf çektim ve basın kartımda boynumda takılı haldeydi. 1 kişi Aston Martin'de kavga etti güvenlik ile aracın içine bakmak istediği için. Afedersiniz ırkçılık yapmayı sevmem ama üstü başı pislik içinde bir kekoydu kendileri. 3-4 tane daha arkadaşı arka çıktı onlara tatsızlık olmadan güvenlikler yaka paça dışarı attılar büyük ihtimalle dışarıda sevmişlerdir onları. Bir kaç model ile konuştum. Çok nazik olduğumu gelenlerin çoğunun ya taciz ettiğini ya da arabadan çok onları izlemek için geldiklerini söylediler. Özellikle yabancı olanlar bu durumdan hiç hoşnut değildiler. Audi standında yine aynı tipte insanlar gelmiş Audi TT'nin konsoluna bam bam vuruyorlardı. Tüm otomobil firmaları bu fuarın Tüyap'ta olmasından memnun değiller. Suriyeliler, daha önce medeniyet görmemiş belki de mahallesinin dışına çıkmamış insanlar gelmişler saçma sapan davranışlar yapıyorlar. Lounge'ye bilindiği gibi VİP ve basın girebilir ona dahi girmeye çalışanlar bir de üstüne üstlük içki isteyenler gerçekten iğrenç bir duruma neden oluyor. Bu arada hafta sonu gelmek isterseniz bana dm atın Peugeot tarafından yollanmış davetiyelerden kaldıysa ayarlamaya çalışırım size. Kaç tane kaldıysa DH kıyağı yaparım ama haftasonu gitmeniz taraftarı değilim çünkü ipini koparan gelecek. Bayağı zorlu olacak.




  • Arkadaşlar yeri mi bilmiyorum ama Autoshow'a sadece hafta sonu gitme şansım var.Maalesef haftaiçi hiç vaktim yok.Cumartesi mi daha az insan olur pazar günü mü? Daha önceki fuarlardan filan deneyimleri olan varsa yardımcı olabilir mi.Cumartesi gidersem 5 6 gibi gideceğim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *Tensa Zangetsu

    Arkadaşlar yeri mi bilmiyorum ama Autoshow'a sadece hafta sonu gitme şansım var.Maalesef haftaiçi hiç vaktim yok.Cumartesi mi daha az insan olur pazar günü mü? Daha önceki fuarlardan filan deneyimleri olan varsa yardımcı olabilir mi.Cumartesi gidersem 5 6 gibi gideceğim

    Cumartesi günü pazar gününe göre daha sakin olur...Üstelik akşam saati gideceğiniz için çoğu kişi çıkarken siz gireceksiniz...
  • Bugün gittim ben de fuara. Aklımdaki bir çok marka modele baktım. Şahsen benim için biraz hayal kırıklığı oldu.

    Öncelikle mazda'dan başlarsam, benim için tam hayal kırıklığıydı. Mazda Mx-5'in 2016 nisan'da geleceğini söylediler fiyat tabii ki belli değil ama 2016 nisan nedir abi, hiç getirmeselerde bari. Zaten aracı platforma koymuşlar incelemek de mümkün değil.

    Mazda 3'e baktım malzeme kalitesi başarılı değildi özellikle koltuk döşemeleri çok kötü geldi. Torpidonun içi tamamen plastik hiç bir kaplama yok ve şimdiden çizilmişti. Stand görevliside saçma sapan ve laubali bir adamdı.

    Ford'a gittim komik ama fiesta'nın kapısını kitlemiş adamlar :) neyse focusu inceledim 1.6tdci otomatik powershift focus'a 98000 fiyat çektiler ve bunun fuar fiyatı olduğunu daha fazla indirim yapamayacaklarını söylediler :) sadece titanium artı sunroof alırsam 90 olurmuş en son :) Bir de trendx donanımın gayet dolu olduğunu söyleyip klima, abd, 4 cam elektrikli diyen bir satış temsilcisi gördüm :)


    Renault Kadjar'a baktım araç hoşuma gitti ama fuarda sergilenen 1.5dci+edc icon opsiyonlarla 110000tl, opsiyonsuz 90 küsür bin tl idi.

