Şimdi Ara

Aura marka İhlas'a ait klimalar nasıldır? Tavsiye edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
24.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aura marka İhlas'a ait klimalar nasıldır? Tavsiye edermisiniz?

    Daha önce ihlasın birçok ürününü kullandım ve kullanmaya devam ediyorum.

    Klimaya ihtiyacım olduğu için araştırmak istedim.

    Aura markasını tavsiye edermisiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kendisi hiçbir şey yapamayan bir marka almanızı şiddetle önermem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .DeDe.

    kendisi hiçbir şey yapamayan bir marka almanızı şiddetle önermem.


    Nasıl güleyim bilemedim.! Hadi Ordan!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .DeDe.

    kendisi hiçbir şey yapamayan bir marka almanızı şiddetle önermem.

    18000 btu aura klima aldım hem mağazada hem serviste müşteri memnuniyeti 10 üzerinden 10.

    İhlasa verdiğim paralar sonuna kadar helal olsun diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KSTD

    quote:

    Orijinalden alıntı: .DeDe.

    kendisi hiçbir şey yapamayan bir marka almanızı şiddetle önermem.


    Nasıl güleyim bilemedim.! Hadi Ordan!

    Neden nasıl güleyim dediniz ihlas fasoncu bir marka, ya buradan bir markaya ürün yaptırır yada nerden ucuz kalitesiz mal bulursa getirirtip satar.

    20 sene önceki ihlas ile şimdi ihlas arasında uçurum var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nesTeer


    quote:

    Orijinalden alıntı: .DeDe.

    kendisi hiçbir şey yapamayan bir marka almanızı şiddetle önermem.

    18000 btu aura klima aldım hem mağazada hem serviste müşteri memnuniyeti 10 üzerinden 10.

    İhlasa verdiğim paralar sonuna kadar helal olsun diyorum.

    Bende 20 sene önce aldığım buharlı ısıtıcı dışında ihlasa verdiğim bütün parayı sonuna kadar haram ediyorum.
  • Bir arkadasim satiyor diye 12.000 btu aura inverter klima almistim 14 ay once. Birinci ay su akitti icerideki unite. Servis cagirdim teraziden olabilir diyerek duvari bir daha genisletip tahliye borusunu biraz daha asagi meyillendirdi. Sorun cozulmeyince en bilge servis elemanini gonderdi ve gazinin orjinalde eksik oldugunu soyledi. Terlemeyi kesmek icin sonradan gaz ilavesinin yapilmamasi gereken inverter klimaya gaz ilavesi yaptilar... kis mevsimi gelince su ile is bitmis oldu bu yaz mevsimine kadar. Isitma performansi ise kesinlikle bes para etmez. Karsisinda otur sicak modda nezle garantili. Bu yaz yine su akitmaya baslayinca servisten vazgecip isten anlayan bir muhendis arkadasla olaya el attik. Vakumlama ile gaz kontrolu ve ilavesi yapacagimiz noktada baska bir skandal karsimiza cikti. Cihazin uzerinde 830 gr 410a gaz yazarken internet bulgularinda 920 gram yetkili servis birimindeki kaynaklarda ise 770 gram olarak ne oldugu belirsiz ve bilinmeyen bir problem belirdi. Muhendis arkadas ile vakumlama ile bosaltilmis cihaza kademe kademe gaz bastik gercegin verimliligine ulasabilene kadar. Yukardaki sozde resmi degerlerde ic unite aninda buzlanma yapti. Yani gaz miktari 920 grama kadar eksik kaldi. Olcumlemelerin devaminda ic ve dis unitenin en verimli calisacagi deger 1280 gram gazda elde ettik. Ic unitenin su atma tablasinin kenarlarina sicak silikon mudahalesi ile meyil vererek makinayi adam ettik. Su an saglikli kullaniyorum. Az elektrik tukettigi bir gercek. Bu gunku aklimla cinde uretilmis servis agi ve yedek parca konusu sorunlu kucuk firmalardan kesinlikle cihaz almam. Kim ne derse desin Arcelik-Beko servis,yedek parca ve uygun fiyat politikasini sunabilen baska bir alternatif yok. Adam gibi isitiyor ve sogutuyorlar. Neredeyse her mahallede yetkili serviside var. Bu servislerin tuketiciye yararini kontrol eden bir gelismis birimde var. Paranla rezil olmazsin yani...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 17 Ağustos 2013; 22:13:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cehalet ihlas ürün alkak adamalrın fabrikası yokki nerden ucuz mal var oradan getiriyorlar ama bizim insan okumaz araştırmaz cehalet tavanda