    Honda'da type-r baktım 160k fiyatla ağustosta satılacağını söylediler.


    BMW'de güzel indirimler var. Liste fiyatı 150 küsür(154 galiba tam hayırlamıyorum) olan sergideki bmw 2.18i 141-142 gibi bir paraya plaka işlemleri dahil bırakıyorlardı.

    4.28i ve 420d için cabrio+ comfort paket fiyat aldım 4.28i 237, 4.20d 247 fiyat aldım şaşırdım hata olmasın dedim ama temsilci dizel her zaman daha pahalıdır dedi :) fiyat konusunda uğraşmadım yani ne kadar düşerdi bilemiyorum.

    Mercedes çok kalabalıktı o yüzden fiyat almakla uğraşmadım ama temsilciler güler yüzlü insanlardı en azından. liste fiyatı 250k olan bir e cabrio vardı siparişi kim geçmişse mükemmel tercih yapmış renk döşeme donanım vs muhteşemdi. BMW 4'e 4 defa tercih ederdim o derece. Zaten başına geldiğimde pazarlık yapan müşteriler vardı :)


    VW standı bayiler gibi umursamaz temsilcilerle dolu manenler yardımcı olmak istiyor ama bilgisiz temsilcilerin umrunda değil bulamıyorsun bile. Golf'ün iç seçenekleri ile ilgili soru soracaktım soracak adam bulamadın.


    Seat leon güzel alınacak araç 1.4 150hp, dsg, sunroof, metalik renk fiyat/performans olarak oldukça başarılı geldi tip de on numara beş yıldız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Type R'da K20C1 kodlu motor kullanılmış. Yani K20 blok var bu motor hakkında bir ipucu verir sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guvenxoca kullanıcısına yanıt
    hocam tdi özelinde sormadım ama temmuzda fiyatlar açıklanıp ağustosta sipariş almayı planlıyorlaemış.
    araç güzel bu arada ;)
  • bende gittim bugun gayet guzeldi ama mankenleri dikizleyenlerde yok değildi haftasonu gidilmez kesinlikle hafta ici bir daha gitmeyi dusunuyorum bakalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeşil m4 muhteşem yakışmış bence normal 4 serisi ve 3 serisine de gelmeli m paketli alınca güzel durur.
  • Type-r çok sönük kalmıştı. O ledli rüzgarlığın olmayışı inanılmaz etkilemiş mevcut spoiker kaçak kat çıkmış gibi.

    İç tasarımda da konsoldaki ekran çok sırıtıyordu açık olmadığından grafiklerini göremedim ama sanki sonradan takılmış gibi duruyor.

    Direksiyonda çok kötü duruyordu kırmızı siyah direksiyon çok çirkin bence. Yani aracın içide dışıda malesef kaliteli/premium/pahalı bir araç gibi durmuyor.

    Motoruna vs. diyecek laf yok ama aracı bilmeyen birine göstersen kesinlikle 160 bin liralık bir araç olduğuna inandıramazsın. Honda böyle bir aracın için dışına neden biraz daha özen göstermez anlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenktun34

    quote:

    Orijinalden alıntı: OnurD7

    quote:

    Orijinalden alıntı: cenktun34

    Mazda MX-5'i inceleye biliyormuyuz? Kapıları açıktır diye tahmin ediyorum,yoksa gitmeyeceğim.

    Bilgilendiren biri olursa sevinirim.

    Dün açık değildi yüksek bir platformdaydı ve dönüyordu.

    Ne demeye getirmişler aracı o zaman. Ne tuhaf marka oldu bu Mazda'da hayret bir şey.

    Teşekkürler hocam.

    Sırd bu araç için gittim. Aracı inceleyemiyoruz. Fiyat belli değil, Türkiye'de satışa çıkacağı tarih için nisan 2016 diyorlar

    Bu mazda Türkiye'den silinmeyi sonuna kadar hak ediyor. Bir de Türkiye'de pazar mı var diyor temsilci. Aracı getirmezsen, tanıtım yapmazsan, reklam vermezsen nasıl olacak o pazar. Gördüğüm en başarısız standlardan biriydi mazda. İlgi az, temsilci ukala ve alakasız.

    Borusan cayır cayır kaç yüzbinlik araçları satıyor, bu adamlar c segment araçları bile satmayı başaramıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: samwithwiki

    quote:

    Orijinalden alıntı: gorkemchem

    quote:

    Orijinalden alıntı: samwithwiki

    Zorundalar ne yazık ki. Araçların çoğu VİP ve Basın günü dışında kilitli olacak. 2 yıl önce yapılan AutoShow'da kendini bilmez bir kaç kişinin, onca görevli arasında 5 tane aracın koltuklarını bıçakla kesmesi, birinin 2 araca birden kusması, aracın bagajında yemek yedikten sonra ayranı bagaja döküp çöpü orda bırakması gibi olaylar nedeniyle bunlar zorunlu. Bazı markaların araçlarına binemediğiniz bir Fuar olacak yani.

    Şimdi o yaratıklara buradan bir küfür edeceğim ama ban yemek istemiyorum. Arkadaş nasıl bir millet nasıl bir toplum olduk yaa? 2 sene önceki fuarda. BRZ'yi incelerken sorumlu bayan geldi araçta yanıma bindi aracı tanıtıyor bana. 2 tane barzo geldi kızı kolundan tuttu birisi gel fotoğraf çekilek diye. Kız bozuldu ama bozuntuya vermeden kalktı yerinden foto için hayvanlar kızın beline sarılıp kendilerine öyle bir çektilerki bir an kızın bütün iç organlarının ağzından çıkacağını zannettim. . Gelip arabanın kaputuna yüklenip foto çekilenmi istersin. İçine oturup umarsızca kornaya basanmı istersin. Sen aracın içindeyken kafasını senin kafanla gösterge tablosunun arasına sokanmı istersin. Zaten ön koltukların arkası sırf ayak izi dolu. Bir BMW ise içim acımıştı. Canım velur paspaslara hayvanın biri çamurlu ayakla basmıştı biride renginden tahmin ettiğim üzere kola dökmüştü. Çocuk olayını zaten anlayamıyorum. 5 yaşında ki veletin ne işi var fuarda. Arabaların koltuklarına basıyorlar. Kornalarını öttüryorlar. Gerçekten inceleme için gelen ve araç satın alma amaçlı gelen sayısı o kadar az ki. Valla bilet fiyatları az bile olmuş yapsınlar en az 50 TL gerçekten ilgili adamlar gelsin. E bu bahsettiğim rezillikleri gören firmaların da araçları kilitlemesi kadar doğal bir şey yok. Davetiye aradım ancak sanırım vazgeçip gitmeyeceğim fuara çünkü haftaiçi gitme şansım yok haftasonuna kaldık ve bu yaratıklarla aynı ortamı paylaşmak istemiyorum.

    Bugün tekrar oradaydım. Bir çok fotoğraf çektim ve basın kartımda boynumda takılı haldeydi. 1 kişi Aston Martin'de kavga etti güvenlik ile aracın içine bakmak istediği için. Afedersiniz ırkçılık yapmayı sevmem ama üstü başı pislik içinde bir kekoydu kendileri. 3-4 tane daha arkadaşı arka çıktı onlara tatsızlık olmadan güvenlikler yaka paça dışarı attılar büyük ihtimalle dışarıda sevmişlerdir onları. Bir kaç model ile konuştum. Çok nazik olduğumu gelenlerin çoğunun ya taciz ettiğini ya da arabadan çok onları izlemek için geldiklerini söylediler. Özellikle yabancı olanlar bu durumdan hiç hoşnut değildiler. Audi standında yine aynı tipte insanlar gelmiş Audi TT'nin konsoluna bam bam vuruyorlardı. Tüm otomobil firmaları bu fuarın Tüyap'ta olmasından memnun değiller. Suriyeliler, daha önce medeniyet görmemiş belki de mahallesinin dışına çıkmamış insanlar gelmişler saçma sapan davranışlar yapıyorlar. Lounge'ye bilindiği gibi VİP ve basın girebilir ona dahi girmeye çalışanlar bir de üstüne üstlük içki isteyenler gerçekten iğrenç bir duruma neden oluyor. Bu arada hafta sonu gelmek isterseniz bana dm atın Peugeot tarafından yollanmış davetiyelerden kaldıysa ayarlamaya çalışırım size. Kaç tane kaldıysa DH kıyağı yaparım ama haftasonu gitmeniz taraftarı değilim çünkü ipini koparan gelecek. Bayağı zorlu olacak.