  • iyidir ok güzeller canlarım benim
  • 2013 yazında aura 12000 btu split klima aldım yaz boyunca rahat ettik faturalar ise kesinlikle çok makul. 2015 ocak ayından beri kışın kar yağarken dahi klima ile ısındık. faturaya ek 100 tl geldi. Çalışma saatleri h.içi akşam 1800 dan sabah 0800 a kadar, h.sonu 24 saat. Ayda 472 saat yani.
    benim babam 2012 yılında almıştı ve o memnun olunca ben de 2013 yılında aldım. Dış ünite Toshiba bu arada.
    Yukarıdaki arkadaşın iç üniter su damlama sorunu babam yeni evine taşının oldu. eski evinde yoktu ancak sonradan taşındığı yeni evinde montaj sorunu yüzünden oldu. servis geldi sorunu düzeltti. Sorun düzelince nasıl olduğunu merak edip sormadım. yada neden su damlıyor diye.
    Beyaz eşya şans işi derler. Arkadaşım 2008 yılında 3000 tl ye Siemens buzdolabı aldı, 5 yıl sonra kompresör arızalandı. Garantisi dolduğu için kendi cebinden yaptırması gerekiyordu. servis 1500 tl istedi. gitti yeni buzdolabı aldı. 1 hafta sonra buzluk soğutmuyor diye ürün değişimi istedi. Kompresör değişecek buzdolabı değişimi Red edilince tüketici heyeti aracılığıyla 30 kilo kurban etinin buzlukta bozulması nedeniyle 1 haftalık buzdolabı değiştirildi.

    Yani şanssızlık bu. Bazen servis elemanı bazen ürün. Ama bozulması da maddenin doğası gereği makul insan hatası da. Sadece çözümsüz bir durum yoktur, makul bir yolu vardır diye bunca örnek yazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: S.Togay

    Bir arkadasim satiyor diye 12.000 btu aura inverter klima almistim 14 ay once. Birinci ay su akitti icerideki unite. Servis cagirdim teraziden olabilir diyerek duvari bir daha genisletip tahliye borusunu biraz daha asagi meyillendirdi. Sorun cozulmeyince en bilge servis elemanini gonderdi ve gazinin orjinalde eksik oldugunu soyledi. Terlemeyi kesmek icin sonradan gaz ilavesinin yapilmamasi gereken inverter klimaya gaz ilavesi yaptilar... kis mevsimi gelince su ile is bitmis oldu bu yaz mevsimine kadar. Isitma performansi ise kesinlikle bes para etmez. Karsisinda otur sicak modda nezle garantili. Bu yaz yine su akitmaya baslayinca servisten vazgecip isten anlayan bir muhendis arkadasla olaya el attik. Vakumlama ile gaz kontrolu ve ilavesi yapacagimiz noktada baska bir skandal karsimiza cikti. Cihazin uzerinde 830 gr 410a gaz yazarken internet bulgularinda 920 gram yetkili servis birimindeki kaynaklarda ise 770 gram olarak ne oldugu belirsiz ve bilinmeyen bir problem belirdi. Muhendis arkadas ile vakumlama ile bosaltilmis cihaza kademe kademe gaz bastik gercegin verimliligine ulasabilene kadar. Yukardaki sozde resmi degerlerde ic unite aninda buzlanma yapti. Yani gaz miktari 920 grama kadar eksik kaldi. Olcumlemelerin devaminda ic ve dis unitenin en verimli calisacagi deger 1280 gram gazda elde ettik. Ic unitenin su atma tablasinin kenarlarina sicak silikon mudahalesi ile meyil vererek makinayi adam ettik. Su an saglikli kullaniyorum. Az elektrik tukettigi bir gercek. Bu gunku aklimla cinde uretilmis servis agi ve yedek parca konusu sorunlu kucuk firmalardan kesinlikle cihaz almam. Kim ne derse desin Arcelik-Beko servis,yedek parca ve uygun fiyat politikasini sunabilen baska bir alternatif yok. Adam gibi isitiyor ve sogutuyorlar. Neredeyse her mahallede yetkili serviside var. Bu servislerin tuketiciye yararini kontrol eden bir gelismis birimde var. Paranla rezil olmazsin yani...

    Merhaba 2013 de yazmış sınız elinizdeki klimayı halen kullanmakta mısınız 1280 gr gaz bastık tan sonra herhangi bir arıza meydana geldimi aynı klima bende var performansı çok düşük geliyor bana alt katımda 9000 lik var o çok daha hızlı soğutma yapıyor yardımcı olabilir misiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2015 yılında yazdığım mesajın ardından şimdi yeniden mail bildirimi geldi forumdan. Tekrar konuya baktım.

    2013 yılında aldığım klimayı halen daha kullanıyorum. Maşaallah hiçbir sıkıntı da vermiyor.

    Bu markanın kliması gerçekten kaliteli, aynı marka model klimayı babamın evinde de var o da hala sorunsuz çalışıyor. Bu markanın klimasında önemli olan montaj bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.