    İşte yine aynı senaryo hatta daha kötüsü. Hocam teklifin için teşekkür ederim pm olarak bilgi verirsen davetiye almak isterim.




  • 21.05.2015 günü Fuar'da yaptığım incelemeler.

    EN İYİ STAND: Peugeot
    EN İYİ HİZMET: Toyota
    EN YOĞUN İLGİ: Mercedes ve Vw
    EN BOŞ İLGİ: Dacia - Renault - Suzuki
    EN İYİ MANKEN: Subaru - Seat (Liseli)



    YENİ SKODA SUPERB ;
    Kesinlikle harika olmuş bir araç fiyatları kaderini belirler. Diz mesafesi beklediğimiz gibi sınıfında en iyisi hatta üst segmentler de göz kırpıyor. Skoda biz bunu E segmenti olarak ürettik demesinin nedeni genişliği olsa gerek. Rengide can alıcı nokta oldu benim için.
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)


    YENİ AUDİ Q7
    Fuarda Volvo standı olmadığı için XC90 ile karşılaştırmadan yorum yapmak gerekirse. Yaklaşık 350 kg hafiflemiş bir araçtan bahsediyoruz muazzam bir mühendislik başarısı. Araç kendi ağır duruşunu belli etmiş.
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)


    AUDİ A8
    S serisinden abartıldığı kadar eksik yani ASLA yok. Ama 7 serisinden daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Audi'nin ince işçilik ve kalitesine önem verdiğini en rahat gösteren model oldu bu benim için. Arka tarafı kısacası muhteşem.
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)


    AUDİ S8
    Aracın içindeyken ben ve cihan abi. Orada ki bir yetkili aracı çalıştırdı. Ben şaşkınlıkla araç mı çalıştı dedim. Böyle motor sesi o kalabalıktaki seste gerçekten çok etkileyici geldi.
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)


    BMW 7 SERİSİ
    Çok kaliteli bir araç özellikle koltukları ve ses sistemi beni benden aldı. Rengi harika asil gösteriyordu. Ama gel gelelim S serisi ve A8 gibi rakipleri arasında biraz ateşlenmesi gerek.
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)


    BMW M4
    Altı Paris. Üstü Bayburt.
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)


    MERCEDES S SERİSİ
    Sınıfının kralı olmasını sonuna kadar en detayına kadar hakediyor. Arka koltuktaki kafalıkta bulunan yastıklar gerçekten harika.
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)


    MERCEDES MAYBACH
    Fazla söze gerek yok.
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)


    VW GOLF R
    En etkileyici renk bana göre. Araba gerçekten çok dikkat çekiciydi gerek rengi olsun gerek tasarımı ile en azından çoğunluğa göre konuşmak gerekirse. Arkası çok hoşuma gidiyor. Mavi dikişler ile yine standart bir sportif hava katılmış iyide olmuş.
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)


    VW CADDY 4
    Eski kasasına göre yeni sürgülü pandizot, highline donanım eklenmiş, alcantara koltuk, piano black ön konsol ve otomatik park ile kaliteli donanıma sahip bir yeni Caddy.
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)


    VW PASSAT
    2.0 TDI Highine 4 motion ağzına kadar dolu Passat. Gerçekten kaliteli bir araç. Sağolsun Ford yetkilileri Mondeo'nun kapısını kitleyince Passat'a ilgi çok büyüktü.
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)


    FORD MONDEO VİGNALE
    Ford fuarın en rezil markasıydı. Ticari araçları hariç tüm araçlarının kapısını kitlemiş. Sadece Mondeo Vignale açıktı ki ona da binemiyorduk.
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)


    TOYOTA LAND CRUİSER V8
    Bu araba için sadece sağlamlık kelimesi yeterli olabilir. Çok çok büyük bir araba yanında ufacık kalıyorsunuz. Araçta cihan abinin vites topuzunun üzerinde ki kaplı derinin açılıp araç vitesinin şaşesi hali görülebiliyordu. hoş olmayan bir durumdu gerçekten. Ama votka veren Toyota standı çalışanlarına da teşekkür etmeden geçemem. En iyi hizmeti verenler oldular fuarda.
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)


    SPOR OTOMOBİLLER
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)
     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 23 Mayıs 2015; 3:38:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master_Evil

    xc90'ı şu fuarda göremeyeceksem başka nerede göreceğim, volvonun katılmaması kötü oldu

    neden katılmadı ? keyfinden dolayı katılmadıysa çekilsin zaten. Türkiye'de, VW nin Volvo dan üstün tutulduğu bir piyasa.

    Tesla var mı fuarda Tesla çok lazım abi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BenGiDeR


    quote:

    Orijinalden alıntı: cenktun34

    quote:

    Orijinalden alıntı: OnurD7

    quote:

    Orijinalden alıntı: cenktun34

    Mazda MX-5'i inceleye biliyormuyuz? Kapıları açıktır diye tahmin ediyorum,yoksa gitmeyeceğim.

    Bilgilendiren biri olursa sevinirim.

    Dün açık değildi yüksek bir platformdaydı ve dönüyordu.

    Ne demeye getirmişler aracı o zaman. Ne tuhaf marka oldu bu Mazda'da hayret bir şey.

    Teşekkürler hocam.

    Sırd bu araç için gittim. Aracı inceleyemiyoruz. Fiyat belli değil, Türkiye'de satışa çıkacağı tarih için nisan 2016 diyorlar

    Bu mazda Türkiye'den silinmeyi sonuna kadar hak ediyor. Bir de Türkiye'de pazar mı var diyor temsilci. Aracı getirmezsen, tanıtım yapmazsan, reklam vermezsen nasıl olacak o pazar. Gördüğüm en başarısız standlardan biriydi mazda. İlgi az, temsilci ukala ve alakasız.

    Borusan cayır cayır kaç yüzbinlik araçları satıyor, bu adamlar c segment araçları bile satmayı başaramıyor.

    Biz aracı incelerken biraz bozuldu o temsilci. Ama biz içimizden geçeni söylemiştik, çünkü Mazda 3 'ü merak ediyorduk. Malum test sürüşü yapmak için bile araç bulmak kolay değil


    Aracın kapıları 98 model Honda Civic'ten farksız. Koltuk döşemeleri , kapı içleri kullanılan malzeme hepsi 90'lardan kalma...


    Japonlar gerçekten bu işi bilmiyor ben bunu anladım.


    Lexusa gittim mesela, S Klasse'^ye rakip aracın arkasına oturduğunuzda, arkadaki yolcuların kontrollerinin olduğu bir konsol gibi bir şey var, 80'li yıllardan kalma teyplere benziyor, butonlar falan rezil...Retro lüks bir araç demişti arkadaş, güzel ama ya falan demişti.


    Japonlar nükleer faciadan sonra belini doğrultamadı sanki... Ne Toyota'da kaydadeğer bir gelişme var, ne Mazda'da ne Honda da...

    Ama Kore araçları inanılmaz gelişiyor mesela...




  • Lada var mı fuarda. ??? Varsa yeni gelecek modellerini gören,fotoğraf çeken oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    tesla da yok
  • eyönetmen E kullanıcısına yanıt
    lada da yok
  • 7 serisi diye 6 serisinin iç mekanını koymuşsunuz hocam yanlışlık olmuş sanırım

    Ben gittiğimde focus st ve mustang gibi üst kitlenin alabileceği araçlar hariç bütün fordlar açıktı. Mondeoyu da inceledim. Kendi yorumum dışı ne kadar hoşsa içi de bir o kadar kötü. Passat dış tasarım olarak bir tık daha kötü olsa da genel olarak çok daha başarılı bir araç olmuş ikisini de inceledim.

    edit: Ben 22 mayısta gittim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white without pressure -- 23 Mayıs 2015; 8:24:52 >
  • Bu da yıllardır beklenen 1.6 dizel otomatik insignia


     Autoshow 2015 ANA KONU (Fotolar ve İzlenimler Dahil)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white without pressure -- 23 Mayıs 2015; 8:31:30 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.